Evlenip ayrıldığını söylemek.

sociologist26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
38
27
38
28
Merhabalar. Ben geçmişte bir buçuk aylık kısa bir evlilik yaşadım ve ayrıldım. Daha önce evlenip ayrıldığımı bilmeyen yeni yeni konuşmaya başladığım biri var. Geçtiğimiz gün az da olsa kısa bir zaman geçirdik. Kendisi hoşlandığını belli ediyor. Sorum şu ki kendisine evlenip ayrıldığımı ne zaman söylemeliyim bilemedim. Fikirlerinizi merak ediyorum . Bunu ne zaman söylemek gerekir?

Merhabalar. Ben geçmişte bir buçuk aylık kısa bir evlilik yaşadım ve ayrıldım. Daha önce evlenip ayrıldığımı bilmeyen yeni yeni konuşmaya başladığım biri var. Geçtiğimiz gün az da olsa kısa bir zaman geçirdik. Kendisi hoşlandığını belli ediyor. Sorum şu ki kendisine evlenip ayrıldığımı ne zaman söylemeliyim bilemedim. Fikirlerinizi merak ediyorum . Bunu ne zaman söylemek gerekir?
Seninle ilgili bir gelecek planladığın dair mesaj alırsan acıklarsın. Flört asamasında gerek var mı?

Mutlaka bilmeli. Ama çok önemli birşey var deyip de sıkıla oflaya değil de peynir ekmek yer gibi söyleyiverin.
Tabi mutlaka söyleyeceğim saklamak asla doğru değil ama doğru zaman ne zamandır bilemedim bu yüzden danismaj
Seninle ilgili bir gelecek planladığın dair mesaj alırsan acıklarsın. Flört asamasında gerek var mı?
Bende emin olmadığım için danışmak istedim ne zaman doğru olur söylemek

Tabi mutlaka söyleyeceğim saklamak asla doğru değil ama doğru zaman ne zamandır bilemedim bu yüzden danışmak istedim
Doğru zamanı yok ki bunun. Evlenip boşanmış olmak hata değil, kusur değil. Çekinilecek birşey değil.

Bu önemli bir konu , hemen söylemeniz gerek, sonra sizi yanlış anlayabilir..

Hemen söylemelisin. Anlamadığım tanıştığınızda hiç birbirinizden bahsetmediniz mi? boşanmak ayıp bişey mi o bekar mı evlenmiş mi nelerden hoşlanır hiç mi konuşmadınız?

1 hafta önce tanıştık yaşadığım yerde işi vardı kısa bir görüşmemiz oldu. Bu bir haftalık konuşma da birbirimizle alakalı birçok konuşmamız oldu fakat geçmişle ilgili bir konuşma geçmedi. Yani bu konunun açılacağı bir konuşma geçmedi.

Simdiki cogu sevgililikler evliliklerden bile samimi geciyor. O yuzden skntı olcgni sanmyorum. Arkdslarn dedigi gbi siradanlastrirark anltrsanz iyi olacktir ..

Back
X