Evlenince Saldın Kendini !

üzgünüm ama cocuk yokken böyle iseniz cocuk olunca hersey daha kötü olur
kendinize ne olursa olsun zaman ayirin

Eski Konularına baktım da eşinden gelen bir bıkkınlığın var.
Evlilik-iş hayatı dengesi değil de, eşinden gelen mutsuzluğun bu salıvermişliğine sebep Olmasın?

Canım bakımlı olmak için ille pahalı kremlere bakım ürünlerine ihtiyacın yok.
Cildin yağlı peki ama her gün su ve sabun değdirerek daha çok yağlanmasına neden oluyorsun. O yağı cildinden uzaklaştırmak için mesela gül suyu kullanabilirsin.Yağlı da olsa cildin neme ihtiyacı var, bu nemi sağlamazsan daha çok yağlanıcak böyle. 15-20 tl civarı alabileceğin güzel yüz temizleme ürünleri var, sabah kalkınca yüzünü bu temizleme ürünü ile yıka. Gül suyunu pamuk ile yüzüne sür, yine yağ içermeyen su bazlı bir nemlendirici ile ( yine fiyatları 20 tl civarında olan markaların güzel kremleri var) cildini nemlendir.

Siyah noktalara gelince aslında hepimizin ortak derdi. Biri tencere dolusu suyu kaynat, altını kapat. Kafana bir havlu atıp 10 dakika bu buhara yüzünü tut. (buhar biraz ılınsın yoksa yakarsın yüzünü gözünü dikkat et.)
Gözeneklerin açılacak. Siyah noktalarının çok belirgin olanlarını KOMEDON ile temizle. Tırnaklarınla sıkarak, kurcalayarak sivilce haline getirirsin. Komedon her kozmetik mağazasında bulabileceğin 2-3 tl ye satılan bir alet. İşin bitince yine gül suyu ile cildini sil nemlendiricini sür. Haftada bir gün, izin gününde biraz daha erken kalkarak halledebilirsin bunu. Burun, alın ve çene bölgendeki siyah noktalar için "siyah nokta bantı" kullanabilirsin. paketi 12 tl civarı. Haftada 1 veya 2 kere banyodan sonra cildin hafif nemliyken kullan. Hepsini temizlemese bile baya azaltır.

Saçlara gelince sürekli düzleştirici vs kullanmak en bakımlı saçı bile samana çeviriyor.Yağlı saçlar için olan şampuanların içinde o yağı kurutmak için özler var ancak, bu yine yüzün gibi sık kullanımda daha çok yağ salgılanmasına sebep olur çünkü kuruyor kafa derin.
Her yıkamadan sonra saçlarını maden suyu ile son kez durula. Ayrıca elma sirkesini durulama suyuna katarak saçlarını durula. Pırıl pırıl saçların olur. Zeytinyağı ve yumurta ile çok basit şekilde hazırlanan mucize bir saç bakım maskesi var, tarifine bak haftada bir gün de onu yap saçlarına. Sanırım ince telli saçların, yapışıyor demişsin çünkü. Aslında hacim veren bir şampuan kullansan belki daha faydalı olur. Saç kremini ihmal etme ama dikkat et diplerine çok gelmesin daha çok yağlanmasına sebep olabilir.

Bence şu an böyle ne bileyim depresyonun eşiğinde gibisin. İçinden gelmiyor, aynaya baktıkça " hadi bakalım bi el atayım şu cildime" demek yerine kusurlarını görüp kendi kendinin moralini bozuyorsun. Kıyafetlerimi beğenmiyorum demişsin, tatlım kıyafet hep aynı kıyafet. Onu güzel hale getiren senin yorumun. Bir şal, bir küpe, bir kolye bile insanın havasını değiştirir. Kucak dolusu para dökerek şık olunmuyor.
Geçen gün pazarda adamın biri tezgaha dökmüş parçası 5 tl den. Bir elbise aldım hani pijama diye evin içinde giyerim dedim. Ama baktım renkleri deseni tam benlik. Çorap, ayakkabı, hırka ile tamamladım şahane birşey oldu, gören bayılıyor. Kerameti 5 tl. Hadi bakalım sen biraz silkelen kendine gel. O yorgunluk hissi içinde eczaneye gidip bir multivitamin al fişek gibi olursun.

İki üç gün banyo yapmamak ne demek sanırım şaka yapıyorsun. Arkadaşım evli bir bayan bekar bir bayana göre bakımına daha özen göstermeli. Yağlı saçlarla dolaşıyorsun açıkçası eşinin tepkisi ne oluyor merak ettim. Çok yoğun olabilirsin ama gün sonunda duş almak çok zor olmasa gerek.

Bir gün eşime dedimki
hayatım kilo aldım ve yüzümde değişti ilk zamanlar göre artık farklıyım
bana bakış açın değişimi dedim
aynen şunu söyledi
yüzüm yana beni birakin misin -Hayır
çok kilo alsam .? Hayır
yüzümde çok sivilce çıksa ? Hayır
ilk başta güzelliğin etkiledi beni ama artık
bana olan davranışların huyun etkiliyor beni dedi
eğer makyaj yapıyorsun benim için değil kendin için yap dedi
benim için en süslü ve güzel halin sabah uyanıp Günaydın diye gülümsemen dedi :)

çocugum yok sabah 8 akşam 8 çalışıyorum yani 12 saat açıkcası enerjim kalmıyor işim yogun
Evlendikten sonra deprese olmussunuz demekki icinizde istek kalmamis, yada bakimliliginizin altinda kendini begendirip evlenme icgudusu vardi. Kiyafet almak maddiyatla alakali ama sac makyaj dus bunlar degil . Bence indirimlerin ve ucuz yerlerin siki takipcisi olun

ya ben pis miyim siz böyle diyince pis hissi geldi bana
pazartesi çarşamba cumartesi duş alıyorum ben genelde

Benim de yağlı bir cildim var fakat ben her gün banyo etmiyorum saçlarım alışmış galiba 3günde bir yağlanıyor bu arada yağlı cildin için maden suyu kullan etkisini görebIlirsin saçların içinde söyleyebileceğim tek şey yeni bir kesim yap bu seni belki psikolojik açıdan bile mutlu eder.

Bende pisim galiba ama ne yapabilirim vücudum öyle alışmış :)))

zaten saçım yağlı
ve yağlı saç ne kadar sık yıkanırsa o kadar çok yağlanır
dermotoloji ye gitmiştim doktor bana 3 günden önce yıkama diyor

mesela bugün yıkadım pazartesi sabah bi daha yıkarım
sonra ilk gün açık 2. gün toplayarak kullanıyorum
hftasonu evdeysem çıkmayacaksam da yıkamıyorum çünkü saçın yağa ihtiyacı varmış
yağlı saçlar için olan şampuanlar yağı tamamen söküyor saç derisinden ve saç daha çok yağ üretiyor deri kuruyunca.

bence de herkesin yıkanma sıklığı farklıdır
konu sahibi en azından saç yıkamayı 2-3günde bir yapabilir

ya ben pis miyim siz böyle diyince pis hissi geldi bana
pazartesi çarşamba cumartesi duş alıyorum ben genelde
Bende pisim galiba ama ne yapabilirim vücudum öyle alışmış :)))
Pis degildiniz kizlar herhalde cok calisip terlemiyorsunuz
Ben calismiyorum ama anneyim ogluma bakiyorum bi nevi calisiyorum her aksam dus almaliyim sacimi 3 gunde bir yikiyorum kirlenmiyor cunki ama bebekle dus almamak olmaz temizlenip rahatlamak sart

Anacim bende 4 cocuk yika,giydir,yedir,getir gotur valla canim cikiyo calismiyorum ama geberiyom yorgunluktan evdi yemekti,temizlik derken coookk yoruluyorum amaaa her aksam cocuklari yataga koydugum gibi solugu dusta aliyorum valla vucud temizligidir falan hicc aksatmam,her aksam vucud losyonumu surerim,gul suyuyla temizlerim yuzumu,haftada bide kil maskesi,bide nemlendirici krem tamamdir.oyle pahali kremler falan da almam azdir ama ozdur yani sizide anliyorum cok calisiyosunuz yorgun olmaniz normal ama bakimli olmaniza engel degil..

Evet canım dr doğru demiş ben hergün yıkanırdım acayip yağlanırdı drum hergün yıkarsan yağlanır saçlanır başa çıkamazsın dedi yazın günde 3 kez düş aldığım olurdu o zamanda bir kuruma oldu saç diplerim pul pul oldu çok yıkamakdan yağını falan söküp alıyorsun dedi dr en iyisi 2 günde bir düş almak en azından saçı en az 2 gün yıkanmamalıymışız konu sahibi bende yaz kış güneş kremi kullanırım akşamda nivea sürerim çok güzel bir cildim var en azından bunu deneyin saçlarınızı 2 günde bir yıkayın jöle falan sürmeyin durulama suyuna sirke koyun sürekli koltuk altı deorantı kullanın bir rimel dudak parlatıcısı kızım sağolsun bütün meyve aromalısı var azıcık ben çılgınım seni bilmem ucuk renkte kızımın ojelerinden sürerim geceden kombile ne giymek istiyorsan olduda bitti

Ahaa ben her aksam ikiye ayirir orerim saclarimiadi twist miymis ee ben her aksam twist yapiyorum cannimm

Haklisin canim bakimli olmak demek illa makyajli olmak demek degildir bencede,bakim temizlikle baslar zaten once bi yagli cildine,siyah noktalara bi cozum bulunmali ben gul suyunu tavsiye ettim onula temizlerse her aksam bide haftada bi kil maskesi cildi icin bence yeterli olucaktir

Makyaj bakım değildir? makyajsız bi kadın asla bakımlı durmaz.
Engüzel yakışan kıyafeti giy saçlar yapılı olsun kendin tertemiz ol Fit vücudun olsun ama makyaj yok ? Hepsi çöp oldu gitti.

Ne ilgisi var söylediklerinize katılmıyorum. Öyle insanlar var ki deli gibi makyaj yapıp 0 makyajlı güzel bir kadin kadar dikkat çekemeyen, hatta kısmen çok itici duran. Fikirler değişir tabiki ama makyaj=bakım demek tamamen yanlış bence. Makyaj yapmayanlar bakımsız mı yani??? 10 yıl sonra ciltler makyajdan sararip solunca da o kadar bakımlı görünülür mü acaba?

Bende 3 günden az yıkanmaması gerektiğini bir yazıda okumuştum haklısın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…