Evlenip çoluk çocuğa karışmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Corpse Bride

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2021
355
411
18
29
Buranın adı "Bir Derdim Var" değil mi? Neden tüm konular kocayla, uyumsuz çocukla, kv, görümceyle alakalı? Neden bu sitedeki tüm kadınlar hamile kalmaya çalışıyor? Bu sitede kadınların tek derdi evlenip çocuk yapmak mı? Sizin başka bir derdiniz yok mu? Bir derdim var konuları full koca kv görümce çocuk ve hamile kalamama. Burayı okuyan bir erkek kadınların dünyasının bundan ibaret olduğunu düşünür. Oysa normalde benim çevremdeki kadınlar böyle değil bu sitedeki kadınlar böyle. Tuhaf

Buranın adı "Bir Derdim Var" değil mi, neden tüm konular kocayla, uyumsuz çocukla, kv, görümceyle alakalı? Neden bu sitedeki tüm kadınlar hamile kalmaya çalışıyor? Bu sitede kadınların tek derdi evlenip çocuk yapmak mı? Sizin başka bir derdiniz yok mu? Bir derdim var konuları full koca kv görümce çocuk hamile kalamama. Burayı okuyan bir erkek kadınların dünyasının bundan ibaret olduğunu düşünür. Oysa normalde benim çevremdeki kadınlar böyle değil bu sitedeki kadınlar böyle. Tuhaf
Ne konuşmamızı önersiniz mesela?

Sizi neden bu kadar ilgilendirdi bu konu? Demek ki insanlar bu kategorilerde dertliler. Sırf size farklı konu olsun diye biryerlerinden dert mi turetsinler? Siz çevrenizin dertlerinden çok memnun olsanız burada takilmazdiniz bence

Buranın adı "Bir Derdim Var" değil mi? Neden tüm konular kocayla, uyumsuz çocukla, kv, görümceyle alakalı? Neden bu sitedeki tüm kadınlar hamile kalmaya çalışıyor? Bu sitede kadınların tek derdi evlenip çocuk yapmak mı? Sizin başka bir derdiniz yok mu? Bir derdim var konuları full koca kv görümce çocuk hamile kalamama. Burayı okuyan bir erkek kadınların dünyasının bundan ibaret olduğunu düşünür. Oysa normalde benim çevremdeki kadınlar böyle değil bu sitedeki kadınlar böyle. Tuhaf
Mantıklı 👍

Buranın adı "Bir Derdim Var" değil mi? Neden tüm konular kocayla, uyumsuz çocukla, kv, görümceyle alakalı? Neden bu sitedeki tüm kadınlar hamile kalmaya çalışıyor? Bu sitede kadınların tek derdi evlenip çocuk yapmak mı? Sizin başka bir derdiniz yok mu? Bir derdim var konuları full koca kv görümce çocuk hamile kalamama. Burayı okuyan bir erkek kadınların dünyasının bundan ibaret olduğunu düşünür. Oysa normalde benim çevremdeki kadınlar böyle değil bu sitedeki kadınlar böyle. Tuhaf
İş dertlerini, sıkıntılarını yazmıyor insanlar tabii. Yazsa da çok rağbet görmez, kişinin bilgisi yoksa nasıl yardım etsin.
Bana da fenalık gelmiyor değil bazı konulardan, özellikle haline şükret, biz yapıyoruz/istiyoruz olmuyor tayfasından.
Boşancılar var tabii bir de.
Küçük bir ülke işte burası da, her tipte insan var, ama bazılarını görünce keşke haberim olmasaydı, cahil kalsaydım da umudum ölmeseydi diyor insan.
Hiiih sürtündüm hamile kalır mıyımcıları nasıl unuturum...

Konuya elti gorumce duzleminde bakarsaniz boyle gorursunuz ama bu aslinda insani iliskinin alt basligidir.
Ve insan oldugumuz icin insani iliskileri dert edinebiliyoruz.
Arkadastan, komsudan ya da amirinden dert yanan, platonik takilan, ask acisi ceken, nisanlisindan ayrilan, cocugunu dert eden de burada.

Ve burasi bir makale yazma ya da tez savunma yeri degil, bilimsel deneyler de yapmiyoruz hipotez de gelistirmiyoruz, adi ustunde derdi olanin yazdigi bir yer.

Buyrun siz kuantum fizigi konusun da icimiz acilsin ayol.

Isteyen istediği konuyu acar ama anlattığınız dışında dert anlatanların konusu pek yürümüyor gerçekten. Dediginiz konulara ise sayfalarca yorum geliyor. Sanırım çoğu kişi kendi derdini de araya sıkıştırarak yorum yapmayı seviyor.

Buranın adı "Bir Derdim Var" değil mi? Neden tüm konular kocayla, uyumsuz çocukla, kv, görümceyle alakalı? Neden bu sitedeki tüm kadınlar hamile kalmaya çalışıyor? Bu sitede kadınların tek derdi evlenip çocuk yapmak mı? Sizin başka bir derdiniz yok mu? Bir derdim var konuları full koca kv görümce çocuk ve hamile kalamama. Burayı okuyan bir erkek kadınların dünyasının bundan ibaret olduğunu düşünür. Oysa normalde benim çevremdeki kadınlar böyle değil bu sitedeki kadınlar böyle. Tuhaf
Milletin dertlerinin sizin dertlerinizden farklı olması mı sizin derdiniz de? Evet hanımlar, bundan sonra buraya dertlerimizi yazmadan önce 2 kez düşünüyoruz ki erkekler burayı okursa ne der değil mi?

Sizi neden bu kadar ilgilendirdi bu konu? Demek ki insanlar bu kategorilerde dertliler. Sırf size farklı konu olsun diye biryerlerinden dert mi turetsinler? Siz çevrenizin dertlerinden çok memnun olsanız burada takilmazdiniz bence
biraz garipsedim sanırım. bu site pek bana göre değilmiş

En önemli şey ailedir bence. İnsanin ailesiyle derdi varsa diger dertler pekte buyuk kalmaz yaninda diye dusunuyorum.

Ailesinde huzur olan insanin da ne derdi olacak bilemedim? Hiç okul, iş veya ilgilendigim hobilerle ilgili dertlerim yok benim. Buraya bunlarla ilgilendigim şeylerle ilgili konu açsam derdim var olmaz, sohbet olur anca. Napalim bu durumda?

erkeklerin yoğun olarak takıldıkları sitede dertlerini anlattıkları bölüm hiç böyle değil. Aileleri de var evet ama bireyseller evrensel konulardan, kaygılardan bahsediliyor
Yapıcak bir şey yok erkeklerin ve kadınların doğası birbirinden farklı. Sizde sıkılıyorsanız buyrun erkeklerle dertleşin 🤷 siyaset araba maç falan konuşursunuz. Çünkü bunlar baya ciddi dertler

En önemli şey ailedir bence. İnsanin ailesiyle derdi varsa diger dertler pekte buyuk kalmaz yaninda diye dusunuyorum.

Ailesinde huzur olan insanin da ne derdi olacak bilemedim? Hiç okul, iş veya ilgilendigim hobilerle ilgili dertlerim yok benim. Buraya bunlarla ilgilendigim şeylerle ilgili konu açsam derdim var olmaz, sohbet olur anca. Napalim bu durumda?
Bu da güzel bi nokta
İnsanın hobileriyle ilgili ne gibi bi derdi olabilir?
Ancak sohbet edersin ilgi alanlarınla ilgili

Konu sahibi arkadaş bizi bi aydınlatır mısın erkek forumlarında ilgi alanlarıyla ilgili hangi dertleri varmış? 👀

Kuantum fiziği beni biraz sarsabilir
Mesleki tükenmişlik filan konuşmak isteyen varsa ben açığım 😂😂😂

Madem buyuk gun geldi ve madem halkin istegi bu yonde erkekler de gorup okusun da aydinlansinlar biraz, mesleki deformasyondan bahsedeyim hanim efendicigim

Kocamla evet arkadaslar diyerek konusuyorum ogretmen oldugum icin.
Cayi dokecekken aman cocugumm diye kosuyorum
Ellerim tahta kalemi gozlerim akilli tahta ariyor anniyor musunuz ahdj

Not: bu arada insanlarin butun dunyasini buradan ibaret sanmak da cok sacma hee simdi dusundum bunu da.

Zaten mülteci sorununa değinen, bu ülkenin hali ne olacak diye dert yanan kadına siyaset yasaktır al sana ban diyen Mune Mune gibileri olduğu sürece bu site derdi bir tek kocişi ve çocukları olan kadınlardan başka kitle çekmez buraya. Dert beğendiremiyoruz adminlere :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X