Evlenip ayrıldığım için benden ayrıldı :(

yuzune bıle bakmam
sımdı bıtmese ıkıncı bı bosanma vakasıyla karsılasabılırdın
senı sen oldugun ıcın kabul eden bırını ıns bulursun
bıdaha oyle sevenı bulamam ne ? hem seven hem sayan bırını bulursun zamana bırak

Evlenip bosanmak bir kusur degildir, bunun icin seni yari yolda birakani sen hicc ama hicc dusunme...

Ona göre secim yap.pat diye baslama yada hemen baglanma birine.bir aylik birsey. Demek ki adam icin sorun bu.herkesin hayatta tercihleri prensipleri vardir.hic bir ailede çocuğunun kötü olmasini istemez.Aliesini ve cocugu niye yargiliyorsunuz sizi istemediler diye.bunda kizilcak birsey yok...duygusal degil mantikli davranirsan senin icin daha iyi olur...
Ayrica adam senelerce seni oyalayip terk edip gitmemiş ki.

Taş gibi hatunsun vallahi daha iyilerine layıksın.
Evlensen bile o aile huzur vermezdi iyi yönden bak

Bu cümlenize katılmıyorum..
Kader kısmet diye bi kavram var dimi..
Şimdi bu kızın karşısına hiç ewlenmemiş biri çıkıyorsa bu onun suçu değil ki..
Şu şekilde düşünülüyor, demek ki erkek kadını bu şekilde kabul etmiş kii sewmiş dewam etmiş..
Ve sadece geriye ailesini ikna etmek kalmış.. Yani erkek bunu bilerek bir yola adım atıyorsa, biz kadın olarakta ona karşılık vermemiz çok normal...
Sen hiç ewlenmemiş birisin yokkk yokkk olmaz diyemiyoruz...

bu arada bundan önceki şahıs ta bu yüzden bırakmştı beni nişanlanıp ayrılmış
bana tekrar yazmaya başaldı birde utanmadan
Allah büyük dedim
Artık bilemiyorum görünüşe aldanıp bu kızla takılırız muhabbetine girip umduklarını bulamayınca mı gidiyorlar
kafam karmakarışık

Kader kismet var.ama herseyi kadere yüklememek gerek.karsimiza bir sürü insan cikiyor biz birini seciyoruz.bu bizim secimimiz.katilmayabilirsin.ama cocuk ailesinin sozunu dinledi diye hakaretler yagdirmak sacma geliyor.ortada uzun sureli oyalamada yok.

Allah sana kolaylık versin. Farkındasın değil mi buradaki kadınlar bile ne kadar ön yargılı evlenip boşanmış bir kadına karşı. Sen evlenip boşanmışsın o yüzden de hiç evlenmemiş bir erkeğe layık değilsin onlara göre. Şimdi düşün, kadınlar bile böyle örümcek bir kafanın esiri olmuşlarsa o adam ne yapsın. Seni sevmiş midir, sevmemiş midir bilemem. Topu topu bir ay birlikte olmuşsunuz. Ama ailesini ezip geçmesi zor olacaktı onun için. Sen bundan sonrasına bak. Bir aylık bir ilişki için, hele de seni bu yüzden terk eden biri için bir damla göz yaşına bile gerek yok. Bundan sonra karşına biri çıktığı zaman da yine baştan söyler bu defa ailesi için sorun olup olmayacağını, senin arkanda durup durmayacağını da sorarsın. Yaşın daha genç. Kim bilir kimler çıkar karşına. Ve eğer gerçekten seversen ve karşındaki de seni gerçekten severse hiçbir sorun olmaz evlenip boşanman. Sakın ha bazı sivri zekalılara uyup da sırf daha önce hiç evlenmemiş diye gerçekten ilgilendiğin birinden de vazgeçme. Boşanmak seni lekeleyen bir durum değil sadece hayatın bir gerçeği. Etraftaki boşanmış erkekler böyle bir sorunla karşılaşmıyor, hep kadınlar karşılaşıyor. Bunun nedeni de işte bu örümcek beyinlilik. İnşallah hayat sana istediklerini sunar.

Başkası burdan hakaret ettiyse bilemem. Ama ben sadece şunu söyleyebilirim herşey bizim için..
Konu sahibinin erkek arkadaşının bir kız kardeşide olabilir ve onunda başına böyle birşey gelebilirdi..
Herşey bizim için dimi? Ben bu ön yargıyı anlayamıyorum işte çok saçma geliyor bana bu durum.
Ve karşısına bir sürü insan çıktığını nerden biliyorsunuz ki, ya da çıktı diyelim. İnsan ısınamadığı bir insana, "bunun başından ewlilik geçmiş bu kişiyi seçmeliyim mi demek gerekiyor?"
Mantık önemli elbette buna lafım yok ama içine sinmeyen bir insanla da el ele tutuşamazsın bile..

Yemin ederim okadar içimi rahatlattınız ki ben eşimden ayrıldıktan sonra 3 sene kimseyle görüşmedim,okul iş kariyer kendimi hep bunlara odakladım şükür istediklerim de oldu,ama böylesine düzenli bir hayat yaşarken birinin çıkıp geçmişim yüzünden beni seçenek durumuna düşürmesi benim ağırıma giden

dün hep o konuştu ben sustum en son sen birşey söylemiycek misin dedei bende umarım pişman olmaycağn bir karar vermişsindir
dedim bana umarım karşına benden iyisi çıkar dedi bende senin de dedim ozaman bana ben senin gibisini istiyorum Allahtan dedi.

Ben de Sivaslıyım. Benim çevrem lafta çok geniş görüşlüler ama kendi başlarına gelince hakları helal etmemeye kadar götürürler.
Bir akrabamız da boşanmış ve bir çocuğu olan bir kadınla evlendi. Annesi yataklara düştü, istemedi, olaylar çıktı. Aradan 10 yıl geçti, 2 çocukları oldu; kadın hala "olmasaydı, bekar biriyle evlenseydi" diyor.
Yahu düş yakalarından, onlar mutlu sanane.
Hem 1 ay çok kısa bir süre, bu kadar kısa bir sürede tanıdığı biri için herhalde kimse ailesini karşısına almaz diye düşünüyorum.
Sizin karşınıza böyleleri çıkmış bence, Allah bundan sonra iyilerle karşılaştırır inşallah. Siz de dik durun, boşanmış olmak ayıp değil, eksiklik değil, yeniklik değil.

Al işte gel burdan yakk off off

zaten kız kardeşi kaçmış bu da ikinci biz kez ailesini hayal kırıklığına uğratamazmış
benim olayımı ayıplamıyormuş yarın birgün kız kardeşi de ayrılabilirmiş
ama bu durumu nasıl anlatırmış ailesine vs vs

E tamam da karsi taraf istemiyor tek tarafli mi olucak.

Unutur geçerdim.Demek ki sahiplenememiş.

öncelikle sakın ama sakınnn bu ağdalı laflara inanıp bunlar için göz yaşı dökme..
bir aylık bir ilişki için kimse ailesini karşısına almak istemez alacaksa da çok çok düşünür ve öyle karar alır. bir ayda ne kadar sevdiniz ne kadar bağlandınız da sizin için ailesini karşısına alamayacağına karar verdi.. beraber zaman geçirilir, paylaşım artar bakarsın bu kız ya da bu adam benim hayatımı geçirebileceğim insan dersin ondan sonra yola çıkarsın ve önüne çıkacak engelleri beraber aşarsın. baktın olmadı zaten bunu dillendirmeye bile gerek yoktur. malum şahısın senin sevgine ve güvenine layık bir insan olmadığını düşünüyorum. bu durumu öğrenir öğrenmez aman benim ailem istemez diye sana yaklaşan adamdan köy kasaba hiç bir şey olmaz, akıttığın göz yaşına yazık.. o sevecek eş değil ailesine gelin olacak kız arıyormuş görünüşe göre.. hiç kafanı yorma.. ayrıca sana bu psikolojiden çıkmanı öneririm. bu bir ayıp ya da günah değil..sen bunları yaşayacağını bilsen zaten evlenmezdin kim bile bile lades der.. durumu kabullenip yoluna hayatına keyfine kendine iyi bak arkadaşım

E tamam da karsi taraf istemiyor tek tarafli mi olucak.
Karşı taraf istiyor ama ailesi engel..
Tek taraflı olucak demedim zaten.
Siz demediniz mi kendi kriterlerine uygun birini bulun ozaman diye.
Bende diyorum ki kendi kriterine uygun biri çıksada ona içi ısınmayacak belki.
İla oda ewlenip ayrılmış biri diye sewmediği ısınamadığı biriyle mi dewam edecek?
Kızın karşısına böylesi çıkmış.
Belkide hiç belli olmaz konu sahibi çocuklu ewlenip boşanmış birine aşık olucak belkide..
Şimdi onun çocuğu var diyede konu sahibide onu mu istemesin..
Ben bu ön yargıya karşıyım..

Onunla bununla çıkıp edince ve de birşeyler paylaşınca oluyor.. Ammaaaa çıkıp etme işini imza ile yapınca evlenip ayrılınmış kadın olunuyor.. Acaba imza iyi birşey değil mi diye düşünüyor insan..
Pehhh peeehhhhh.....

O kişi size layık değilmiş sonuç olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…