Merhabalar ,
Ben 28 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum.
Erkek arkadaşımla aynı yaştayız. O istanbula 1.5 - 2 saat uzaklıkta yaşıyor. Yılda bir kaç ay yurtdışında olması gereken bir işte çalışıyor.
evlenmeyi düşünüyoruz aramızda herhangi bir sorun yok bu arada babalarımız çocukluk arkadaşı. Yani annelerimiz ve babalarımız yıllarca irtibatı hiç koparmamış ve araları gayet iyi.
fakat beni tek düşündüren evlendiğim zaman işimden ayrılıp onun yaşadığı yere gidecek olmam ve ailesiyle aynı apartmanda yaşayacak olmam (başka bir yere taşınma durumu pek yok gibi çünkü baya masraf edip yeni tadilat yaptırıldı eve )
Onun yaşadığı şehir bana hiç yabancı bir şehir değil bu arada sürekli gittiğim akrabalarımın olduğu bir şehir ama yine de soNuçta burdan ailemden işimden çevremden ayrılmam gerekecek.
bir de ailesini ne kadar tanıyor olsamda iyi olduklarını biliyor olsamda evlendikten sonra değişirler mi diye korkuyorum.
hele ki burda yazılan bazı konuları gördükçe içime bir korku giriyor :)
biraz uzattın ama size sormak istediğim ön yargımı nasıl kırabilirim ? Fazla mı evham yapıyorum. Mutlu olabilir miyim ? Ailelerimizin dostluğu evliliğimize olumlu olarak yansır mı ?
Hayır bir tantana yok sadece düşündüğümü söyledmsadece masraf yapildi diye ise bu kadar tantana daha ne masraflar yapilacak, ona gore hayatinizi sekillendirmeyin derim.
İstersem orda da işe girebilirim ama burdaki çalışma ortamı iyiydi yıllardır alışmıştım tabiİşinden ayrılınca ne yapacaksın orada? Bir de aynı bina koşarak kaç kardeş. Bu suya girdikçe alışılmıyor valla.
Ben de başka şehirdeyim. Kv ile aramız uzak. Yine de pişmanım geldiğime.
Malesef benm alanıma göre iş bulma şansım var orda ama onun pek yokevlenince niye hep kadın yer değiştirmek zorunda?
senin de burada işin çevren var. erkekler rahatını bozmasın ama kadınlar yerini yurdunu bırakmak zorunda kalsın.
saçma..
Evet %50 %50 gibiiyi de olabilir eziyet de olabilir.
tadilat işi ne zaman yapıldı?
iyi de size sormadılar mı nerde yaşamak istersiniz diye? durup dururken tadilat yapıp sizin için yaptık diyemezler ki.Evet %50 %50 gibi
Daha yeni yapıldı bitmek üzere ciddi bir masrafta yapıldı. Işıklandırmasından yalıtımına kadar herşey
Evet onlar bu durumdan hoşnut onaylıyorlar sorun yok sadece ben düşünüyorum bunlarıburda okuduğunuz yada duyduğunuz şeyleri düşünerek anca kötüyü çağırırsınız aileler birbirini tanıyorsa sizde bi okadar onları tanıyorsunuz demektir.
ilişkinize onay veriyorlarsa evlenmenize bir sorun çıkarmıyorlarsa güzel düşünün güzel olsun
burdaki kadar olmasada ordada tanıdık çevreniz varmış zamanla kendinize göre çevre edinirsiniz hem 2 saat çok uzun bir yol değil bi hafta sonu bile çıkıp ailenize gelip vakit geçirebilirsiniz..
İstersem orda da işe girebilirim ama burdaki çalışma ortamı iyiydi yıllardır alışmıştım tabi
Şöyle biz baştan ailelere söylemedik ben istemedim tanıdık oldugu için hemen duyulmasınıiyi de size sormadılar mı nerde yaşamak istersiniz diye? durup dururken tadilat yapıp sizin için yaptık diyemezler ki.
e tamam kiracı oturtsunlar, orada oturmak zorunda değilsiniz ki.Şöyle biz baştan ailelere söylemedik ben istemedim tanıdık oldugu için hemen duyulmasını
Görüşmeye başladığımızda tadilat çoktan başlamıştı. Şimdi bitmek üzere ve ailelerin yeni haberi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?