Evlenir mi ki?

ayrilmak icin gec bile kalmissin...gormedigin insanla nasil ''cikiyorum'' diyebilirsin buna bile cok sasirdim ben...

bu tarz konulardan o kadar SIKILDIMki anlatamam her adim attigim yerde bu tarz konular ya su internetide cep telefonunuda yararli islerde kullanin be kardesim.teknolojinin nimetlerini abuk sapuk islerde kullanipta buraya konu malzemesi yapmayin.sizin gibilerine o kadar cok kiziyorumki Allahin verdigi akli ve beyni iyi kullanamadiginiz icin,aklini basina topla otur 1000 kere dusun ben ne yapiyorum diye.

4 yılda hiç mi yüzyüze görüşmediniz akannehir
senin bulunduğun şehre falan gelseydi en azından bu ne böyle daral geldi bana

Sen daha çok beklersn tatlım evlilik için . . .
4 Sene dile kolay . . . az bizamn değil.seven insan gelip görmezmi birkez sevdiğini.
Bu çocuk başta sinyalleri vermiş zaten. 4 yıl içerisinde çalmş ayrılık çanlarını ama sen sanırım duymamazlıktn gelmişsin . Vazgeçemem deme lütfen insan isteyince her şeyi yapar opuyorumnanaktan

Bu adamın numarası ne? Bana da olmuştu aynı şey o zaman küçüktüm, arkadaşlar arasında gırgır falan derken baya bir görüştüm. Sonra ayrıldık! Ne yaşadık da ayrılıyorsak, aptallık işte.
Şimdi de kaç sene geçmesine rağmen başıma bela oldu
Uzak dur bence

ortada bir ilişki bile yok ki sen evlilik diyorsun.
işsiz güçsüz ve sorumsuzsa bir insan
tabanlarını yağla ve kaç.
ite kaka bi ilişki yürümez
senin için en hayırlısı bu

kızlar ben herşeyi zamana bıraktım aramıyorum ik gündür oda aramıyor. eskiden kafama takardım aramadı diye şimdi yavaş yavaş alışıyorum sanıyorum pişiyorum

aslaaaaaaaa....
güven olmadan aslaaaa
en ufak bi yanlış hareketi varsa ki senin anlattıkların ciddi aslında salla gitsin derim adam mı kalmadı Türkiyede?
evlilik ciddi bir iş.bence mantıklı bi karar vermişsin sakın dönme gerilmaz:

ortada bir ilişki bile yok ki sen evlilik diyorsun.
işsiz güçsüz ve sorumsuzsa bir insan
tabanlarını yağla ve kaç.
ite kaka bi ilişki yürümez
senin için en hayırlısı bu

aynen katılıyorum daha gençsin anladığım kadarıyla yazık etme geleceğine...

evlenir mi diyince böyle birşey beklemiyordum.
siz zaten ayrılmışsınız hem de sebepsiz.
sonra adam geri dönüyor.
siz şüpheler içindesiniz.
adam gene sizi boşluyor.
işsiz hem de
ve evlilik düşünüyorsunuz belki de tek taraflı olarak.
bence bitmiş birşeyi tekrardan alevlendirmenin manası yok

su an issiz tutarsiz tavirlari seni bir seneligine terkettigi dönemde kesin bir baskasi vardi onunla olmadigi icin geri döndü yani ilk okudugumda aklima gelen bu oldu bence en iyisini yapmissin umarim karsina en kisa zamanda onu unutturucak ve seni hakedicek biri cikara.s.

böyle nette veya telefonda tanışıpta üstüne üstlük görüşmeden, gezmeden, bişey yaşamadan sevgili olmak çok saçma bişey. ben inanmıyorum insanların birbirini görmeden gerçek bi aşk yaşayacaklarına. ki demek istediğim hiç yüz yüze görüşülmemiş. gerçek bişey değil resmen bu saçma sapan. hiç boşuna vakit harcama sende böyle bir insan için. sana değer veren elini tutup bi yerlere gidebileceğin birisini bul. ki sevdiğin gönül verdiğin birini gerçekten yanında olması ve onu hissetmen çok ayrı birşey..

güzel dilekler için teşekkür ederim bakalım hayat neler getircek burcum akrep en kinci burc bilenler bilir eminim bunu bilseydi bana hata yapmazdı.

güzel dilekler için teşekkür ederim bakalım hayat neler getircek burcum akrep en kinci burc bilenler bilir eminim bunu bilseydi bana hata yapmazdı.

Ona kinlenceksin de ne olucak..Hiç uğraşma boşuna,sil at hayatından...Ne gerek var onun için zaman harcamaya ??? Hiç değmez...kaydirigubbakcemile

Sen orda tekke babamisin allah askina,aklina gelince ziyaret edecek aklina gelmeyince baska bayanlara selam verecek..
Bosver duygusal yönden sadece sanal ve telefonla birseyler yasamissiniz..
Birde tam taniyamadigin dengesiz bir insan ile nasil gelecek plani kurabiliyorsunki?
Arkadaslarin dedigi gibi gercek dünyaya geri dön ve 5 ay yokluguna nasil dayandiysan simdide dayanir unutursun..Saglikli bir iliski yok cünkü ortada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…