Evlenip çoluk çocuğa karışmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapıcak bir şey yok erkeklerin ve kadınların doğası birbirinden farklı. Sizde sıkılıyorsanız buyrun erkeklerle dertleşin 🤷 siyaset araba maç falan konuşursunuz. Çünkü bunlar baya ciddi dertler
Benim bir kışlık lastiğin 2bin tl olması ile ilgili derdim var mesela. O ne öyle 4le çarp 8. Yatırması ayrı para, taktirdigin yerde diğerlerini kiralık bırakmak ayrı para. Ohooo...Ama yeri burası değil işte konu başka yerlere kayıyor hep böyle konularda benim derdim de o.

Aileyle ilgili konular daha önemi geliyor da ondan. Millet iş hayatında da sorun yaşıyor, arkadaş hayatında da. Ama tüm bunlar kapıyı kapattığınızda dışarıda kalıyor. Aile ise öyle değil. Bir arkadaşınızı hayatınızdan çıkarmak eşinizi, çocuğunuzun babasını hayatınızdan çıkarmaktan daha kolaydır mesela.

Erkeklerin kaç tanesi kaynanasından laf yiyip karısı tarafından susmaya zorlanıyor? Kaç tanesi eşinin istediğini yapmayınca şiddete uğruyor? Kaç tanesinin kayınçosu karısını kendisinden kıskanıyor mesela ülkemizde? Kaç tanesi eşek gibi çalıştığı halde maaşı karısı tarafından elinden alınıyor? Kaçı çocuk doğuruyor? Kaçı çocuk bakımıyla karısından çok ilgilenip çocuğun geleceğini yoğun şekilde dert ediyor? Kaçı karısıyla bi güncük vakit geçirebilmek için kırk takla atmak zorunda? Bla Bla bla

Erkeklerin olduğu sitede dertler başkaymış daa mışmışmış..

Ben de sizin derdinizi beğenmedim.

Zaten mülteci sorununa değinen, bu ülkenin hali ne olacak diye dert yanan kadına siyaset yasaktır al sana ban diyen Mune Mune gibileri olduğu sürece bu site derdi bir tek kocişi ve çocukları olan kadınlardan başka kitle çekmez buraya. Dert beğendiremiyoruz adminlere :)
Üyeliğinizi iptal ettirmenizi bekliyorum bu memnuniyetsizliğinizle.

Zaten mülteci sorununa değinen, bu ülkenin hali ne olacak diye dert yanan kadına siyaset yasaktır al sana ban diyen Mune Mune gibileri olduğu sürece bu site derdi bir tek kocişi ve çocukları olan kadınlardan başka kitle çekmez buraya. Dert beğendiremiyoruz adminlere :)
Amaan ne yoruyorsun bizi
En baştan benim dersim muneyle deseydin ya 😂
Biz de anlam vermeye çalışıyoruz yok yere 😂

Siyâset bölümü var yalnız oraya istediğinizi yazabilirsiniz. Ben arada gidip yazıyorum. Ama burası kadar popüler değil. Eee neden şunu konuşmuyorsunuz diyen biri bile yazmazsa nasıl popüler olsun.

Valla siz de mahalle kahvehanesinde oturup okey oynarken ulkeyi kurtaran dayilar gibi surda iki yazismayla ulkenin degisecegini dusunuyorsaniz vizyonunuzdan öpeyim hanım efendicigim

biraz garipsedim sanırım. bu site pek bana göre değilmiş
derdin yok demekki varsa yaz içini dök dertleş kardeş bu kadar kasma :). burda yatırım spor zayıflama kariyer konuları da var . siz en çok neye göz atarsanız önünüze o çıkar

Site kurallarını uygulamak için yetki verilmiş bir moderatörüm yalnızca ve verilen yetkiye göre kuralları uygulamakla yükümlüyüm, sizlerde site kurallarına uymakla yükümlüsünüz, sizin sorununuz bensem kendinizi bir gözden geçirin zira mesajnızdan anlıyorum ki forumu kullanmayı bilmiyorsunuz aynı kuralları bilmediğiniz gibi.

Bölüm kurallarını okumanızı rica ediyorum, bu kuralları ben uydurmadım site kurallarından aldım ve bölüm kurallarını yazan konuyu açarken adminlerden de onay aldım.

Bakınız bölüm kurallarının dayanağı olan, üye olurken "okudum, kabul ediyorum" u işaretlediğiniz Kullanım sözleşmesinden 2 madde:

• Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.
  • Siyaset konularının konuşulması forumumuzda yasaktır.
Bizler bu kurallara rağmen üyeler hastalık vb sorunlarında manen rahatlıyoruz dedikleri için : Dualarımız Sizinle

Haber içerikli konular açmak ve kaynak linkini de paylaşmak kaydıyla siyaset tartışabilmeleri için: Siyaset Meydanı
bölümlerini açtık.

Siyaset mi konuşmak istiyorsunuz, ilgili bölüme haber sitelerinden alıntıladığınız haberi konu olarak açar, altında kurallar ve yasalara uygun olarak siyaset konuşabilirsiniz ama BDV veya diğer bölümlerde bu dediğiniz olmaz çünkü yasak.

Kullanım sözleşmesindeki şu maddeleri de eklemek istiyorum izninizle.

• Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.
  • Forum Kuralları dışında bölümlere ait özel kurallar bulunabilir. Başlık açılan bölüme ait özel kuralları okumanız ve bu kurallara uymanız gerekmektedir.
  • Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
  • Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.
Şimdi bir daha düşünün konu ben miyim? Kurallar mı? Konu ben olamam zira siz ve tüm üyeler benim için kurallara göre değerlendirmem gereken insanlardan ibaretsiniz, siz kişiselleştirebilirsiniz lakin benim için mevzu yalnızca kurallar ve uyup uymadığınızla alakalı.

Konuyu kapadım siz belli ki bu kuralı da bilmiyorsunuz ama diğerleri bilir, konular, konulara yazılan yorumlar ve üyeler hakkında topik açmak yasaktır.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X