Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toz pembe göründüğü kadar kolay değilmiş sanırım o yüzden yaşayanların düşüncelerini merak ediyorumHerkesin hayali bence![]()
Çok haklısınız ama sanırım tek çocuk olmamın etkeni beni bu duruma sokuyor yani yaşlanıp yalnız kalacaklarını hissetmek beni üzüyor başlarına bişey gelse hemen gelebilecek durumda konumda olamıcam beni boğan bunlarBen evlenirken annemlerle aynı şehirdeydim sonra hiç yoktan fırsat oldu taşındık yurtdışına. Hayatın ne getireceği belli olmuyor. Bencil olduğumu düşünmüyorum. Herkes kendi hayat yolunu çiziyor. İki kızım var biliyorum onlar da gün gelecek gidecek kendi hayatlarını yaşayacaklar. Onların kendi hayatlarını yaşamaları ne onları ne beni bencil yapmayacak.
Nankörlük falan değil de, adamı iyi tanıyın ve ona göre karar verin derim.Erkek arkadaşımla güzel gıden bir ilişkimiz var ama kendisi Fransa'da yaşıyor ben ailenin tek kızıyım onları burda bırakıp gitmek nankörlük bencillik mi olur bilemiyorum benim durumum da olanlar düşüncelerini belirtirse mutlu olurum
Erkek arkadaşımla güzel gıden bir ilişkimiz var ama kendisi Fransa'da yaşıyor ben ailenin tek kızıyım onları burda bırakıp gitmek nankörlük bencillik mi olur bilemiyorum benim durumum da olanlar düşüncelerini belirtirse mutlu olurum
Kaç canım kaç ,kusura bakma Ruanda haberlerini okudugumdan beri canım sıkkın ,benim bile çok sevdiğim ulkemden gidesim varErkek arkadaşımla güzel gıden bir ilişkimiz var ama kendisi Fransa'da yaşıyor ben ailenin tek kızıyım onları burda bırakıp gitmek nankörlük bencillik mi olur bilemiyorum benim durumum da olanlar düşüncelerini belirtirse mutlu olurum
Haklısınız sanırım gelip gitme konusunda sıkıntı yok ben bu konuyu erkek arkadaşımla konuştugum da seni kısıtlamam istediğin zaman gidip gelebilirsin yıllık izinde beraber de gideriz seni kısıtlarsam bencillik etmiş olurum tarzında konusuyor hep ailesi de orda yaşıyor ama tabiki evlenirsek ayrı evimiz yaşamımız olacakBen de evlenip Almanyaya tasindim. Benim annem tek, babam vefat etti. Yani benim annem de yalniz kaldi. Ama ne yapabilirim ki bizim onumuzde kocaman bir hayat var ve bunu tr sartlarinda iyi yasayamayacagiz. Bu yuzden secim yapmak gerekiyordu ben de gurbette esimle hayat kurmayi tercih ettimtabii ki anneme kurban olurumm biricigim o benim ama herkesin kendi hayati… bir omur o yalniz kalmasin diye kendi hayatimi oteleyemezdim. Ki bunu annem de istemezdi. Bizim mutlulugumuz onlarin mutlulugu. Tr’de kit kanaat gecinip bir sey sahibi olamayacagimiz bir hayati yasamami uzakta olup hayatimizi yasamamiza tercih eder. Artik uzaklar cok yakin, yilda 1 kere biz gidiyoruz 1-2 kere annem geliyor. Benim sayemde annem yabanci bir ulke gormus oldu
bunlari dusunun… tabii ki bu sadece sizin ailenizle ilgili olan kisim. Baska degiskenler de var esinizin fransadaki hayati, ailesi orada mi, birlikte mi yasiyorlar… bunlar dusunulmesi gereken diger konular
![]()
Bencillik değil, hayatta neye kadar önem verdiğinize bağlı bi konu bu. Ben mesela ailemden ayrı bi ülkede yaşamayı tercih etmem. Bana ihtiyaçları olduğunda, iyi kötü her günde yanlarında olmak isterim, onlarında benim yanımda olmalarını.Erkek arkadaşımla güzel gıden bir ilişkimiz var ama kendisi Fransa'da yaşıyor ben ailenin tek kızıyım onları burda bırakıp gitmek nankörlük bencillik mi olur bilemiyorum benim durumum da olanlar düşüncelerini belirtirse mutlu olurum
Eşimin bir yakını da gerı döndüBu deneyimi ailecek yurtdışına taşınıp yeni bir hayat kurma hayali ile denedik sonuç :9 ay dayanabildik ki oda her gün ağlardım.çok şükür geri döndük yaşam şartlarınızı bilemiyorum fakat aileci biriyseniz gelenek göreneklere bağlı iseniz zor olabilir .İi düşünün
Şu da var biz sıfırdan bir düz n kurma çabasındaydık ,ama senin sevgilinin bir düzeni var bizim gibi bocalamayabilirsin de