- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi mimoza0505
-
nedemk canım daha önce evlenip boşanmışsın lanetliymişsin gibi .. boşver o adam isteseydi dağlar duraqmazdı önünde .haklısınız aslında beni yarı yolda bırakan birinin ardından üzülmek istemiyorum ama ağlamaktan alamıyorum kendimi
o da ağladı ailesi anadolu kültürüyle yetişmiş sivaslılar
ve bu benim 3.kez başıma geliyor en çok zoruma giden de bu 2.sınıf insan muamelesi görüyorum
Kimse ayrılırm diye çıkmaz ki bu yolaHiç evlenmeyen bir erkek, bir çocuğu olan arkadaşımla evlendi sonuç çok mutlular bir de oğulları oldu...
Bence evlilik tamamen nasip işi olmayacaksa gözyaşlarına yazık arkadaşım...
Hayırlısını iste ve zamana bırak...
Helal olsun valla ben istemezdim asla ama bu kendi tercihim olurdu süt çocuğu gibi anamın babamın arkasına saklanmazdım.Senin arkanda durmayan bir insanı sende sahiplenmeyi bırakmalısın. Adam olsaydı o yeterdi...Defolsun gitsin.
Bir arkadaşım 2 çocuğu varken hiç evlenmemiş bir erkekle evlendi. Onun ailesi karşı çıkmamışdır sizce?
Üzülme bacım..haklısınız aslında beni yarı yolda bırakan birinin ardından üzülmek istemiyorum ama ağlamaktan alamıyorum kendimi
ve bu benim 3.kez başıma geliyor en çok zoruma giden de bu 2.sınıf insan muamelesi görüyorum
Kızlar çok üzgünüm
5 sene önce yaptığım bir evlilik yüzünden dün sevgilimle ayrıldık
İnsan el ele tutuşmadan bile sever mi ben sevdim
Belki bir daha onun gibi bakan onun gibi sahiplenen biri olmayacak
Ailesini kırmamak,üzmemek için benden vazgeçti
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
ilk buluşmada söyledim ben evlenip ayrıldığımısormuşlar cevaplamamışsın
evlenip ayrıldığını yeni mi öğrendi
önceden bilmiyor muydu?
fotodaki benim zaten 1 aydır görüşüyoruz el ele bile tutuşmadık kifotodaki senmisin ?
ne kadar sürdü bu sevgililik durumlarınız
birde yanlış anlama bir şey sorucam
aranızda özel yakınlaşmalar mı yaşandı
evlenip ayrıldığın konusu nerden açıldı
haklısınız aslında beni yarı yolda bırakan birinin ardından üzülmek istemiyorum ama ağlamaktan alamıyorum kendimi
inşallah çok güzel şeyler yazmışsın rabbim seninde kalbine göre versinHaklısın kimse garantisini veremez evliliğin neler gördük yıkılmaz dediğimiz ne yuvalar yıkıldı....
O yüzden diyorum nasip işi tamamen...
Erkek=güven=sorumluluk=mücadele değilse sevgi ve aşk zaten bitiyor zamanla...
Hakkında hayırlısı olur inşallah....
Allah Allah bilmiyor muydu ki boşandığını boşuna göz yaşı döküyorsun korkağın, kılıbığın tekiymiş, ailesine anlattığını hatta ailesi ile alakalı düşündüğünü bile sanmıyorum aradığını bulamamıştır o kadar boşver sende adam gibi adam mı yok memlekette neden bir daha bulamayacakmışsın.fotodaki benim zaten 1 aydır görüşüyoruz el ele bile tutuşmadık ki
ben kolay aşık olan seven biri değilim
fotodaki benim zaten 1 aydır görüşüyoruz el ele bile tutuşmadık ki
ben kolay aşık olan seven biri değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?