Evlenip ayrıldığım için benden ayrıldı :(

1 aydır beraberiz ve ciddi düşünmeye başlamıştık
sanırım ailesiyle konuştu bu konuyu
dediğim gibi o da ağladı sevmese ağlar mıydı

sENCE?
insanlar öyle cambaz olmuş ki şaşarsın..
Başından bir evlilik tecrübesi geçmiş.Sebebi ne bilinmez ama insanların ne kadar rol yaptıgını öğrenmişsindir sanırım.

Evlenip ayrilmak sejin tercihin degildi yani seve
Bu senin seve seve yaptığın birsey degil.. Bosanmak icin evlenmedin. Seni haketmeyen biri bosver artık düşünmeye degmez.

haklısın sevmemiş demekki ama neden ağladı ben hiç unutamycam o anı
uç kez başina geldiyse sende sana uygun biriyle yani evlenip ayrılmş biriyle ilişki yasaki işler ciddiye gittigi zaman ailesi karşi çikmasın hep uzulen sen olursun sonunda

evlenip boşandığınızı daha önce biliyordu değil mi sizinle bir ilişkiye başlamadan önce?
ailesinin de kabul etmeyeceğini biliyordu.. insan bilir kendi ailesini..

belki işin ciddiye gideceğini tahmin etmedi başlarda..
ailesini bahane etmiş olmasın?

üzmeyin kendinizi hiç..
gerçekten seven insan çabalar...
inşallah karşınıza sizi gerçekten seven ve sahiplenen birisi çıkar..

maalesef halen bazı insanlar evlenip boşanmış kişiye "acaba" gözüyle bakıyor.. kadın/erkek fark etmiyor..
insanın o evlilikte ne yaşadığını bilmeden yargılıyorlar..
çok yanlış...

Korkakligindan aglamistir.
Ha bu arada durum hic de sandigim gibi vahim degilmis.
Topu topu 1 aydir berabermissiniz zaten, deneme yanilma suresi.
Denemissiniz olmamis, takma kafana bu kadar bence
Ben de senelerdir birlikteymissiniz de evlilik hazırlıgındayken seni terk etmis sanip sinirlenmistim. :)
Gencsin guzelsin, daha onune ne kismetler cikar, uzuldugune bile degmez.
Bu devirde artik boyle seylere cogu erkek onem vermiyor zaten.

erkekler kolay kolay ağlamaz ama ağlayacak kadar seviyorsa da gereğini yapar..
sen artık takılma o kısma.. seviyor muydu sevmiyor muydu...
sonuç ne?
ailesine uyup bırakıp gitti.. giderken ağlamış ağlamamış ne fark eder
üzme kendini lütfen..

Nasılsa boşandım hayatımı yaşarım diyenlerin sayısı fazla kurunun yanında yaşta yanıyor ha siz böylesinizdir adam soğur o ayrı. Yanında dik duramayan insanlarla vakit kaybetme baştan belirt neyin ne olduğunu ilişki sırasında belli eder rengini karşı taraf

Evlenip ayrildigin icin seni terk etti oyle mi?

Yani karakterinin, ahlakinin, sevginin bir onemi yoktu, sen duldun o ve ailesi boyle bir lekeyi kabul edemezlerdi?

Uzulmen icin bir sebep goremiyorum canim. Kurtulmussun sevin, kadina sadece esya gozuyle bakan bir zihin yapisindan pacayi kurtarmissin. Onlara gore ne biricik ogullarina kiz oglan kizlar dururken seni mi alacaklardi?
Akraba, konu komsu ne derdi? Baskasinin artigi onlara gelmezdi hayir.

Allah topunun cezasini versin. Kimse de kalkip bana ama aslinda su soyledir, bu boyledir demesin.
Sen 2. Sinif insansin ha? Ya sende ki yurek, erkegim diye gezenlerde yok be. Kalbin ne kadar temiz.

Kangren olmus parmagi kesip attigin icin ne 2. Sinif inan olursun ne de degersiz.
Seni gercekten sevseydi dul olman bahane olamazdi. Ailesinin karsisina gecip, catir catir savunurdu seni ve sevginizi.
Doktugun gozyasina yazik.

çok sevmiş olsada ailesi isteksizse ilişkiniz zaten sorunlu giderdi. İlerde çok sıkıntı yaşatırlardı. O yüzden onun ailesinin tutumuna göre ilişkiyi daha fazla ilerlemeden sonlandırması ikiniz içinde iyi olmuş.

Sizde evlenip ayrilmis bir adama bakin..neden hep hic evlenmemislere bakiyorsunuz ki...ne yapicaksinbbeni al diye kapisinda mi yaticaksin yani..unutucaksin mecburen. ..

elune öyle güzel söylemişsin ki,duygularıma öyle güzel tercuman olmuşsun ki
Evet bana hakaret eden,bana el kaldıran,beni zorla kapatmaya zorlayan,bana teczvüz ederk çocuk sahibi olmaya çalışan bir adamdan ayrıldım.Ayrılmam dul kalmam suçsa suçluyum.Ama kendimi kullandırtmadım,ailemin karşısına geçip ben bu adamı istemiyorum dedim,ki biz küçük bir yerde yaşıyorduk kimsenin lafına aldırış etmedim..
Halam bile ne laflar söyledi..
Şimdi ben bu yuzden bi ilişkiye başladğmda acaba ne der,hakkımda ne düşiünür beni kullanmaya çalışır mı,bana hangi gözle bakar , gibi saçma sapan şeyler düşünüyorum..

Sizde evlenip ayrilmis bir adama bakin..neden hep hic evlenmemislere bakiyorsunuz ki...ne yapicaksinbbeni al diye kapisinda mi yaticaksin yani..unutucaksin mecburen. ..
zerrinsaklı sen birinden hoşlanırken evlenip ayrılmış ya da bekar mı diye bakarak mı yaşıyorsun duygularını
açıkçası ben de isterim karşımdaki evlenip ayrılmış olsun
sipariş vermiyoruz ya şöyle olsun böyle olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…