evlenip başka şehire gidenler varsa yardım :(((

maddi sorunlar onun ailesi filan ilerde problem olursa aşk meşk kalmaz diyolar ya korkuyorum.orda ne iş yaparım ben ztn kendine güveni olan biri deilim çünkü şimdiye kadar herşey hazır geldi önümee

Anladım..karar senin tabi:44:

ben de erkek arkadaşımla evlendiğimde şehir değiştiricem, hem de istanbuldayım normalde. zor olacak; ama seviyorum onu. bu da her şeyi değiştiriyor....

canım sen tamamen maddiyata dökmüşsün olayı boşver evlenme zaten bana kalırsa evlenebilecek kadar çok sevmiyor gibisin bizde evlendik kimsenin bir faydası olmadı maddi açıdan hoş manevi açıdan da eşimin ailesinden destek gördüğümüzü söyleyemem eşim 1500 tl maaş alıyor 500 tl ev kirası 250 tl taksit ödüyoruz ki faturalar baya bi tutuyor ve üstelik ben ünv öğrencisiyim benide okutuyor anlayacağın ucu ucuna anca yetiyor ama mutluyum ve huzurluyum okulumda bittikten sonra çalışmaya basladıktan sonra gelirimizde artacak eşimde tecrübe sahibi oldukça maaşı artacak dolayısı ile para çok çokta mühim değil Allah veriyor kısmetini eşinle yağlı yerine yavan yemeyi göze alabilecek kadar seviyorsan bunların hiçbirini düşünmezdin bile canım boşver ayrılmışsınız zaten birdaha ki sefere üzülmemek adına biriyle birlikte olmaya kalkıştığında her türlü durumu göz önünde bulundur derim...

ah canım 1.5 tl maaş diyosun ben diyorum 700 alıyor ev yok.bende çalışırsam anca geçiniriz ucu ucunaa.hadi onuda geçtim ben en çok uzaklıktan korkuyorum aşamıyorum başka şehirde herkesten uzak yaşamayı ((( keşke unv dışarda okusaymısım belki gurbete azıcık alışkın olurdum

asla izmiri bırakma asla gitme. ben izmir liyim aşkı seçtim bi başıma ankarada dedliriyorum kafayı yiyorum aşkı tercih ettim bi de üstüne bebeğim oldu bırakıp gidemiyorum çok pişmanım çok bi de üstüne maddi durumda iyi yani. öyle böyle aşk değildi gizli nikah bile yaptık. çıldırmak üzereyim bugün mesela ayrılıp gitmeyi düşünüyorum ama nerdee yapamam bebeğim var bi de eşimi sevdiğim halde ailesi burda anası herşeye karışır. asla ve asla diyorum çok pişman olursun çooookk. o gelemiyo mu izmire işi bıraksın izmirde iş mi yok çok seviyosa yapar tatlım

valla ben de bursadan ist ye gelin geldim :) alışıyorsun zaman geçtikçe herşey ilkinde zor gelir 2004 te evlendim 2001 de tanıştık o ist de ben bursada 4 sene öyle idare ettik bir birimizi çok sevdiğimiz için hiç tereddüt etmedim başka şehre gitmek için bence sen çok sevmedin saanırım çünkü insanın gözü kararıyo aşk sevgi araya girince

bende kayseriden istanbula geldim ailem kayseride ama eşimde k.maraştan istanbula geldi ikimizde ailelerimizden ayrı memleketlerdeyiz gelip gidiyor 2 tarafta valla uzağım özlüyorum ama ben çıktım o evden annem yine annem babam yine babam yine değerli kıymetliler ama ben bir adamla başka hayat kurdum şu an yalnızca ona bağlıyım ailemi çok severim ama onlardan ayrıyım diyede kocamı terkedip gitmem açıkçası çok saçma geliyor bana madem öyle otur ozaman annenin babanın dizinin dibinde gitme bir yere

ama siz ne güzel 2 taraftan da uzaksınız benim eşimin aileside burda herşeye karışıyolar herhaftasonu ctesi orda geçirilmek zorunda

koy ağırlığını canım ozaman sende ben çok uysal insanlara kızıyorum çekmedikleri sıkıntı kalmıyor benim eşimin ailesi ile sıkıntılarımız oldu ben evlenmeden önce dedim eşime annendir babandır ama ben sevmiyorum onları kusura bakma hayatımda da olmalarını istemiyorum senin için bile olsa buna katlanamam yok sende bunu kabul etmezsen ben evlenmem seninle bugün benimle evlenipte yarın beni sıkıntıya sokma daha kötü olur ikimiz için dedim ben seni istiyorum kimseyi sevmek zorunda değilsin dedi şimdi gayet mesafeliyiz eşimin ailesiyle çok uzağız zaten eşimde üzülmesin diye birkaç kere davet ettim gelip kaldılar hiçbir zaman saygıda kusur etmedim ama eşimede ben onlar sevemem bunu benden hiç bekleme dedim ve o konuda hiçbir sıkıntımız yok ama annemler sık sık gelirler buraya çünkü annem abilerm kardeşim benden çok eniştelerini severler eşimde onları tabi

koyamıyorım işte ağırlığımı bi haftasonu gitmesek küserler bozulurlar laf sokarlar inat gider cadı kv. bi de burda kimsem yok bi tane konuşabilecek insan yok çevremde mecbur kalıyorum

neyse kızlar iyi geceler ben yatar bebiş uyanmadan hoşçakalın. iyi düşünün yanlış kararlar vermeyin. tek dileğim eşimin bu şehir haricinde bi iş değişikliği yapması çok zor gibi ama imkansız değil. çok yıprandım

ben çok iyi huylu biri deiğilim aksiyim kavgacıyım biraz ama tek şansım eşim bana aşık umarım sende en kısa zamanda selamete erersin iyi geceler..

işte onunda tyze yenge hepsi orda.net üzerinden bile yengesiyle siyasi konudan sogukluk olmustu bilee.seviyorum ama çok zor yaa.babamın dediği gibi sen en fazla 6 ay durusun dioo yaaa.onsuzda geçmiyo gunlr yaaa severek ayrılmakta acı ama gidince düşününce nelerle karşılacagımı nefes alamıyorum içim kararıyo n kadar sevsemde elim kolum baglandı yaaaa

sen hemen evlenme bence. Sadece onunla değil, başkasıyla evlenmende zor olucak gibi görülüyor. Biraz ayakların yere bassın, sorumluluk duygun gelişsin. Her zaman arkanda birileri olmayacak. Zorluklarla karşılaşınca mücadele etmeyi bil, dayanıklı ol biraz. Sen öyle bir evlilik düşünüyorsun ki bence, İzmirde evlensen bile ailen hemen 1 sokak uzağında olsun, onun ailesinden kimse olmasın. Çocuk değilsin artık, evlenince yeni bir hayat kurucaksın, annen baban tabiiki hayatında olucak ama bir sorunla karşılaşınca kendin çözmeye uğraşacaksın. Herkes iyi şeyler ister hayat bunu getirmiyorsa koşullara ayak uyduracaksın. İzmirde de olsan evliliğe hazırmısın gerçekten. Maddi manevi sorumluluk taşıyacaksın. Bu kadar rahat düşkünü olan birini karşı taraf isteyecek mi. Ayakları yere basan, evi ve eşini çekip çevirebilicek, güçlü birini isterdim ben açıkçası. Birşey olduğunda annee babaa diye koşma. Onlar hep başımızın üstünde olucak tabiki ama büyüyoruz ve yeni bir aile kuracağız, senin de çocukların olucak.

evi varsa kira ödemicekseniz bi nebze olsun biraz daha rahat gecinirsiniz yani ben aslında şöle demek istiyorum hem geçinebilin hemde sevdiğinizle sevgi dolu günler geçirin ...: yani evlenince tek derdin uzaklık olsun

asgari ücretle geçinmek çok zor ev kirası elektrik su v.s v.s eve herşeyy lazım geçim derdine düşünce aşk maşk kalmıyor üstüne bide gurbette olcaksınız:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…