- 12 Ekim 2018
- 14
- 11
- 3
- 38
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Aynen öyle sadece maddi de değil manevi tazminatta istiyor..sizden maddi tazminat mı talep ediyor?
Mrb arkadaşlar ben 3 ay evli kaldim bosandk.Ama evlenp bosandgmi duyan acaip şaşıriyo!Ya ne varki bunda çokmu kötü bisey, artık bazı erkeklerin niyetindende korkuyorum allahima şükür ki namusumla evlendim namusumla boşandım!gerçekten ne yapmam lazım bu durumu nereye kadar saklayabilirim.Aramzda varmı hiç bu tarz olumsuzlarla karşılaşan ya da kz evlendi boşandı diye erkek ailesi istenmeyen günahmi suçmu cidden anlamıyorum bu toplumumzn zihniyetini!mutlu olmak bzmde hakkımz değilmi
Sizden ne gerekçe ile istiyor ki ?Aynen öyle sadece maddi de değil manevi tazminatta istiyor..
Ben biran önce bitsin istiyorum altınlar dahil hiçbişey talep etmiyorum benden uzak olsun kafi..Seninki çekişmeliyse uzun sürer nafakadir maddi manavi tazminat vs talep ettiysen uzar yani
Malasefki öleNe var ki bunda, sonuçta biriyle evlenip boşanmışsınız. 6263527282 kişiyle her şeyi yaşasanız ama hiç evlenmemiş olsanız bazı kişilerin gözünde "bekar kız" statüsünde mi olacaktınız? Zihniyetler çok fena.
Altinlarnzda onda tabi ah ahh bu kadinlarin çektiği nedir yaBen biran önce bitsin istiyorum altınlar dahil hiçbişey talep etmiyorum benden uzak olsun kafi..
Ayrılığı kabullenemiyor hatasız kusursuz görüyor kendisini evlenip ayrılarak ona haksızlık ettiğimi düşünüyorSizden ne gerekçe ile istiyor ki ?
Özel degilse neden ayrılıyorsunuz şiddet aldatma vs mi vardiAyrılığı kabullenemiyor hatasız kusursuz görüyor kendisini evlenip ayrılarak ona haksızlık ettiğimi düşünüyor
Yoktu ama biraz karışık benim ki sağlıklı bi psikolojisi olmadığını düşünüyorum bunu başkalarından da teyit edince fazla uzamadan ayrılma kararı aldım..Özel degilse neden ayrılıyorsunuz şiddet aldatma vs mi vardi
Psikolojik tedavimi alıyordu oda çok zorYoktu ama biraz karışık benim ki sağlıklı bi psikolojisi olmadığını düşünüyorum bunu başkalarından da teyit edince ayrılma kararı aldım..
Tedavi görmüyodu ama 1,5 ay sonra yaşadığım travmayla ben tedavi geçirmek zorunda kaldım:) neden bilmiorum ama içimde hep bi korku vardı nişanlılık döneminde önemsemedim evlendim, sonrası malum korkularım gerçek oldu.. şiddet hakaret hiçbişey yaşamadım sadece kötü kalpli olduğunun farkına vardım ve bitti..Psikolojik tedavimi alıyordu oda çok zor
Şimdi nasl gidiyo hayat ..Salla gitsin
Cesaret edip boşananı alkışlamak lazım
Üzülmek değil
Ben de boşanmıştım
Hayrlisi olsun canm hakknda ..Tedavi görmüyodu ama 1,5 ay sonra yaşadığım travmayla ben tedavi geçirmek zorunda kaldım:) neden bilmiorum ama içimde hep bi korku vardı nişanlılık döneminde önemsemedim evlendim, sonrası malum korkularım gerçek oldu.. şiddet hakaret hiçbişey yaşamadım sadece kötü kalpli olduğunun farkına vardım ve bitti..
Gayet güzsl gidiyorŞimdi nasl gidiyo hayat ..
Malasef öle bakiyo 'ne kadar kötü bi bakış açısı dmi o durumda yıpranıyor ve üzülüyorum öle görünmek ve anılmak istemiyorum o yüzden kimseye guvenemiyorummGayet güzsl gidiyor
Boşandıktan 4 sene sonra hiç evlenmemiş biri ile evlendim
5 senedir evliyim bebek bekliyoruz
Ancak boşandığım zMan aile dostlarımız dahil hepsi birer akbaba oldu
Herkes açık kapı zihniyetinde bakıyor ne yazık Kİ
Bir ara yeniden aile kuramayacağım sanmıştım allah karşıma eşimi çıkardı
Etrafa takılma ltf
Hayatımda yaptığım en iyi şey boşanmak oldu de hatta iyice şaşırsınlar
Amiiin hepimizin insallahh.. Bende boşandığım için pişman deilim keşke onunla evlenmeseydim diyorum sadece ama olana çare yok kabullenip yoluma bakıyorum.. şimdi de tazminat almak için yalanlara başvurduğunu görünce nekadar doğru bi karar verdiğimi daha iyi anladım.. ‘Aşağı bakarsan uçurum, ileri bakarsan hayat’ felsefesine tutunuyorum insallah aydınlık günler görürüz yeniden..Hayrlisi olsun canm hakknda ..
Geçmiş geçmişte kaldi Bnde keşke demekten yoruldumm inan ..ama elden ne gelir allah büyüktürAmiiin hepimizin insallahh.. Bende boşandığım için pişman deilim keşke onunla evlenmeseydim diyorum sadece ama olana çare yok kabullenip yoluma bakıyorum.. şimdi de tazminat almak için yalanlara başvurduğunu görünce nekadar doğru bi karar verdiğimi daha iyi anladım.. ‘Aşağı bakarsan uçurum, ileri bakarsan hayat’ felsefesine tutunuyorum insallah aydınlık günler görürüz yeniden..
Güvenmemen cok normalMalasef öle bakiyo 'ne kadar kötü bi bakış açısı dmi o durumda yıpranıyor ve üzülüyorum öle görünmek ve anılmak istemiyorum o yüzden kimseye guvenemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?