Evlenip ayrıldığım için benden ayrıldı :(

Allah askina birak adami aklamayi guzelim. Hepimiz Anadolu kulturuyle yetistik, o kadar dul kadinla evlenen erkegi Hans ile Helga mi buyuttu?

anadoluda dul kadın dul erkekle evleniyor genelde . yada yaşı ilerlemişse bayanın yine dul bir erkekle evleniyor . burda durum farklı.

Ya kardesim benim dusuncem bu.bir aile olarak evlenmemis cocuguma evlenip ayrilmis bir bayan istemem.buda normal.buna kimse karisamaz.nedeni onu layik bulma bulmama olayi degil.biru evlilik tecrubesi gecirmis biri henuz birsey bilmiyor.daha uygun olur dedim.bu benim fikrim.beni dinlemez gider evlenir o ayri.hayir herkes sizin gibi mi dusuncek.o zaman sizin gibi dusunen bekar bir adamla olabilirsiniz pekala.

sizde evlenmiş ayrılmış birini bulun,sizin gibi. bunu sorun etmeyen bu ülkede aile çok çok az. eğer oğlu bekarsa ,zor kabul ediyorlar çoğunlukla olmaz diyorlar.
oğullarıda biraz korkak ve güçsüzse hemen o ailenin dediğine geliyor.
işi şansa bırakmayın. siz gibi olanını bulun

Kardeşim zaten benim burda amacım sizi ikna etme çabası değil ki, Burası herkesin birbirine karşılıklı yorum yaptığı bir forum sitesi.. Karşılıklı fikirlerimizi beyan ediyoruz, atarlı davranmanın luzümü yok!!

Demek ki seni hep yaninda olacak kadar sevmemis. Bir insan seni gercekten seviyorsa tum hatalarini bir tarafa koyub oldugun gibi kabul eder. Sevmiyorsa eger tum iyi taraflarini unutup tek bir kusuru behane eder. Yol ver gidene

Güzellik büyük bela oluyor canım, Allah kolaylık versin. Maşşallh çok güzelsin. sana kocamı yok kız. elini sallasan ellisi. üzme kendini

kendinizi hiç eksik hissetmeyin bence çıkar karşınıza sizi anlayacak değer verecek kişi. Ama bir aylık ilişki çok kısa kimse beklemesin adamın ailesini karşına almasını. Öyle yetişmiş öyle bir ailede büyümüş neticede. Zaten ileride evlilik de olsa sorunlar yaşardınız ki hep kafana kafana vururlardı sanki anormal bir durummuş gibi çünkü görüşleri o şekilde. O yüzden daha önce evlenmiş ya da evlenmemiş, çoluklu ya da çoluksuz farketmez dünya görüşleri sizinle aynı kişiyi tercih edin. Farklı görüşte olan kimse birbirini suçlamasın herkesin tercihi ve isteği farklı yöndedir.

Benim yegenim de daha önce evlilik yapmış bir hanimla evlendi şuanda da çok mutlular.Ne yegenimin ağzından duyarız ne biz aramızda lafını ederiz.cokta severiz kardeşimiz gibidir.hayirsiz olup bekar olacagina daha önce evlenmiş olsun insan olsun.

İşte böyle bir toplum, böyle bir mantık görmek daha huzur verici değil mi?
Ne gerek var huzursuzluk çıkarmaya. Onun hayatı onun tercihi, biraz saygı duymak gerek..

Ikna çabasına giriyorsunuz bence gerek yok.herkesin doğrusu kendine.bu degerlere onem vermeyen tonla erkek var bulur birini evlenir.kimseyi tercihlerinden dolayi yargilayamazsiniz demek istedim..

Toplumumuzda maalesef ki böyle... Iki oglum var, ileride neler olur bilemem, büyükte konusmam, ama bende ilk etapta istemezdim, ama bu demek degilki evlatliktan red ederim, ilk soktan sonra eger oglum kararlisa tanimak isterim ilk etapta... Eksiklik degil ama hem evlilik tecrübesi, hem acaba neden gecinilemedi, acaba oglum nasil etkilenir, o an pembe gözlükten dolayi sorun yapmiyor ama ilerde bas edebilirmi falan filan... Yani mantiken düsünüyorum, ama kimse bilemez cokta mutlu oluna bilir... Aslinda is eski sevgilinizde bitiyor, kararli durup sizi gercektende sahiplenseydi ailesinide ikna ederdi, o kolayi secmis, yani sizi yeterince sevmemis...

Ikna çabasına giriyorsunuz bence gerek yok.herkesin doğrusu kendine.bu degerlere onem vermeyen tonla erkek var bulur birini evlenir.kimseyi tercihlerinden dolayi yargilayamazsiniz demek istedim..

Ne değeri ya? Allah aşkına kadın olarak bari boşanmış - bekar vs diye ötekileştirmeyin kadınları ?!?!?
Böyle kadınlar olduktan sonra erkeklere zaten laf söyleyemeyiz ki ? Mantığa bak, pes !

Ne değeri ya? Allah aşkına kadın olarak bari boşanmış - bekar vs diye ötekileştirmeyin kadınları ?!?!?
Böyle kadınlar olduktan sonra erkeklere zaten laf söyleyemeyiz ki ? Mantığa bak, pes !
Uff laf anlatamicam sana.ben kimseyi otekilestirmedim.birini digerinden üstün görmüyorum zaten.herkesin başına hersey gelebilir.benim demek istedigim farkli.herkes kendi mantigina baksin.

Uff laf anlatamicam sana.ben kimseyi otekilestirmedim.birini digerinden üstün görmüyorum zaten.herkesin başına hersey gelebilir.benim demek istedigim farkli.herkes kendi mantigina baksin.

Bu akıl almaz ve geri kafalı mantaliteni bana anlatamazsın zaten, hiç deneme başarısız olursun !

eğer senı gerçekten sahiplenmiş olsaydı asla vazgeçmezdi. Çok yazık böyle bir sebepten dolayı insanı rencide ediyorlar.. İnşALLAH karşına durumunu bir DURUM muş gibi algılamayacak adam gibi bi adam çıakr ve çok mutlu olursun canım hiç ağlama üzülme hayırlısı neyse o olsun inşALLAH ... insanları bu şekilde sınıflandıranların sonunun iyi olduğunuda hiç görmedim.... o kendi haline üzülsün sende yoluna bak kardeşim

Bu akıl almaz ve geri kafalı mantaliteni bana anlatamazsın zaten, hiç deneme başarısız olursun !
Iyi tamam ...butun bekar erkekler sizin olsun....iyi günler dilerim. ..benim mantigim gayet normal..bekarsa bekar birini istemesi bir adamin cok cok dogal.istedigim seyi söylerim sana mi sorucam kabul etme banane fikrime karisamazsin..

Koy g.tune rahvan gitsin. Adam mı o be?

Ne o ? Yoksa bekar erkekleri boşanmışlar alacak bize erkek kalmayacak diye mi endişen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…