- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Yanii yuhh diyorumm insan kime güçleneceğini bilemiyo yaa allah büyüktür.Güvenmemen cok normal
Benim babamın yanında çalışan mühendis bir cocuk vardı boşandığım dönem
Aylarca Peşimden koştu
Ailece hep derdik çok efendi cocuk diye onun İÇİN
Ben de o kadar ısrarlı olunca hem yabacı da DEĞİL diye görüştüm bir ay kadar süre
Dısarı çıktık hep yemek yedik yürüdük falan
Bu tabi güya havalarda uçuyor
İşte aileni de tanıyorum
Baban beni cok seviyor
Biz iyi bir çift olacağız falan ayakları
Ben de etkilendim sonunda
Bir gün onun arabasındaydık sahilde oturduk
Beni öpmek istedi azsonra elleri sacmalamaya basladı orda durdum ben
Yanda da benim kendi arabam vardı
Gec oldu dedim indim arabadan
O zaman bir ayı askın görüşüyorduk
Beni birdaha aramadı biliyor musun
Kendimi tam bir keriz gibi hissettim
Benn aradım sen ne biçim adammışsın falan diye
İşler bozuk sana denk geldi
Ailevi sorunlarım var az ara verelim DEDİ
Bir ay sonra falan Facebook’ta bir baktım Kİ nişanlanmış
Demek sevgilisi varmıs pisliğin
Düşün bu adam senelerce babamın yanında çalışan bir adam
Güveneceğin insan elbet olacaktır ama
KaramsR olma:)
Sizden ne gerekçe ile istiyor ki ?[/Q
Insanlar çok acimasiz karşidaki insann duyguları varmı diye düşünemiyolar malaseff..allah büyüktür tabiiBence siz umutsuzsunuz daha dogrusu kotu insanlar umutlarinizi kirmis ama tekrar yesertmek de sizin elinizde. Evli kalıp bir omur mutsuz gecirmektense bosanmak en iyisi . Guclu olun iyi bir insan karsiniza cikana kadar bekleyin dogru birini bulunca tekrar yuva kurar evlat sahibi olursunuz insallah.
İste diyorum insanlar bunu çok önemli bisey olmuş gibi karsiliyo çok şaşıriyo zihniyetlerini bilemiyo ınsan kimseye guvenemiyorumBu durumu nereye kadar saklayabilirim derken ?? Siz bir suç , bir günah işlemediniz
Etrafınızdaki insanlara evlenmek kadar boşanmanın da doğal bir olay olduğunu söyleyebilirsiniz ..
Hayat insanlar icin hepimiz neler yasiyoruz bosverin insanlari onlar dusene bir gekme de biz vuralim diye nobet bekliyorlar. Evlenmek ne kadar dogalsa bosanmak da o kadar dogal bir durum.Insanlar çok acimasiz karşidaki insann duyguları varmı diye düşünemiyolar malaseff..allah büyüktür tabii
Sana güvenmeyene sende yol ver , boşandın diye acayip kafalara giren insanlarla arkadaşlık dahi etme .. varsa bu tarz akraban , akrabalıktan sil ... kimse için canını sıkma .. evliliğide boşanmayı da yaşayan sensin , millet anca konuşur , boş konuşurİste diyorum insanlar bunu çok önemli bisey olmuş gibi karsiliyo çok şaşıriyo zihniyetlerini bilemiyo ınsan kimseye guvenemiyorum
Evet doğru diyosunuz hayirliHayat insanlar icin hepimiz neler yasiyoruz bosverin insanlari onlar dusene bir gekme de biz vuralim diye nobet bekliyorlar. Evlenmek ne kadar dogalsa bosanmak da o kadar dogal bir durum.
Evet tabi haklisinz boşanan bi insann neden bosandi acaba? Sorusu kurcalar hem erkek hem kadın için ama bazi erkeklerin düşünceleri canimi sıkıyo nebilm işte..Boşanmak sizin de gördüğünüz üzere canım ülkemde kadını zora sokar.
Bu yüzden 10 boşanmadan belki birinde kadında problem vardır.
Genelde erkeklerin şiddet göstermesi, aldatması, evine bakmaması, aile ile denge kuramaması sonucu bitiyor evlilikler
Ama o 10 da 1 kadından biri sen misin, diye düşünmek, bunun üzerine sorular sormak, araştırmak istemek sizinle ciddi bir adım atacak kişinin hakkı diye düşünüyorum.
Boşanan erkek de neden boşandı? Önemlidir benim için. Şiddet mi uyguladı, kadına ağzı bozuk mu konuşuyordu, değişik cinsel istekleri mi oldu, cimri miydi, ailesi çok mu müdahildi? Bir sürü şey var sonuçta... kadın içinde bunların sorgulanabilir olması gerekiyor.
Eğer alındığınız buysa bu sadece boşananlar için değil, normalinde de olması gereken zaten :)
Evet tabi haklisinz boşanan bi insann neden bosandi acaba? Sorusu kurcalar hem erkek hem kadın için ama bazi erkeklerin düşünceleri canimi sıkıyo nebilm işte..
Sanırım “gerzek” lerden bahsediyorsunuz :) onlar olacak maalesef :) dilerim sizden uzak olurlar .. zihniyeti bozuk insanlar!Evet tabi haklisinz boşanan bi insann neden bosandi acaba? Sorusu kurcalar hem erkek hem kadın için ama bazi erkeklerin düşünceleri canimi sıkıyo nebilm işte..
Insallhh çok sağolunn sizlerindeRahatsız olduğunuz, canınızı sıkan, boşanan kadını hedef olarak gören erkeklerse hiç sıkılmayın :)
O onların edepsizliği, üzerine düşünmeye, can sıkmaya degmez. Onlar kendi çirkin zihniyetleri ile uğraşsınlar.
inşallah karşınıza çok mutlu olacağınız biri çıkar da bunların hepsi geçer
ister 3 ay ister 13 sene evli kalıp boşanın. Mutluluk sizin mutluluğunuz. Hani derler ya ağzı torba değil ki büzesin. Gerçekten ne kadar doğru bir laf. Ağzı olan konuşur. Siz kulaklarınızı tıkayın söylenenlere. Umarım cok mutlu olursunuz..Mrb arkadaşlar ben 3 ay evli kaldim bosandk.Ama evlenp bosandgmi duyan acaip şaşıriyo!Ya ne varki bunda çokmu kötü bisey, artık bazı erkeklerin niyetindende korkuyorum allahima şükür ki namusumla evlendim namusumla boşandım!gerçekten ne yapmam lazım bu durumu nereye kadar saklayabilirim.Aramzda varmı hiç bu tarz olumsuzlarla karşılaşan ya da kz evlendi boşandı diye erkek ailesi istenmeyen günahmi suçmu cidden anlamıyorum bu toplumumzn zihniyetini!mutlu olmak bzmde hakkımz değilmi
Hiç evlenmemiş biriyle birliktelik kurmak istediğinde karşına çıkanlara şaşırmamak gerekir türk toplumu bildiğin evlenip boşanan biri seni daha iyi anlar ayrıca niyet kısmına gelince biriyle görüştüğün zaman kalabalık mekandamı görüşmek istiyo yoksa daha başka yerdemi onuda anlarsın artıkMrb arkadaşlar ben 3 ay evli kaldim bosandk.Ama evlenp bosandgmi duyan acaip şaşıriyo!Ya ne varki bunda çokmu kötü bisey, artık bazı erkeklerin niyetindende korkuyorum allahima şükür ki namusumla evlendim namusumla boşandım!gerçekten ne yapmam lazım bu durumu nereye kadar saklayabilirim.Aramzda varmı hiç bu tarz olumsuzlarla karşılaşan ya da kz evlendi boşandı diye erkek ailesi istenmeyen günahmi suçmu cidden anlamıyorum bu toplumumzn zihniyetini!mutlu olmak bzmde hakkımz değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?