yok beni kendisinden soğuttu.ilk başta çok heyecanlıydım ama beni kendinden uzaklaştırdı. boyunu tahmini söyleyim tam bilmiyorum 1.75 gibidir yalnız dudakları çok güzeldi :)Bak simdi panpa tipinin iyi olmasi sacmaliklari bi nebze katlanilir hale getirebilirBoyu kac demistin?
annem yalnız nasıl yapacak diyor zor olur onun için diyor. bakıma muhtaç değil kendi işini kendi gören bir kadın.oysa aynı semtte yakın otururduk sorun olmazdı yani.kaldı ki kardeşleri var onlar da ilgilenir.bana hak verdi kimseyi kırmadan çözeceğim dedi öyle kaldı bu konu.Kafanizda soru isaretleri varsa iyi dusunun sonradan aklima gelmisti keske yapmasaydim olmasin.
Hoslanti kafa uyumu sevgi varsa niye olmasin?
Cocuk sahibi olmak istemeniz da normal ki iyi cocuklarin hepsi sevgi dolu aileden cikmiyor hayat bir kumar ne iyi yetisen cocuklar kotu olurken kotu aileden iyi cocuk cikabiliyor size bir imtihan dert verilecekse dort dortluk olun sizi bulur.
Neyin hayirli olucagini bilemeyiz hayirlisi isteyin.
Benim anlamadigim ikiniz de calisiyorsunuz bir ev kiralamaya paraniz yeter neden aile ile yasamayi teklif etti eger aileye cok bagliysa ve baktirma istegi varsa iyi dusunun.
Bu cizdigin profil bana capkin ama mantik evliligi yapmak isteyen birini dusunduruyor. Daha once de olumsuzdu dusuncem. Yine siz bilirsiniz. Cikarkem havalara ucmuyorsan evlenince nasil olur kestiremedim tv karsisinda pineklersiniz sanki :)annem yalnız nasıl yapacak diyor zor olur onun için diyor. bakıma muhtaç değil kendi işini kendi gören bir kadın.oysa aynı semtte yakın otururduk sorun olmazdı yani.kaldı ki kardeşleri var onlar da ilgilenir.bana hak verdi kimseyi kırmadan çözeceğim dedi öyle kaldı bu konu.
Belki çocuğunuz olur ama mutluluktan uzak bunalımlı depresyonlu tatsız bir hayatınız olur gibi. Çalışkan ve evini gecindirebilir diye bir kriter olamaz. Niye kendinizi aşağı çekiyorsunuz? Ben de 34 yaşımda evlendim ama Rabbime bin şükür eşim gözümün içine bakar. Ben yüksek lisans yaptım o doktora. Evi arabası saygin bir isi var çok şükür. 3 senedir gezip tozup keyfimize bakıyoruz 37 yaşımda bebek bekliyorum Allah'in izniyleMerhaba arkadaşlar önceki konularımla bağlantılı olacak konum. Büyük dert olmasa da benim derdim de evlenemeyişim ve bir erkeği tanıma sürecimle ilgili :) Aşağıda bahsedeceğim konuyla ilgili baya düşündüğüm için uykularım da kaçıyor.Üniversite mezunuyum, kamuda çalışıyorum. 34 yaşımdayım. Evlilikle ilgili bazı kriterlerim olmuştur hep. Eğitim öğretim uyumu, yaş, iş, aile, kültür gibi. Şuan görüştüğüm kişiyle yaş olarak uygunuz ama bunun dışında birçok kriterimin dışında ve kendisine aşık falan da değilim sadece hoşlanıyorum, beğeniyorum.Karakter olarak düzgün olduğuna, dürüst olduğuna inanıyorum bunda pek şüphem yok.İş hayatı benimkinden çok farklı olsa da çalışkan, sorumluluk sahibi olduğunu evini geçindirebileceğini de biliyorum.Sigarayı hiç sevmem, kokusundan dahi rahatsız oluyorum, fakat günde 1 paket içiyor bırakırım dedi ama kolay değil sanırım.Hiç ilişki tecrübesi olmayan bir erkek ve biraz ilgisiz yani bir ilişkinin ilk başında çiftler birbirinin sesini duymak ister partnerinden haberdar olmak ister vs. bunlar kendisinde pek yok. Telefonla aramıyor mesela.1 ayda 1 kez aradı yarım saat konuştuk onun dışında buluşmalardan dolayı geldin mi neredesin gibi birkaç aramamız oldu.o kadar. Watsaptan yazışıyoruz ve 6 kere yüz yüze geldik. Evliliğe dair beklentilerimizi konuştuk. Beni çok beğendiğini hoşlandığını hemen(1 ayda) yüzük takmak istediğini söylüyormuş ortak arkadaşlara. bana gelecek olursak yaşım dolayısıyla evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum fazla zamanım yok gibi geliyor. Bazı olumsuzluklar var olumlu yönler de var kriterlerin baya dışında bir aday ve ortada bir aşk da yok onda da bende de. Bizim tanışma aşamamızda ortamda bulunan ablası, sürekli ilişkinin içinde gibi yani çok istiyoruz olsun tavrıyla kardeşini yönlendiriyor kardeşi de aramızdaki olumsuz konuşmaları benim bazı beklentilerimi ablasına söylüyor sanırım.çünkü konuştuklarımızın bazıları arkadaşım aracılığıyla bana dönüyor.Ortak arkadaşımız, bana bu saatten sonra fazla beklentin olmasın evlen çocuğun olsun fazla sorgulama gibi bir şey söyledi ( çocuğa nerede yaşayacağımızı sormuştum o da şuan annesiyle yaşadığı evde yaşamayı planladığını söylemişti ben de kabul etmem dedim bunun üzerine çözüm bulacağını söyledi ben de imkanı varsa ev alabileceğini ima ettim bu imadan dolayı arkadaş bunu söylüyor bana) siz olsanız yaşım geçiyor çocuğum olsun diye bu ilişkiye devam edip evliliğe gider misiniz?
Ya hic çapkın da değil de bi gariplik de var bilemedimBu cizdigin profil bana capkin ama mantik evliligi yapmak isteyen birini dusunduruyor. Daha once de olumsuzdu dusuncem. Yine siz bilirsiniz. Cikarkem havalara ucmuyorsan evlenince nasil olur kestiremedim tv karsisinda pineklersiniz sanki :)
Kimseye de engel olmak istemem hayat sizin nihayetinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?