Evlenip ayrıldığını söylemek.

Merhabalar. Ben geçmişte bir buçuk aylık kısa bir evlilik yaşadım ve ayrıldım. Daha önce evlenip ayrıldığımı bilmeyen yeni yeni konuşmaya başladığım biri var. Geçtiğimiz gün az da olsa kısa bir zaman geçirdik. Kendisi hoşlandığını belli ediyor. Sorum şu ki kendisine evlenip ayrıldığımı ne zaman söylemeliyim bilemedim. Fikirlerinizi merak ediyorum . Bunu ne zaman söylemek gerekir?
Mümkün olan en kısa zamanda söylemen senin yararına olacaktır. Başkasından dıyarsa daha farklı algılanabilir

Sorduğunda ya da konusu açıldığında. Ya da lafı açmak için siz ona sorun daha önce hiç evlenip evlenmediğini, sonra siz anlatırsınız.

Bir konuda konuşurken "ay eski eşim de böyleydi, severdi sevmezdi, düşünürdü vb" sıradan bir cümle kurmanız yeterli.

Sizinle sevgili olmak istediğini söylediğinde ona sana söylemem gereken bisey var önemli bisey değil ama birbirimize karşı her zaman durust olalım diye söylemem gerekiyor ben daha önce kısa bir evlilik geçirdim ve ayrıldım deyin ertelemeyin sakın direk söyleyin daha önce evlenmenin bir kusur değil ama saklarsaniz durust olmadiginizi dusunup sizden soğuyabilir o yüzden ilk fırsatta söyleyin gitsin.

Bir konuda konuşurken "ay eski eşim de böyleydi, severdi sevmezdi, düşünürdü vb" sıradan bir cümle kurmanız yeterli.
Bu çok saçma ve yapılmaması gereken bir şey. Eğer eski eşim de şöyle yapardı derse onu unutamadığını düşünür karşındaki

1 hafta önce tanıştık yaşadığım yerde işi vardı kısa bir görüşmemiz oldu. Bu bir haftalık konuşma da birbirimizle alakalı birçok konuşmamız oldu fakat geçmişle ilgili bir konuşma geçmedi. Yani bu konunun açılacağı bir konuşma geçmedi.
Yani kendisi şu an evli bile olabilir. Bence bilmesine çok da gerek yok. Konunuzu okuyunca aylardır görüşüyorsunuz zannettim

Vakit geçirmeden söylemelisiniz. Hala toplumumuzun hatırı sayılır bir kısmı evlenip boşananlara garip gözle bakıyor. Eğer saklarsanız hakkınızda farklı düşünebilir. Diğer arkadaşlara katılıyorum, bu konuyu anlam yükleyerek değil de laf arasında anlatın. Anlatırken kendinizi suçlu hissetmeyin, evlenip boşanmış olmak suç değil.

Vakit geçirmeden söylemelisiniz. Hala toplumumuzun hatırı sayılır bir kısmı evlenip boşananlara garip gözle bakıyor. Eğer saklarsanız hakkınızda farklı düşünebilir. Diğer arkadaşlara katılıyorum, bu konuyu anlam yükleyerek değil de laf arasında anlatın. Anlatırken kendinizi suçlu hissetmeyin, evlenip boşanmış olmak suç değil.
Haklısınız kesinlikke, çok teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız için 🌸

Back
X