canım benim ailem 11 yıldır izmirde oturuyor daha önce de Ankara'da oturuyorduk ben orda doğdum büyüdüm.Şimdi 1,5 aylık evliyim ve Antalya'da yaşıyorum:) Aileden uzak olmak tabiki zor bi durum. İnsanın ailesinin yanında olduğunu bilmesi ayrı bir güven verir insana. Ama allahtan eşimin ailesi de Ankara'da.Eğer onlar burda olsaydı eminim daha zor olurdu :) O zaman kendimi öksüz gibi hissederdim eminim:) Ben üniversiteyi de dışarda okuduğumdan bu durumlara alışığım aslıda ama yinede de zorlanıyorum.Kapımı çalan yok,yardım edenim yok allahtan eşim her konuda destek bana. ilk defa ayrılanlar için çook daha zor olur diye tahmin ediyorum.
Ankara kısmına gelince ben orda doğdum,büyüdüm o zamanlar severdim de ama İzmire taşındıktan sonra Ankara bana köy gibi gelmeye başladı. Ankarada gidebileceğin yerler çok kısıtlı ya avm'ye gideceksin ya da göksu vb parklara:))fazla bi altarnetif yok yani memur zihniyeti.Ama ulaşım yönünden de çok rahat bir şehirdir.BU yönden de üstüne tanımam.Bir de bahçelievler 7.caddesi vardır ve bence Ankara'nın en elit caddesi de orasıdır.Biraz İzmir havası bulurum ben orda..