ailemede çok düşkünüm hele babama( ünv bile dışarda okumadım.bursa 5 saat ama hayatım nasıl olur bilmiyorum.korkuyorum.onuda seviyorum severek ayrıldık bu yüzden (
ayrıldıktan sonra mı actın bu konuyu...yanı sen simdi kabul edersen o sana geri dönecek miii:26:
bilmiyorum dun gece konustuk seviyoruz aglıyoruz telde ara ara tutmaya calıssakta ama o artık ümidi kesti benden.ztn büyüsü kaçtı dedi(
e ama sende bi ömür memleketinde ailenın yanında kalamazsın ki nie kendıne ve ona bu eziyeti cektırıosun
hiç kolay deil ki yaaa( bak geçen gun topikte anlattım buraya yapıştırayımm
arkadaşlar belki burada acım biraz hafifler die size yazıyorum.9 aylık ilişkim 1 hafta once bitti.çok seviyoduk mutluyduk.ayrı düşmemizin tek sebebi benim gözüm yiyip bundan sonraki hayatımı bursada geçiremiceğimi anlamam.sole anlatayım ben izmirliyim ve aileme çok düşkün biriyim.izmirde kendi dukkanımızda çalışıyorum ve şartlarım çok rahat.o bursada yaşıyor oralı tum ailesi orada.ben evlenip izmirden oraya gitmek zorundaydım ama beni bekleyen zorluklar gözümü korkuttu.birincisi ailemden uzak olmak.ikincisi ev yok asgari ücret alıyor.ben orda bi işe girmem lazım hiçbilmediğim bi şehirde yeni bi iş hayatı korkuttu beni.babamda dahil olmak üzere çok pişmn olabilceğimi sen yapamazsın dedi.gerçekleri tek tek soledi.sonuç itibariyle biz biraya gelemiceğimiz ve daha fzla sonunda üzülmemek için ayrıldık.ben çok acı çekiyorum sonsuza dek aşkımı kaybettim.lütfen bana tecrübelerinizden destek verin.
hiç kolay deil ki yaaa( bak geçen gun topikte anlattım buraya yapıştırayımm
arkadaşlar belki burada acım biraz hafifler die size yazıyorum.9 aylık ilişkim 1 hafta once bitti.çok seviyoduk mutluyduk.ayrı düşmemizin tek sebebi benim gözüm yiyip bundan sonraki hayatımı bursada geçiremiceğimi anlamam.sole anlatayım ben izmirliyim ve aileme çok düşkün biriyim.izmirde kendi dukkanımızda çalışıyorum ve şartlarım çok rahat.o bursada yaşıyor oralı tum ailesi orada.ben evlenip izmirden oraya gitmek zorundaydım ama beni bekleyen zorluklar gözümü korkuttu.birincisi ailemden uzak olmak.ikincisi ev yok asgari ücret alıyor.ben orda bi işe girmem lazım hiçbilmediğim bi şehirde yeni bi iş hayatı korkuttu beni.babamda dahil olmak üzere çok pişmn olabilceğimi sen yapamazsın dedi.gerçekleri tek tek soledi.sonuç itibariyle biz biraya gelemiceğimiz ve daha fzla sonunda üzülmemek için ayrıldık.ben çok acı çekiyorum sonsuza dek aşkımı kaybettim.lütfen bana tecrübelerinizden destek verin.
Asında birlikte olduktan sonra birçok zorluğun üstesinden gelinebiliyo cnm.tamam şartlar zor asgari ücret falan.insanlar ne koşullarda evleniyo.önemli olan mutluluk seviyosan inan zaten sonunda gidiceksindir emin ol 1 yıl da geçse sonucu böyle olucaktır.unutmak zor çünkü.bende ailemden ayrı biyerde yaşıyorum.maddi açıdan problem yok ama tabi aileden ayrı olmakta kolay olmuyo..benim düşüncem kafa kafaya veripte bişeyler yapabilrsiniz dediğim gibi insanlar ne şartlarla yıllarca beraber oluyo..sevdiğinden ayrı kalma canım bence..
anladım şimdi taslar yerıne oturduya bu yönden bakınca evet sen haklısın ayrılmaklada bi yonden ii yapmıssın. iyi hayattan cıkıp gecım derdıne dusmek cok zordur ama dusunsene ilerde ailene yakın bı yerde maddı durumu ıı bı adamla evlendın..ama olmuo sevmıosun anlaşamıosun.sureklı parasıyla senı ezmaye calısıo.zengın oldugu için etrafında birsürü kadın var hergece iş görüşmesi falan filan die evden gidio sen biliosun ama bişey demıosun..........................bide oteki yonden bakalım bursaya gıttın onu cok sevıosun sana sureklı ask sozlerı fısıldıo asgarı ucret alıo küçük bi eviniz var bime gidip alısverıs yapıosunuz akşam olunca hemen sana kosuo oturup keyifle yemek yıyosunuz belkı alışverıs merkezlerınde gezemıosunuz ama mahallenın parkında cekırdek cıtlıosunuz ayyyyyyyyy ne güzelll tabi hersey böle anlattıgım kadar iyi yada kotu olmayabılır buda senın elınde işte
ahh nasıl acı çekiyorum kolum kanadım kalkmıyo gülemiyorum artık( yrn 2 hafta olcak.bilmiyorum ben sıkıntı görmemiş biriyim sıkıntıya gelebilirmiyim bilmiyorum.çok geç olmasından korkuyorum.ahh ailemden uzak kalmak izmiri bırakmak ömrümü o şehirde geçirceğimi hemde onun ailesi hepsi orda.bunları düşününce elim kolum dilim baglanıyor
e o zaman yapılacak tek bişi var bi bilen demişki biriyle ne kadar beraber olursan ayrılınca o surenın yarısı kadar acı cekersın...sende biraz acı cekeceksın ama zaman herseyın ilacı....
Elbet zor ama sevdiğinle aynı evde yaşamanın tadını alınca doyamazsın.ayrıca hiçbişey gözüne gelmez.bir ömür boyu ailenle olmayacaksın ya .zaten 9 aylık bi ilişkiniz var sanırım biraz ilişkinin tadını çıkartın..şimdiden kendinizi tüketmeyin.benim düşüncem bu.zaten şöyle düşünmeli insan seviyosam onunla herşeyin üstesinden gelirim.artık herşeyin başı maddi konu ama aşkta kolay bulunmuyo.
hele ki ben inanının bu aşkımı 3.5 sene sonra buldum ben çok zor sever vazgeçerim yengeç burcuyuım içimde yaşıyorum saklıyorum hepppp.yaş 27 oldu kimi sevcem ben ya istemiyorum ki kimseyii
bence yüzyüze bi görüşün.onu gördüğün zamn ne hissediyosan o duygunla devam et.Allah sana böyle bi aşk nasip etmiş.hemde zor aşık olan biriysen..örnek veriyim sana benim teyzem newyork ta yaşıyo..evlendi ve oraya gelin gitti.sende 1 defa görüyo bizi.oda annesine düşkündür dedemede öyle.ama diyoki bu sevdiğim adamionunla çocuk hayali kurduğum insan..hiçbişey gözünde değil.ayrıca normalde çalıyo ama amerikada çalışamıyo.kocası çalışıyo ve newyork çok pahalı şehir idare ediyolar.bide zaten evin muhasebesini eline aldınmı bi sıkıntı çekmezsin arkadaşım..sevdiğinin peşinden git derim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?