- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Evlendikten sonra deprese olmussunuz demekki icinizde istek kalmamis, yada bakimliliginizin altinda kendini begendirip evlenme icgudusu vardi. Kiyafet almak maddiyatla alakali ama sac makyaj dus bunlar degil . Bence indirimlerin ve ucuz yerlerin siki takipcisi olunçocugum yok sabah 8 akşam 8 çalışıyorum yani 12 saataçıkcası enerjim kalmıyor işim yogun
İki üç gün banyo yapmamak ne demek sanırım şaka yapıyorsun. Arkadaşım evli bir bayan bekar bir bayana göre bakımına daha özen göstermeli. Yağlı saçlarla dolaşıyorsun açıkçası eşinin tepkisi ne oluyor merak ettim. Çok yoğun olabilirsin ama gün sonunda duş almak çok zor olmasa gerek.
ya ben pis miyim siz böyle diyince pis hissi geldi bana
pazartesi çarşamba cumartesi duş alıyorum ben genelde
Bende pisim galiba ama ne yapabilirim vücudum öyle alışmış :)))
ya ben pis miyim siz böyle diyince pis hissi geldi bana
pazartesi çarşamba cumartesi duş alıyorum ben genelde
Pis degildiniz kizlar herhalde cok calisip terlemiyorsunuzBende pisim galiba ama ne yapabilirim vücudum öyle alışmış :)))
Evet canım dr doğru demiş ben hergün yıkanırdım acayip yağlanırdı drum hergün yıkarsan yağlanır saçlanır başa çıkamazsın dedi yazın günde 3 kez düş aldığım olurdu o zamanda bir kuruma oldu saç diplerim pul pul oldu çok yıkamakdan yağını falan söküp alıyorsun dedi dr en iyisi 2 günde bir düş almak en azından saçı en az 2 gün yıkanmamalıymışız konu sahibi bende yaz kış güneş kremi kullanırım akşamda nivea sürerim çok güzel bir cildim var en azından bunu deneyin saçlarınızı 2 günde bir yıkayın jöle falan sürmeyin durulama suyuna sirke koyun sürekli koltuk altı deorantı kullanın bir rimel dudak parlatıcısı kızım sağolsun bütün meyve aromalısı varzaten saçım yağlı
ve yağlı saç ne kadar sık yıkanırsa o kadar çok yağlanır
dermotoloji ye gitmiştim doktor bana 3 günden önce yıkama diyor
mesela bugün yıkadım pazartesi sabah bi daha yıkarım
sonra ilk gün açık 2. gün toplayarak kullanıyorum
hftasonu evdeysem çıkmayacaksam da yıkamıyorum çünkü saçın yağa ihtiyacı varmış
yağlı saçlar için olan şampuanlar yağı tamamen söküyor saç derisinden ve saç daha çok yağ üretiyor deri kuruyunca.
bence de herkesin yıkanma sıklığı farklıdır
konu sahibi en azından saç yıkamayı 2-3günde bir yapabilir
Hemde nasil valla yillardir kullanirim ayna gibi yuzum masallahgülsuyu yüzü güzel temizliyor mu
Haklisin canim bakimli olmak demek illa makyajli olmak demek degildir bencede,bakim temizlikle baslar zaten once bi yagli cildine,siyah noktalara bi cozum bulunmali ben gul suyunu tavsiye ettim onula temizlerse her aksam bide haftada bi kil maskesi cildi icin bence yeterli olucaktirSaci yagli cildi yagli kotu kokan bir kadin icin bence once temizlik sart. Maddi durum yoksa makyaj lukstur. Once temizlik ve ben makyajin her zaman bakimli gosterdigini dusunmuyorum, param yok diyip makyaj malzemesine para yatirmayi da dogru bulmuyorum. Bu brnim dusuncem. Once sac ve cildi halletmesi lazim konu sahibinin. Kiyafet alamiyorum diyor. Bu durumda makyaja oncelik vermek tuhaf bence.
Makyaj bakım değildir? makyajsız bi kadın asla bakımlı durmaz.
Engüzel yakışan kıyafeti giy saçlar yapılı olsun kendin tertemiz ol Fit vücudun olsun ama makyaj yok ? Hepsi çöp oldu gitti.
zaten saçım yağlı
ve yağlı saç ne kadar sık yıkanırsa o kadar çok yağlanır
dermotoloji ye gitmiştim doktor bana 3 günden önce yıkama diyor
mesela bugün yıkadım pazartesi sabah bi daha yıkarım
sonra ilk gün açık 2. gün toplayarak kullanıyorum
hftasonu evdeysem çıkmayacaksam da yıkamıyorum çünkü saçın yağa ihtiyacı varmış
yağlı saçlar için olan şampuanlar yağı tamamen söküyor saç derisinden ve saç daha çok yağ üretiyor deri kuruyunca.
bence de herkesin yıkanma sıklığı farklıdır
konu sahibi en azından saç yıkamayı 2-3günde bir yapabilir
heh tamam çok teşekkür ederim :)Eki Görüntüle 1646311
Bahsettigim bu halka. Farklı renkleri mevcut. Bende sarisı var.
valla ne bileyim kuzum eski sevgilimle bişey yaşamadık ama evlenince her gün yaşıcakmışız gibi anlattığı için öyle oluyodur diye tahmin ettim ben de :)İşte bunlar hep hayal dünyası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?