- 28 Kasım 2011
- 35
- 0
- 86
- Konu Sahibi CtrlAltDel
-
canım benim ablamda şehir dışında evli.hala çok zorlanırız özlem çok yoğun oluyor.heleki yeğenim olduktan sonra özlem dahada çoğaldı.ama eniştem deniz astsubayı olduğu için çok sık seyirlere çıkıyor ablam geliyor 2 ay kalıyor yada biz gidiyoruz.böyle geçti bizde 8 sene.
tabiki bu yüzden ayrılmak olmaz.bunu bilerek başlamışsın ilişkine.artık ulaşım ilerledi.uçak otobüs herşey var.ailene sık sık gidersin gelirler.aile bireylerinden herkes hayatta demi.yani benim babam yok annemin benden başka kimseside yok.bırakıp gidemezdim ben mesela.
Etrafımdan gördüklerime göre konuşacak olursam, ilk başta zorlanmalar, ağlayıp sızlanmalar, ufak çaplı bunalımlar olabilir ama zamanla alışılıyor.
Sonuçta seviyorsan elbette sevdiğinin yanında olacaksın. Ayrılmak olur mu hiç ayrı şehirlerdesiniz diye.
Aşk, sevgi kolay bulunmuyor.
Ankara'da 4. yılım. İstanbul'da büyüdüm. Yaşadığın semte bağlı nasıl sorusunun yanıtı. Bir sürü bölge var.
Merkezi renkli, kalabalık, enerji dolu vs vs... Gelip bi görsen iyi olurdu bence.
canım beım erkek arkdaşımda ankarada bızde unıverstede tanıstık 3 sene bitti ayrıyız bır senedır ben gıdıyorum cogunlukla orası memleketım ve ben ankarayı daha cok seviyorum zonguldakta dogup buyumeme ragmen okul bıtıpde buraya dondugumden berı bu sehır abna yabancı sadece ankara guzel gelıyo sevdıgım ınsan orda ya ankara guzel bıyerdır ama bazı ınsanlar ısınamıyo denız yok falan dıye güzel ortamın olrsa arkdasların falan cok seversın kı sevdıcegınde yanında olcak hıc takılma tatlım buna
Merhaba arkadaşlar,
Erkek arkadaşım ankarada yaşıyor. ben istanbuldayım. 2yıldır birlikteyiz çok şükür:)
uzaktan ilişki zordur derdim ama büyük konuştuk ya :) başımıza geldi. sevince oluyomuş demek ki.
her ay gelir görüşmemiz için bulundugum şehre, ben hiç gitmedim, ailemde izin vermez durduk yere nere gidiyosun diye.
Şimdi kısmetse evlenirsek ankarada yaşamak zorunda kalcam çünkü, istanbula gelme gibi bi durumu yok. işi orda.
Bende ailemden ayrı kalmak nasıl olur, yapabilir miyim bilemiyorum. sırf farklı şehirde diye ayrılmak asla ve asla istemiyorum. seviyorum ötesi yok:)
Evlenmişler, farklı şehire gitmişler, içimi rahatlatcak bişeler söyliyebilir mive ankara nasıl biyerdir? Teşekkür ederim şimdiden.
merhabalarr bende aynı durumdayım benmde erkek arkadaşım eskişehir de ben istanbul dayım çok seviyorum 2 yıldır birlikteyiz ve evlenmeyi düşünüyoruz o beni rahatlamaya çalışıyo ama zorlanacağımı biliyorum yine de insan sevince her sorun çözülüyo ben bu konuyu büyütmemeyi öğrendim ailede destek olunca daha kolay olacak eminim arkadaşlarında dediği gibi artık ulaşım çok rahatladı insan ayrı şehirde diye ilişkisini bitirmemeli emek verdik sonuçta:)) benm kuzenimde farklı bir şehire gelin gitti ve çok mutlu ben ankara ya gittim daha önce güzel bir şehir umarım çok mutlu oluruz:)
canım üzüldüğün şeye bak ne kadar güzel birşey sevdiğinle evlenme planları yapman.. farklı şehirde olsun ne farkeder. sıkılmadı mı aynı hayattan.
aileyle yaşamak işkence gibi bence hele bi yaştan sonra iyice sıkıyor. ben hiç sevmiyorum evlenince öyle sürekli anneyle babayla içli dışlı olmayı. artık kendine ait bir ailen olacak. sürekli gidip gelmek zorunda kalmayacaksın. ayrıca ankara güzel bir şehir. herşeyden öte trafik yok..
merhabalarr bende aynı durumdayım benmde erkek arkadaşım eskişehir de ben istanbul dayım çok seviyorum 2 yıldır birlikteyiz ve evlenmeyi düşünüyoruz o beni rahatlamaya çalışıyo ama zorlanacağımı biliyorum yine de insan sevince her sorun çözülüyo ben bu konuyu büyütmemeyi öğrendim ailede destek olunca daha kolay olacak eminim arkadaşlarında dediği gibi artık ulaşım çok rahatladı insan ayrı şehirde diye ilişkisini bitirmemeli emek verdik sonuçta:)) benm kuzenimde farklı bir şehire gelin gitti ve çok mutlu ben ankara ya gittim daha önce güzel bir şehir umarım çok mutlu oluruz:)
balıkesire gitmiştim, tatil beldeleri cidden güzel :) merkezine gitmedim ama. oturacagınız semte cok takılma, zamanla istenilen yaşam şartları için birikim yapar evi degiştrrsnzcanımmm resmen duygularıma tercüman olmuşsun bende balıkesire gidicem şuan nişanlıyız bizde..istanbulda oturuyorumm nasıl alışıcam napıcam bilmyrum.bide nişanlımın oturduğu yer benim oturduğum mekvki olark biraz aşağı bir mevji.alışmış olmadığım bi görsellik var.. ama inanaıyrumki bunlar gelip geçici şeylerr vee herşey düzene girerr..sende bende kafamıza böle şeyler takmıyalım.
bende anneci bi insan olarak kara kara düşünüyorum
ama ne onun memleketine gidicem ne kendi memleketimde kalıcam nereye gideceğimi bile bilmiyorum bu daha kötü
1 sene burda sözlüm ama sonra tayin var tayin nereye biz oraya
canım benim yaaben evlenip yurtdisina geldim ya ben ne yapayim
siz sadece bir sehir degistiriyorsunuz, türkiye sinirlari icinde yine türk kültürünü yasayarak , yine türk dostlar edinerek yolunuza devam edeceksiniz. ailenizin yaniniza gelmesi icin duruma göre ucaga ya da otobuse binmesinde vize sarti yok. istedikleri an atlar gelirler. ya da siz gidersiniz.
tamamen farkli bir yer olmayacak ki, insanlar ayni insanlar, su ayni su , komsuluk iliskileriniz de olacak.
bence beni düsünün de kendinizin aslinda ne kadar sansli oldugunuzu görün
ah keske ben de ankarada olabilseydim sadece ailem de istanbulda zaten
yerinizde olmayi cok isterdim
bastan özlem cok olacak ama benim kadar depresyonluk bir haliniz olmaz diye tahmin ediyorum. gecer gecer sevdiginizin destegi ve bastan biraz sik gelip gitmelerle asilmayacak bir durum degil
aynennn. tek tanıdık yok resmen. git 0 dan başla olay bu yani.ya bnde aynı durumdayım sevgilim ankarada ben istanbulda seneye evlenicez inş
benimde ailem biliyo pek istekli deilller ama sanırım karşı çıkmıcaklar
onun işi orda ailesi burda gelme gibi bi durumu yok ben oraya gidicem
herks istanbulda yaşayan burda yaşayamaz diyo ama ben kararımdan dönemem mecbur alışmaya çalışırım.
benimde hiç tanıdığım yok orda maalesef tek umudum işe girer çevre edinirim.
korkuyorum bazen hiç bilmediğim bi şehir yeni insanlar..
zaten böyle deyip teselli buluyorum :)) sanki deniz kenarında yalıda yaşıyorum da, kopamıycam istanbuldan diyorum :)canım ben de seninle aynı durumdayım harfi harfine :) tabi bir de okul durumum var benim, orada doktoraya başlayacağım ben bir de, o yüzden gidiyorum ama deli gibi de korkuyorum doğduğumdan beri istanbuldayım ve eskişehire nasıl alışılır bilmiyorum.
konu sahibi, bence ankara büyük şehir, biraz zorlanırsın istanbuldan sonra ama alışırsın sen de. iş filan da buldun mu, zaten normalde istanbulda da evden işe işten eve gezinmiyoruz muyuz sürekli hafta sonları dışında :) sevdiceğin de yanında oh mis :)
babamda der tam memur şehri diye ama ankaranın en çok istanbula dönüşünü severmiş :) bilmiyo tabi benim durumumu, anladıgından belkide böyle yorum yapıyor.canım ben ankaralıyım doğma büyüme 25 yıldır burdayım.istanbulada her yıl gider gezerim.karşılaştırma yaparsak; normalde ankarayı çok severim düzenli,güzel,tam bir memur şehridir.ama istanbuldan buraya geldiğimde ankara köy gibi geliyo :)) istanbul daha canlı,denizi var ama çokta kalabalık.denizimiz yok ama burasıda çok güzel sıkılmazsın sonuçta başkent gelişmiş büyük şehir.benim erkek arkadaşımda bandırmada bende burdayım memurum ailem akrabalarım herkes burda.bizde evlilik düşünüyoruz ve eğer o tayin olamazsa buraya mecbur ben gitcem bandırmaya( diyeceğim o ki bence şükret büyük şehirden başka bir büyük şehire geçiyosun fazlada bir fark yok, benim durumum çok daha vahim ama ne yapalım sevdikten sonra gitmekten başka çare yok, bir ömür mutlu oluruz inş. canımmm
Ayni ülke'de oldugunuza dua et sen. Ben eger sevgilimle evlenicek olursam, kader kismet tabiki, almanya'yi birakip istanbul'a gitmek zorundayim. Annemi babami kardeslerimi arkadaslarimi hepsini geride birakmam lazim inan bana bu bin kat daha zor olucaksen yine bana göre cok sanslisin. Almanyayi cok sevdigimden söylemiyorum, benim gitmem her acidan daha mantikli olur tabiki, onun kalkip yabanci, dilini bile bilmedigi bir ülkeye kalkip gelecegine benim kendi ülkeme gitmem cok daha mantikli ve uygun olur :)
Ilk zamanlar ister istemez üzüleceksin aklin Istanbulda kalacak, ama kendi düzenini kurdugunda ve hersey yerine oturdugunda Ankara-Istanbul arasindaki mesafe cok farkli gelecek gözüne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?