sweetgirlcandy Özlerden sweet 😂 Pro Üye Anneler Kulübü Katılım 2 Ağustos 2013 Mesajlar 41.039 Emoji Skoru 142.164 Puanlar 798 21 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi gezginkiz #101 Aynı binaysa kaç derim. Çok nadir aynı binada olup iyi olan. Bende bi salaklık edip kabul ettim ama Allahtan bir kaç aya çıkıyorum.
Aynı binaysa kaç derim. Çok nadir aynı binada olup iyi olan. Bende bi salaklık edip kabul ettim ama Allahtan bir kaç aya çıkıyorum.
S susuleta Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Mart 2011 Mesajlar 5.631 Emoji Skoru 5.541 Puanlar 158 21 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi gezginkiz #102 mavipapatyaa .!.: Yanen her şeye yorum yapılıyor kulalndigin bulaşık deterjanina kadar. Bir keresidne de Eltim söyledi 550 TL'lik alışveriş yapmış kpeder aaprtman kapiisj da görünce marketi satın almissiniz heralde diye ignelemis . Genişletmek için tıkla... Ona neymis.hic gelemiyorum böyle şeylere.bu ataerkil zihniyetten nefret ediyorum
mavipapatyaa .!.: Yanen her şeye yorum yapılıyor kulalndigin bulaşık deterjanina kadar. Bir keresidne de Eltim söyledi 550 TL'lik alışveriş yapmış kpeder aaprtman kapiisj da görünce marketi satın almissiniz heralde diye ignelemis . Genişletmek için tıkla... Ona neymis.hic gelemiyorum böyle şeylere.bu ataerkil zihniyetten nefret ediyorum