Evlenip İl Dışına Giden Arkadaşlara Sorular

Bende İzmir'den Ankara'ya geldim. Bütün çeyizimi İzmir'den almıştım zaten. Eşim gelip gittikçe arabanın koltuklarını yatırıp Ankara'ya götürdü. Ama mobilya, beyaz eşya hepsini Ankara'dan aldık. Ankara'dan büyük eşya dışında hiç birşey almadım. Ankara'yı sevmediğim için sanırım klozet takımıma kadar İzmir'den götürdüm.

arabayla gidilecek bi yol olsaydı

eşime güzel bi yer çek dedim sen git Iğdır'ı çek . Iğdır'ın adını sadece yerel saat hesaplamalarında duymuştum ben, 76 dakikalık farka dahil olacağımı ne bilirdim aaahhh ahhh

amin canım, düğünlerimiz birbirine yakın tarihte ikimiz de alnımızın akıyla çıkarız bu işten inşallah

eşime güzel bi yer çek dedim sen git Iğdır'ı çek . Iğdır'ın adını sadece yerel saat hesaplamalarında duymuştum ben, 76 dakikalık farka dahil olacağımı ne bilirdim aaahhh ahhh

Iğdır'ı neden bu kadar küçümsediniz onu da anlamadım.Orada yaşayan vatandaşlarımız ne yapsın peki? Hayır neden İstanbul İzmir Ankara gibi yerde yaşayıp da başka şehire gittikten sonra neden orayı küçümseme gibi adetler olur ki hazmedemiyorum....Diyarbakır öyle küçümsenir ki beğenilmez ama gidip de gördünüz mü gezdiniz mi? Batman yine aynı şekilde.Küçümseyerek gidenler 1 yıldan fazla duramam diyenler şu an 5.6.yılları ve diyorlar ki hayatta gitmem burdaannnnn.......Peki neden onu da biliyor musunuz? İstanbulda beğendiğiniz 100 tl lik bir bluzu orada 50 tl ye almanız mümkün !!! İstanbulda bir yere oturup yemek yediğinizde servet döküyosunuz kaldı ki bunun için aç gezen insan çok...Ama oralarda yeme-içme o kadar uygun kiiiii....Gerçekten giden dönmek istemiyor......Öyle terörist yeri falanda değil batıda daha çok terörist....Ordaki hanımlar postişsiz dışarı çıkmazlar o kadar bakımlılar......Önyargılı olamayalım......Saygılar..........

şimdi alayım sonrasında da kullanırım diyeceğiniz çeyizliklerinizi mağazada, istanbulda beğenip internet mağazalarından sipariş verebilirsiniz. yemek takımı, kahvaltı takımı vb şeyler için özellikle. mutfağa bi masa bi yatak odası 2 kanepe 1 tv yeterli bence de. en az eşya ile 1 yılı geçirmek en mantıklısı hele ki sonraki tayin yeri kıbrıs olacaksa hiç hiç büyük eşyalara girmeyin.
benim de eşim çok küçük bi yerde görev yapıyor ailem antalyada ben başka ildeydim çeyizleri 3 yerden toplamak zor oldu bi de çoktu ki eziyeti cabası oldu.

konumun başından beri Iğdır'ın ne kadar uzak olduğundan bahsediyorum 1500 km, 25 saat, nasıl oraya taşınıcam eşyaları nasıl götürücem, Iğdır'ın güzel olduğunu duydum vs gibi yorumlar yaptım. 76 dakikalık fark kısmına dikkat etmenizi öneririm. Bir gocunma sezdim sanırım, velev ki Iğdır'ı beğenmedim bu onu küçümsediğim anlamına mı gelir? 'güzel'den kastettiğimin ne olduğunu nerden anladınız ? ya da terörist yeri dediğimi ?

Iğdır MHP'nin aldığı tek ildir, siyasi konularda bilgim var boş atıp dolu tutmaya çalışmadığım terörist il yaftalaması da yapamam haliyle. Ki Azerbaycan Türk'ü de çoğunluktadır orda, biliyorsanız da pekiştirmiş olayım.

yorum yapmadan evvel tüm mesajlarımı okusaydınız keşke. Sevgiler

yorumunuzu dikkate alacağım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…