- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Gerçekten utanir hale gelcem.o derece saklıyorum yani bilmiyorumElbette mutlu olmak sizin de hakkınız,üzülmeyin.bazı kişiler boşboğazlıktan,ne yapacağını bilemeyip saçma sapan tepki gösterir.bazıları da suçlu arayacak ve kusurun kimden kaynaklandığını bulmak için detektifliğe soyunacak.bu tiplerden mümkün mertebe uzak durmak lazım,çünkü size bahşedecekleri bir huzur,bir dostlukları bile olmayacak.kulak asmayın ve sorularına cevap vermeyin hatta gerekirse siz onları sorulara boğun.
Amin diyorumm artıkHic uzulmeyin.
Evlenmek kadar bosanmak da cok dogal.
Hic kimseden de saklamayin.
Bu forumda da 2. 3. evligimi yapip mutlu olan bir suru kadin var.
Allah iyilerle karsilastirsin.
Mrb arkadaşlar ben 3 ay evli kaldim bosandk.Ama evlenp bosandgmi duyan acaip şaşıriyo!Ya ne varki bunda çokmu kötü bisey, artık bazı erkeklerin niyetindende korkuyorum allahima şükür ki namusumla evlendim namusumla boşandım!gerçekten ne yapmam lazım bu durumu nereye kadar saklayabilirim.Aramzda varmı hiç bu tarz olumsuzlarla karşılaşan ya da kz evlendi boşandı diye erkek ailesi istenmeyen günahmi suçmu cidden anlamıyorum bu toplumumzn zihniyetini!mutlu olmak bzmde hakkımz değilmi
Şiddet vardi sürekli küfür vs. Daha bir surü olaylar..dayanamadm ailemn yanina geldmNeden bu kadar kısa sürdü özel değilse...
İyi yapmışsın.. Ne kadar erken o kadar iyi.. Bak bana 3 yılım ziyan oldu..Şiddet vardi sürekli küfür vs. Daha bir surü olaylar..dayanamadm ailemn yanina geldm
Şiddet vardi sürekli küfür vs. Daha bir surü olaylar..dayanamadm ailemn yanina geldm
Evliligimn ilk haftası başladı evlenmeden önce çok iyiydi hayatimn şokunu yaşadım ailem yanmda oldu çok şükür.baktim olcak gibi değil çektim resti hepsine!Evlendikten sonra mı böyle değişti, tanımıyormuydunuz önceden
Şuan evlimsnz bosandnzmi?İyi yapmışsın.. Ne kadar erken o kadar iyi.. Bak bana 3 yılım ziyan oldu..
Dava açıldı.. Mahkeme gününü bekliyorum..Şuan evlimsnz bosandnzmi?
Evliligimn ilk haftası başladı evlenmeden önce çok iyiydi hayatimn şokunu yaşadım ailem yanmda oldu çok şükür.baktim olcak gibi değil çektim resti hepsine!
Nasıl hızlı bi şekilde boşanabildiniz peki? Mahkeme bi yıldan önce anlaşmalı boşamıyor diye biliyorum.. Bende 1,5 ay sonunda aynı kararı aldım fakat eş kişisi maddi manevi tazminat talep ettiği için mahkeme uzayacak gibi :/
Benm 1 yıl oldu ben evlilgmn yarisi ailemn yannda kaldım anlasmali hemn 1 günde boşandık 1 yıl doldu hiç birşey istemedim allah belalarini versinNasıl hızlı bi şekilde boşanabildiniz peki? Mahkeme bi yıldan önce anlaşmalı boşamıyor diye biliyorum.. Bende 1,5 ay sonunda aynı kararı aldım fakat eş kişisi maddi manevi tazminat talep ettiği için mahkeme uzayacak gibi :/
Seninki çekişmeliyse uzun sürer nafakadir maddi manavi tazminat vs talep ettiysen uzar yaniNasıl hızlı bi şekilde boşanabildiniz peki? Mahkeme bi yıldan önce anlaşmalı boşamıyor diye biliyorum.. Bende 1,5 ay sonunda aynı kararı aldım fakat eş kişisi maddi manevi tazminat talep ettiği için mahkeme uzayacak gibi :/
Anlaşmalıda davayı açtıktan sonra mahkeme günü arasındaki süre ne kadardı.. Bizde anlaşmalı açtık ama mahkeme ne zaman belli değil..Benm 1 yıl oldu ben evlilgmn yarisi ailemn yannda kaldım anlasmali hemn 1 günde boşandık 1 yıl doldu hiç birşey istemedim allah belalarini versin
Aynen öle inaninnn hiç birşeye değmiyorlar ne kendisi ne ailesiiBu erkekler var ya evlendikten sonra ne çıkarsa bahtına durumundalar.. nasıl böyle değişe biliyorlar anlam veremiyorum..
İyi yapmışsın yedirme kendini böyle hanzolara.. Allahından bulsunlar hayvan herifler
Mahkemenin yogunlugundanda olabilirAnlaşmalıda davayı açtıktan sonra mahkeme günü arasındaki süre ne kadardı.. Bizde anlaşmalı açtık ama mahkeme ne zaman belli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?