maddi sorunlar onun ailesi filan ilerde problem olursa aşk meşk kalmaz diyolar ya korkuyorum.orda ne iş yaparım ben ztn kendine güveni olan biri deilim çünkü şimdiye kadar herşey hazır geldi önümee
hiç kolay deil ki yaaa( bak geçen gun topikte anlattım buraya yapıştırayımm
arkadaşlar belki burada acım biraz hafifler die size yazıyorum.9 aylık ilişkim 1 hafta once bitti.çok seviyoduk mutluyduk.ayrı düşmemizin tek sebebi benim gözüm yiyip bundan sonraki hayatımı bursada geçiremiceğimi anlamam.sole anlatayım ben izmirliyim ve aileme çok düşkün biriyim.izmirde kendi dukkanımızda çalışıyorum ve şartlarım çok rahat.o bursada yaşıyor oralı tum ailesi orada.ben evlenip izmirden oraya gitmek zorundaydım ama beni bekleyen zorluklar gözümü korkuttu.birincisi ailemden uzak olmak.ikincisi ev yok asgari ücret alıyor.ben orda bi işe girmem lazım hiçbilmediğim bi şehirde yeni bi iş hayatı korkuttu beni.babamda dahil olmak üzere çok pişmn olabilceğimi sen yapamazsın dedi.gerçekleri tek tek soledi.sonuç itibariyle biz biraya gelemiceğimiz ve daha fzla sonunda üzülmemek için ayrıldık.ben çok acı çekiyorum sonsuza dek aşkımı kaybettim.lütfen bana tecrübelerinizden destek verin.
ben de erkek arkadaşımla evlendiğimde şehir değiştiricem, hem de istanbuldayım normalde. zor olacak; ama seviyorum onu. bu da her şeyi değiştiriyor....
canım sen tamamen maddiyata dökmüşsün olayı boşver evlenme zaten bana kalırsa evlenebilecek kadar çok sevmiyor gibisin bizde evlendik kimsenin bir faydası olmadı maddi açıdan hoş manevi açıdan da eşimin ailesinden destek gördüğümüzü söyleyemem eşim 1500 tl maaş alıyor 500 tl ev kirası 250 tl taksit ödüyoruz ki faturalar baya bi tutuyor ve üstelik ben ünv öğrencisiyim benide okutuyor anlayacağın ucu ucuna anca yetiyor ama mutluyum ve huzurluyum okulumda bittikten sonra çalışmaya basladıktan sonra gelirimizde artacak eşimde tecrübe sahibi oldukça maaşı artacak dolayısı ile para çok çokta mühim değil Allah veriyor kısmetini eşinle yağlı yerine yavan yemeyi göze alabilecek kadar seviyorsan bunların hiçbirini düşünmezdin bile canım boşver ayrılmışsınız zaten birdaha ki sefere üzülmemek adına biriyle birlikte olmaya kalkıştığında her türlü durumu göz önünde bulundur derim...
arkadaşlar sevdiğim insandan ayrılmak zorunda kaldım.ben izmir o bursada.izmirde şartlarım çokk ii ama oraya gidersem maddii açıdanda uzaklık olarakta cok zor olucak.sevdiğim insanı bu yüzden kaybetmek zorunda kaldım.siz olsanız ne yapardınızz
bende kayseriden istanbula geldim ailem kayseride ama eşimde k.maraştan istanbula geldi ikimizde ailelerimizden ayrı memleketlerdeyiz gelip gidiyor 2 tarafta valla uzağım özlüyorum ama ben çıktım o evden annem yine annem babam yine babam yine değerli kıymetliler ama ben bir adamla başka hayat kurdum şu an yalnızca ona bağlıyım ailemi çok severim ama onlardan ayrıyım diyede kocamı terkedip gitmem açıkçası çok saçma geliyor bana madem öyle otur ozaman annenin babanın dizinin dibinde gitme bir yere
koy ağırlığını canım ozaman sende ben çok uysal insanlara kızıyorum çekmedikleri sıkıntı kalmıyor benim eşimin ailesi ile sıkıntılarımız oldu ben evlenmeden önce dedim eşime annendir babandır ama ben sevmiyorum onları kusura bakma hayatımda da olmalarını istemiyorum senin için bile olsa buna katlanamam yok sende bunu kabul etmezsen ben evlenmem seninle bugün benimle evlenipte yarın beni sıkıntıya sokma daha kötü olur ikimiz için dedim ben seni istiyorum kimseyi sevmek zorunda değilsin dedi şimdi gayet mesafeliyiz eşimin ailesiyle çok uzağız zaten eşimde üzülmesin diye birkaç kere davet ettim gelip kaldılar hiçbir zaman saygıda kusur etmedim ama eşimede ben onlar sevemem bunu benden hiç bekleme dedim ve o konuda hiçbir sıkıntımız yok ama annemler sık sık gelirler buraya çünkü annem abilerm kardeşim benden çok eniştelerini severler eşimde onları tabi
asla izmiri bırakma asla gitme. ben izmir liyim aşkı seçtim bi başıma ankarada dedliriyorum kafayı yiyorum aşkı tercih ettim bi de üstüne bebeğim oldu bırakıp gidemiyorum çok pişmanım çok bi de üstüne maddi durumda iyi yani. öyle böyle aşk değildi gizli nikah bile yaptık. çıldırmak üzereyim bugün mesela ayrılıp gitmeyi düşünüyorum ama nerdee yapamam bebeğim var bi de eşimi sevdiğim halde ailesi burda anası herşeye karışır. asla ve asla diyorum çok pişman olursun çooookk. o gelemiyo mu izmire işi bıraksın izmirde iş mi yok çok seviyosa yapar tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?