- Konu Sahibi mimoza0505
-
Allah askina birak adami aklamayi guzelim. Hepimiz Anadolu kulturuyle yetistik, o kadar dul kadinla evlenen erkegi Hans ile Helga mi buyuttu?
Ya kardesim benim dusuncem bu.bir aile olarak evlenmemis cocuguma evlenip ayrilmis bir bayan istemem.buda normal.buna kimse karisamaz.nedeni onu layik bulma bulmama olayi degil.biru evlilik tecrubesi gecirmis biri henuz birsey bilmiyor.daha uygun olur dedim.bu benim fikrim.beni dinlemez gider evlenir o ayri.hayir herkes sizin gibi mi dusuncek.o zaman sizin gibi dusunen bekar bir adamla olabilirsiniz pekala.Karşı taraf istiyor ama ailesi engel..
Tek taraflı olucak demedim zaten.
Siz demediniz mi kendi kriterlerine uygun birini bulun ozaman diye.
Bende diyorum ki kendi kriterine uygun biri çıksada ona içi ısınmayacak belki.
İla oda ewlenip ayrılmış biri diye sewmediği ısınamadığı biriyle mi dewam edecek?
Kızın karşısına böylesi çıkmış.
Belkide hiç belli olmaz konu sahibi çocuklu ewlenip boşanmış birine aşık olucak belkide..
Şimdi onun çocuğu var diyede konu sahibide onu mu istemesin..
Ben bu ön yargıya karşıyım..
sizde evlenmiş ayrılmış birini bulun,sizin gibi. bunu sorun etmeyen bu ülkede aile çok çok az. eğer oğlu bekarsa ,zor kabul ediyorlar çoğunlukla olmaz diyorlar.haklısınız aslında beni yarı yolda bırakan birinin ardından üzülmek istemiyorum ama ağlamaktan alamıyorum kendimi
o da ağladı ailesi anadolu kültürüyle yetişmiş sivaslılar
ve bu benim 3.kez başıma geliyor en çok zoruma giden de bu 2.sınıf insan muamelesi görüyorum
Kardeşim zaten benim burda amacım sizi ikna etme çabası değil ki, Burası herkesin birbirine karşılıklı yorum yaptığı bir forum sitesi.. Karşılıklı fikirlerimizi beyan ediyoruz, atarlı davranmanın luzümü yok!!Ya kardesim benim dusuncem bu.bir aile olarak evlenmemis cocuguma evlenip ayrilmis bir bayan istemem.buda normal.buna kimse karisamaz.nedeni onu layik bulma bulmama olayi degil.biru evlilik tecrubesi gecirmis biri henuz birsey bilmiyor.daha uygun olur dedim.bu benim fikrim.beni dinlemez gider evlenir o ayri.hayir herkes sizin gibi mi dusuncek.o zaman sizin gibi dusunen bekar bir adamla olabilirsiniz pekala.
bu arada bundan önceki şahıs ta bu yüzden bırakmştı beni nişanlanıp ayrılmış
bana tekrar yazmaya başaldı birde utanmadan
Allah büyük dedim
Artık bilemiyorum görünüşe aldanıp bu kızla takılırız muhabbetine girip umduklarını bulamayınca mı gidiyorlar
kafam karmakarışık
İşte böyle bir toplum, böyle bir mantık görmek daha huzur verici değil mi?Benim yegenim de daha önce evlilik yapmış bir hanimla evlendi şuanda da çok mutlular.Ne yegenimin ağzından duyarız ne biz aramızda lafını ederiz.cokta severiz kardeşimiz gibidir.hayirsiz olup bekar olacagina daha önce evlenmiş olsun insan olsun.
Ikna çabasına giriyorsunuz bence gerek yok.herkesin doğrusu kendine.bu degerlere onem vermeyen tonla erkek var bulur birini evlenir.kimseyi tercihlerinden dolayi yargilayamazsiniz demek istedim..Kardeşim zaten benim burda amacım sizi ikna etme çabası değil ki, Burası herkesin birbirine karşılıklı yorum yaptığı bir forum sitesi.. Karşılıklı fikirlerimizi beyan ediyoruz, atarlı davranmanın luzümü yok!!
Ikna çabasına giriyorsunuz bence gerek yok.herkesin doğrusu kendine.bu degerlere onem vermeyen tonla erkek var bulur birini evlenir.kimseyi tercihlerinden dolayi yargilayamazsiniz demek istedim..
Uff laf anlatamicam sana.ben kimseyi otekilestirmedim.birini digerinden üstün görmüyorum zaten.herkesin başına hersey gelebilir.benim demek istedigim farkli.herkes kendi mantigina baksin.Ne değeri ya? Allah aşkına kadın olarak bari boşanmış - bekar vs diye ötekileştirmeyin kadınları ?!?!?
Böyle kadınlar olduktan sonra erkeklere zaten laf söyleyemeyiz ki ? Mantığa bak, pes !
Uff laf anlatamicam sana.ben kimseyi otekilestirmedim.birini digerinden üstün görmüyorum zaten.herkesin başına hersey gelebilir.benim demek istedigim farkli.herkes kendi mantigina baksin.
eğer senı gerçekten sahiplenmiş olsaydı asla vazgeçmezdi. Çok yazık böyle bir sebepten dolayı insanı rencide ediyorlar.. İnşALLAH karşına durumunu bir DURUM muş gibi algılamayacak adam gibi bi adam çıakr ve çok mutlu olursun canım hiç ağlama üzülme hayırlısı neyse o olsun inşALLAH ... insanları bu şekilde sınıflandıranların sonunun iyi olduğunuda hiç görmedim.... o kendi haline üzülsün sende yoluna bak kardeşimKızlar çok üzgünüm
5 sene önce yaptığım bir evlilik yüzünden dün sevgilimle ayrıldık
İnsan el ele tutuşmadan bile sever mi ben sevdim
Belki bir daha onun gibi bakan onun gibi sahiplenen biri olmayacak
Ailesini kırmamak,üzmemek için benden vazgeçti
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Iyi tamam ...butun bekar erkekler sizin olsun....iyi günler dilerim. ..benim mantigim gayet normal..bekarsa bekar birini istemesi bir adamin cok cok dogal.istedigim seyi söylerim sana mi sorucam kabul etme banane fikrime karisamazsin..Bu akıl almaz ve geri kafalı mantaliteni bana anlatamazsın zaten, hiç deneme başarısız olursun !
Kızlar çok üzgünüm
5 sene önce yaptığım bir evlilik yüzünden dün sevgilimle ayrıldık
İnsan el ele tutuşmadan bile sever mi ben sevdim
Belki bir daha onun gibi bakan onun gibi sahiplenen biri olmayacak
Ailesini kırmamak,üzmemek için benden vazgeçti
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Uff laf anlatamicam sana.ben kimseyi otekilestirmedim.birini digerinden üstün görmüyorum zaten.herkesin başına hersey gelebilir.benim demek istedigim farkli.herkes kendi mantigina baksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?