- 23 Ekim 2018
- 633
- 915
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanii bu cvbi verecegi çok açıktıyuvarlanan asi bir panda
nelluniverso V vesikaliyarim
Alys
Gsyabk @torarikar @Mmmmmerveeeee
mavipapatyaa @Samsonn @benneyanginlargordum @i006
nefesalnefesver @burcak86
ByNkoaLa
dusduru
sevgilime biraz bahsettim. evin içini her yerini o kadar özenerek yapıp dayayıp döşedikten sonra kiraya vermek pek mantıklı değil ki neyden çekiniyorsun evham yapıyorsun bizimkileri tanımıyosun sanki hiç gibi şeyler söyledi.
mutsuz olacağın bir şeyi yapmak istemem tabiki ama yine de düşünelim diye açık kapı bırakmaya çalıştı da o kadar masraf etti oraya o yğzden ikna olamz gibi![]()
Haliyle şimdi dediği şey sen annemi çocukluğundan beri tanımıyo musun yıllardır görmüyor musunYanii bu cvbi verecegi çok açıktı
Mesela oldu ki tartışınız eşiniz kimin yanında duracak ki kimi savunacak smdiden der ki tabiki senin yanında olacağım
Ama en ufak birşeyde aileisni savunur yine
Bize de teklif ettiler gel üst katta yaşayın diue ama kndielri ile geçmişte çok sorunlarımız olduğu için kabul etmedik
Karışma gelme gitme olasılığı nasıl kv nin hic gözlemledin mi
yuvarlanan asi bir panda
Alys
ByNkoaLa
dusduru
sevgilime biraz bahsettim. evin içini her yerini o kadar özenerek yapıp dayayıp döşedikten sonra kiraya vermek pek mantıklı değil ki neyden çekiniyorsun evham yapıyorsun bizimkileri tanımıyosun sanki hiç gibi şeyler söyledi.
mutsuz olacağın bir şeyi yapmak istemem tabiki ama yine de düşünelim diye açık kapı bırakmaya çalıştı da o kadar masraf etti oraya o yğzden ikna olamz gibi![]()
Yav he he
Haliyle şimdi dediği şey sen annemi çocukluğundan beri tanımıyo musun yıllardır görmüyor musun
Hiç tanımadığın bir aile olsa anlayacağım ama tanıdıgın bildiğin bir aile olması seni rahatlatacağına tam tersi düşünüyosun diyo
Bende arkadaşlık başka kayınvalidelik başka dedim
Ben nerde nasıl davranmam durmam gerektiğini bilecek yaşta ve olgunluktayım ki evlenmeye kalkışıyorum.
Senin düşündüğün tarzda bir durum olurda sana yanlış yapıldığını yada işte anlaşamadığınızı gördüğümde ne yapmam gerektiğini bilirim
Her zaman arkandayım bunu unutma gibi şeyler söyledi bende şimdi böyle bol keseden atıyosun o zaman görücez dedim
Ben sözümün arkasındayım sana düşündüğün şeylerin olmayacagına yada olmasına izin vermeyeceğime garanti verıyorum
istersen ses kaydı al diyo :)
yuvarlanan asi bir panda
Boleyn Kizi
dusduru
Gsyabk
Çalışın sizin de olsun deseydiniz. Bunlar hep kıskançliktanEşim benim şehrime geldi diye herkes içgüveysi diyor
Evet malesef
Birde ben daha açıkça burda oturmak istemiyorum demedim. Hepsi çok fazla hevesli diye yanlış anlaşılırım diye düşündüm
Erkek arkadasin ile daha oturacagin, yasayacagin yeri konusamiyorsun, ama evleniyorsun.
Bu evlilik bu sekilde yürümez. Kendini hiçe sayarsan onun için, bunun faturasi çok agir kesilir.
Aile apartmani zaten amerikanlarin dedigi gibi "red flag", kirmizi bayrak. Yetiskin bir adamin, ailesi ile ayni binada kalmasini istemesi bile sikintili. Gerçe zaten bir kaç ay yurtdisinda kalacagi için, o sikintiyi sen yasarsin. Yinede zihtniyet sorunu var. Bence o aileye sen tipik gelin olarak gideceksin. Hele sevgilin olmadigi zamanlarda. Beraber kahvaltilar, yemekler, misafir agirlamalar,..
Ki en mantiklisi, adam uzaga gidecekse, annenlere yakin oturmak. En azindan bir iki sohbet edip tekrar evine geri dönerdin.
Yerinde olsam isimi, yerimi birakmam, bagimsiz olmayan bir erkek için.
Evet işimi de bırakmak istemedim hiç
Söylemem lazım değil mi açıkça istemediğimi
Ki bana kalırsa kendi gideceği için de işine geliyor kızın orada oturması. Sürekli çocuk gibi gözlem altında tutacak birileri var. Adam uyanığın önde gideni. O ev yapılırken bile sorabilirdi yapalım mı oturacak mısın diye ama gerek görmemiş. Saygısız. Oturacağım eve bile karar veremiyorsam, ailesi ve kendi seçim yapıyorsa hayır beklemezdim o işten. 28 yaşına gelmişsin ama söz hakkın yok. Başta tabii der senin yanındayım vs. diye. Köprüyü geçene kadar...
Seni çok iyi anlıyorum . Hevesliler diye kırmak da istemiyorsun fakat aynı dert benim de başında var . Kvalidem kpederim aile binası yapma pesindeler . 2 elti ve bir de kv mustakil evde mutlu mesut yasiycakmisiz . Hatta kvalidemin beraber yiyip içip sadece yatmaya gönderme gibi tatlis hayalleri de var :) Ama Allah korusun diyor direniyorum sonuna kadar. Yakın oturduğum halde bu kadar zorlanıyorum nereye gitsem haberleri oluyor. Marketten dönsem karsilasiyorum . Aynı binayı düşünemiyorum .
yuvarlanan asi bir panda
Alys
ByNkoaLa
dusduru
Kesinlikle . Ben de anneme gidip kalsam eşime sorarlar geldi mi diye . Dışarı çıksak hemen görülür yine. Çok rahatsız edici bir durum . Dışarda dolassak dönüşe oraya uğrsak niye aç değilsiniz dışarda mi yediniz. Ben tek çıksam kaçta çıktı kaçta geldi illa ki düşünüyorlar çünkü başka gelinleri de soruyorlar kaçta geldi aksam ezanından önce mi sonra mi diye beni mi merak etmiyceklerBen evliyken yan binadaydım, meğer pusu kurup beni gözlermiş her gün :O Kaçtı gittim geldim elimde ne poşeti var ışığım açık mı bunları gözlüyormuş. Allahtan aramıza apartman yapıldı da biraz kesilmişti, sonra boşandım zaten. İnsanın sürekli gözlenmesi kadar tedirgin edici bir duygu yok.
Her cümlemize katılıyorum bu kadar nokta atışı olur. Gerçekten bu aile binasındaki anne babalar dyaanisma içinde hep birlikte içli dişli olunmasini bekliyor sürekli onlara uyulmasını istedikleri için bir yönetme isteği oluyor. Eltinle bile kardeş gibi olmalisiniz dedi kvalidem bana. Eltim benim neyim ki kanım mi canım mi seversem severim sevmezsem sevmem. Bir kere misafirlerine gitme bakalım ne oluyor . Eşine de üzülüyor numarası yapsalar aran bozuluyor .ne kadar mesafe o kadar iyi Allah kimseye nasip etmesin hayırlısıyla.Çok aileci biri gibi geldi bana.
Bak az önce bir arkadaşımla konuştum. Aile apartmanında oturuyor eşinin ailesi ile. Babası yalnız, annesi vefat etti, adam yalnızlıktan arada bir geliyormuş eşi programımız var diye gelmesin demiş, adam gelince ailesine çıkmış hoş geldin bile dememiş. Ama kendi ailesine gelince herşeyi onlara göre yapıyoruz diyor.
Burda zihniyetini anlaman gerekiyor evleneceğin kişinin. Bazı zihniyetler birarada oturmayı "birlik aile dayanışma süper aile" olarak görüp, o aileye sizi katıp tamamen onlara uymanızı istiyorlar. Eğer bunu hissedersen kaç derim. Çünkü hep onlara uyman beklenecek.
Haliyle şimdi dediği şey sen annemi çocukluğundan beri tanımıyo musun yıllardır görmüyor musun
Hiç tanımadığın bir aile olsa anlayacağım ama tanıdıgın bildiğin bir aile olması seni rahatlatacağına tam tersi düşünüyosun diyo
Ben nerde nasıl davranmam durmam gerektiğini bilecek yaşta ve olgunluktayım ki evlenmeye kalkışıyorum.
Senin düşündüğün tarzda bir durum olurda sana yanlış yapıldığını yada işte anlaşamadığınızı gördüğümde ne yapmam gerektiğini bilirim
Her zaman arkandayım bunu unutma gibi şeyler söyledi bende şimdi böyle bol keseden atıyosun o zaman görücez dedim
Ben sözümün arkasındayım sana düşündüğün şeylerin olmayacagına yada olmasına izin vermeyeceğime garanti verıyorum
yuvarlanan asi bir panda
Boleyn Kizi
dusduru
Gsyabk
Yanen her şeye yorum yapılıyor kulalndigin bulaşık deterjanina kadar. Bir keresidne de Eltim söyledi 550 TL'lik alışveriş yapmış kpeder aaprtman kapiisj da görünce marketi satın almissiniz heralde diye ignelemis .Keşke en baştan o ev yapılırken söyleseydiniz ben istemiyorum diye.
Şimdi her şey bitmiş masraf yapılmış vs ve siz istemem diyorsunuz
Burada sizin ne istediğiniz de çok önemli
Misal özgürlüğüne düşkün biri olarak Eyfel'in karşısında aile apartmanında yasa deseler yine hayır derim.
Kaynana iyidir ama karışabilir yediğim yemeğe yaptığın temizliğe.surekli bize gelin beraber yiyelim diye darlayabilir.
Gezdigin yerden aldigin alışveriş ürünlerine kadar hep göz önünde olacak.
Bir de bizim erkek anneleri nedense uzun süre kabullenemiyor oğlunun evlendiğini.paylasamiyor.
Şimdi hem işinden olacaksın hem esin her gün annesinin yanında iken sen uzağa gideceksin üstüne bir de kendi aileni bırakıp onların apartmanına. Bunlara katlanırım diyorsan buyur.
Şuan zaten tam tersini söylerse seni kaybedecek bu riski alamaz ee haliyle tabiki sana böyle diyecek ( köprüden sonra son çıkıs laflarıHaliyle şimdi dediği şey sen annemi çocukluğundan beri tanımıyo musun yıllardır görmüyor musun
yuvarlanan asi bir panda
Boleyn Kizi
dusduru
Gsyabk