Evlenip boşanmak!

Yanii yuhh diyorumm insan kime güçleneceğini bilemiyo yaa allah büyüktür.

bundan dolayı sizi dışlayan insanlar hayatınızda olmasın zaten. bir de herkesin bilmesi gerekmez. biriyle tanışıp işler ciddileşince söyleyebilirsiniz.

bizim toplumda neler neler oluyo da herkes kendini örtbas ediyo. ama zor bi durum yaşamış kişiyi taşlayanlar hep onlar. halbuki kendine baksa daha beter şeyler yapmış.

toplumumuz ahlaklı değil ahlakçı. herkes önce kendisine bakmalı. o yüzden siz yolunuza bakın. bu günleri de atlatırsınız elbet

Bu durumu nereye kadar saklayabilirim derken ?? Siz bir suç , bir günah işlemediniz

Etrafınızdaki insanlara evlenmek kadar boşanmanın da doğal bir olay olduğunu söyleyebilirsiniz ..

Bence siz umutsuzsunuz daha dogrusu kotu insanlar umutlarinizi kirmis ama tekrar yesertmek de sizin elinizde. Evli kalıp bir omur mutsuz gecirmektense bosanmak en iyisi . Guclu olun iyi bir insan karsiniza cikana kadar bekleyin dogru birini bulunca tekrar yuva kurar evlat sahibi olursunuz insallah.

Insanlar çok acimasiz karşidaki insann duyguları varmı diye düşünemiyolar malaseff..allah büyüktür tabii

Bu durumu nereye kadar saklayabilirim derken ?? Siz bir suç , bir günah işlemediniz

Etrafınızdaki insanlara evlenmek kadar boşanmanın da doğal bir olay olduğunu söyleyebilirsiniz ..
İste diyorum insanlar bunu çok önemli bisey olmuş gibi karsiliyo çok şaşıriyo zihniyetlerini bilemiyo ınsan kimseye guvenemiyorum

Insanlar çok acimasiz karşidaki insann duyguları varmı diye düşünemiyolar malaseff..allah büyüktür tabii
Hayat insanlar icin hepimiz neler yasiyoruz bosverin insanlari onlar dusene bir gekme de biz vuralim diye nobet bekliyorlar. Evlenmek ne kadar dogalsa bosanmak da o kadar dogal bir durum.

Bazi insanlar patavatsiz bosverin ne dusunduklerini malesef her zaman konusacak birsey bulurlar.onemli olan sizin ne hissettiğiniz su an mutliysaniz kimseye kulak asmayın.

İste diyorum insanlar bunu çok önemli bisey olmuş gibi karsiliyo çok şaşıriyo zihniyetlerini bilemiyo ınsan kimseye guvenemiyorum
Sana güvenmeyene sende yol ver , boşandın diye acayip kafalara giren insanlarla arkadaşlık dahi etme .. varsa bu tarz akraban , akrabalıktan sil ... kimse için canını sıkma .. evliliğide boşanmayı da yaşayan sensin , millet anca konuşur , boş konuşur

Boşanmak sizin de gördüğünüz üzere canım ülkemde kadını zora sokar.
Bu yüzden 10 boşanmadan belki birinde kadında problem vardır.
Genelde erkeklerin şiddet göstermesi, aldatması, evine bakmaması, aile ile denge kuramaması sonucu bitiyor evlilikler

Ama o 10 da 1 kadından biri sen misin, diye düşünmek, bunun üzerine sorular sormak, araştırmak istemek sizinle ciddi bir adım atacak kişinin hakkı diye düşünüyorum.
Boşanan erkek de neden boşandı? Önemlidir benim için. Şiddet mi uyguladı, kadına ağzı bozuk mu konuşuyordu, değişik cinsel istekleri mi oldu, cimri miydi, ailesi çok mu müdahildi? Bir sürü şey var sonuçta... kadın içinde bunların sorgulanabilir olması gerekiyor.
Eğer alındığınız buysa bu sadece boşananlar için değil, normalinde de olması gereken zaten :)

Evet tabi haklisinz boşanan bi insann neden bosandi acaba? Sorusu kurcalar hem erkek hem kadın için ama bazi erkeklerin düşünceleri canimi sıkıyo nebilm işte..

Evet tabi haklisinz boşanan bi insann neden bosandi acaba? Sorusu kurcalar hem erkek hem kadın için ama bazi erkeklerin düşünceleri canimi sıkıyo nebilm işte..

Rahatsız olduğunuz, canınızı sıkan, boşanan kadını hedef olarak gören erkeklerse hiç sıkılmayın :)
O onların edepsizliği, üzerine düşünmeye, can sıkmaya degmez. Onlar kendi çirkin zihniyetleri ile uğraşsınlar.
inşallah karşınıza çok mutlu olacağınız biri çıkar da bunların hepsi geçer

Sanırım “gerzek” lerden bahsediyorsunuz :) onlar olacak maalesef :) dilerim sizden uzak olurlar .. zihniyeti bozuk insanlar!

Insallhh çok sağolunn sizlerinde

ister 3 ay ister 13 sene evli kalıp boşanın. Mutluluk sizin mutluluğunuz. Hani derler ya ağzı torba değil ki büzesin. Gerçekten ne kadar doğru bir laf. Ağzı olan konuşur. Siz kulaklarınızı tıkayın söylenenlere. Umarım cok mutlu olursunuz..

Normal bir durumun otesine gecti, siradan oldu bosanmak. Ciğeri beş para etmez insanların sözleriyle kendinizi yipratmayin. Hayattan kendinizi soyutlamayin. Psikolojik olarak destek almaya düşünebilirsiniz.

Hiç evlenmemiş biriyle birliktelik kurmak istediğinde karşına çıkanlara şaşırmamak gerekir türk toplumu bildiğin evlenip boşanan biri seni daha iyi anlar ayrıca niyet kısmına gelince biriyle görüştüğün zaman kalabalık mekandamı görüşmek istiyo yoksa daha başka yerdemi onuda anlarsın artık

Herkesin başına gelebilecek bir olay bu.
İnşaallah karşınıza hayırlı ve vicdan sahibi birisi çıkar. Kimseden de saklamanıza gerek yok. Dirayetli olun biraz, asıl onlar utansınlar sana öyle tepki verdikleri için.
Ayrıca bu sizin hayatınız, kararlarınız hakkında yorum yapmak hadlerine bile değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…