evlenir misiniz?

ya bi de devir iletişim devri, elimizden neredeyse tel düşmüyor, iletişimsizlik büyük problem değil mi sizin için?

Bak canm bu adam sana uygun degil.bak sana daha iliskiyi bile kendi basina yonlendiremiyo ablasi yardmci oluyo bu denli pasif kisilik arti bu tipler evlenince ailesi ne derse onu yapar cunku surekli yonlendrilmeye alisik.yagmurdan kacarken doluya tutulma evlensende bosanirsin bu tip bi adamla

ya bi de devir iletişim devri, elimizden neredeyse tel düşmüyor, iletişimsizlik büyük problem değil mi sizin için?
eğer ben bir erkeği beğenmişsem, tanımak istiyorsam benim iletişim önceliğim odur.işim dışında kalan vaktimin çoğunu ona ayırırım. ki tanıyayım aramızda güçlü bir bağ oluşsun. yani arkadaşlarımla görüşmelerimi ya da başka programlarımı vs. ertelerim. hayatımdaki insanla bir süre ortak bir şeyler yapmaya çalışırım.benim bakış açım bu.ama karşımda böyle bir bakış açısı yok.

Bence buda çok itici koca adamın yaşadığı şeyleri ablasına anlatması, bakın sevgi hoşlanma aşk vs yok , iş anlaşması gibi kriterleri tutturursak olur gibi. Size de saçma gelmiyor mı?
evet özellikle de sizler yazdıkça daha da saçma geliyor başta olabilir diye düşünmüştüm beğeni vardı hoşlanma vardı.

Yani olabilir ama cok ite kaka, surekli senin itmenle cabanla olur konu sahibesi. Ondan da sana hayir gelmez.

Bir de adam keko gibime geldi. Bir heyecan yok, tutku yok, bu devirde KVyle oturma mi kaldi Allah askina? Yok bunu begendim dersen de acik net konus, ben kendi mahremiyetimiz olsun isterim, ayri ev olmayacaksa olumsuzum de.

Bana sorarsan gec bence bosuna basina bela alma. Ama yok alayimd ersen de konus ayri ev isini sabitle.

Son düzenleme:
sırf cocuk için evlenilmez.
hem böyle düşünceyle kurulan bir evlilikte çocuğa da yazık olur.
1 ayda 1 defa arayan adam sağa sola söylene kadar sizi çok beğendiğini size söyleyemiyor mu? bu yaşta bu kadar tecrübesizlik
ilgisizlik
aileye bağımlılık
ekonomik özgürlüğü olmayan
ileşimsizlik
vadeden birisiyle sırf cocuk uğruna evlilik yapmak çok yanlış bir karar olur.
umarım kendinize daha uygun biriyle tanisirsiniz kısa zamanda.

Aşk olmasa ömür boyu evlenmezdim diyenler muhtemelen evlilerdir.
Ve yaşı ilerleyip evlenmemiş olanları anlamıyorlar.
Insan kendi ayakları üstündede dursa, illa birine ihtiyac duyuyor. Gelecekten, yalnızlıktan korkuyor.
Herzaman böyle kalmayacağız, iyi günü olacak, kötü günü olacak, hastalık sağlık...

senin yorumlarını çok beğeniyorum.ben adamı sürekli pohpohlarsam ha bire gönlünü yaparsam evet olacak. annesiyle yaşamayacaktık zaten onu kabullendi bu konuda sadece kimseyi kırmayacak bir çözüm aradığını söylemişti. çözümü neydi bilmiyorum bana söylemedi. kiraya çıkacaz dese yeterdi onu da demedi.

yalnızlık bazen güzel olsa da bazen o kadar zor ki anlatamam insan ne yaşarsa onun acısını biliyor hayatında ne eksikse onun acısını çekiyor. seveceğim sevileceğim kültürlü aklı başında dürüst bir adam istiyoruz o da yok karşımıza çıkmıyor :)

Evliyim ama ask olmasa cidden evlenmezdim. Cunku ben ilgi manyaginin tekiyim, ilgi yoksa devam edemem gercekten.
Hani tartismalar olur, anlasmazliklar olur, zor zamanlar olur hepsine varim biyere kadar ve olumsuz seyler de yasadik, maddi olarak zor zamanlar da gecirdik hepsini aştik ama ilgi bitmesi evliligimin sonunu getirir.

Sevgiliyken bile ayda 1 arayan ayni evde yuzune bakmaz insanin.

Bana göre hoşlanıyormuşsunuz,aranızda mantık olarak da çok sıkıntı yok,bunlar azımsanacak şeyler değil.Bence anne ile yaşama konusunda istemediğinizi, birlikte aynı evde yaşamanın zor olacağını, çevrenizde bu yüzden araları bozulan bir sürü insan olduğunu ve annesi ile aranızın bozulmasını istemediğinizi net bir şekilde ifade edebilirsiniz.Almak yerine kirada da oturursanız, ikiniz de çalıştığınız için zorluk çekmeyeceğinizi de söyleyebilirsiniz.Ablası ile konuşup akıl alıyor olabilir, kötü görünüyor evet,ama bence bu durumu da arkdaşınızın size dönütünden anladığınızı şakayla karışık dile getirin , rencide etmeden ,bakalım tepkisi ne olacak?sigara işi azıcık zor, hiç bırakmasa sizin için ne kadar sorun onu düşünün.Şunu da söylemek isterim bence de ilk başlarda çok ilgili ,sesini duymadan yapamıyorum deseydi garip olurdu,çünkü çok aşığım diye başlamamışsınız zaten.insanlar birbirine emek verip, paylaşımda bulundukça, biribirine olan sevgi ve bağlılıkları artıyor.herkesin defosu var ,önemli olan sizin bu defoyu idare edip edemeyeceğiniz.Eğer bitirme konusunda kesin bir görüşünüz yoksa bence kendinizi net olarak ifade ederek ,istediklerinizi ve istemediklerinizi belirterek biraz daha zaman verin.

ben de ilgi hastasıyım. beni çok mutlu eden şeylerden biridir ilgilenilmesi alaka gösterilmesi.karşımdaki erkekten de bunu bekliyorum.adamı arıyorum bana yemek yaptığını evde misafir olduğunu söylüyor yani meşgulüm kapat demeye getiriyor. bu sadece ufacık bir örnek. bir erkek bir kızı beğenmişse o kızdan hoşlanmışsa zaten ister istemez ilgi alaka göstermek ister içinde kelebekler uçuşur sesini duymak ister diye düşündüm hep ama şuan aksini yaşıyorum.

O zaman hic bulaşma derim. Suan hedef nikah masasi ama iş nikah masasiyla bitmiyor sonrasi koca bir ömür? Biyerden sonra ilgi isteyeceksin, arada kucuk heyecanlar isteyeceksin.
Evet evlilikte hersey 4 4 luk gitmeyebilir, problemler olabilir, emek ister ama ilgi,sevgi hissetmiyorken o evlilige emek vermek zor gelecek.

bence bakış açısı çok önemli, yukarıda yazmışsınız yemek yapıyorum diyip müsait değilime getiriyor diye; yani arayacak insan gece misafir gidince ya da bi vakit bulup bi şekilde konuşur arar.

ya bi insanın en en en güzel en çok ilgi göreceği en el üstünde tutulacağı dönem sevgililik, sonra yavaş yavaş azalıyor bu ilgi hoşgörü. bu dönemde böyle olan sanmam ki evlenince değişsin.

ilk aşamada sesini duymadan yapamıyorum gibi cümleler tavırlar beklemiyorum bu çok yapmacık olur zaten. ben ona ilk haftalarda ilgiyi seven bir insan olduğumu aranmak sorulmak istediğimi belirttim. gerisi ona kalmış.

İyi de bu adam ortalama değil ki. Aileyle yaşama isteği hiç normal değil

kesinlikle ewlenmezdim ewlilik o kadar çok sorumluluk istiyor ki 31 yaşındayım 3 yıllık görüştüğüm sewdiğim adamla evlenmeme rağmen bazı zamanlarda keşke biraz daha bekleseydim diyorum...bu arada 10 aylık ewliyim henüz.

Aşkımdan gebersem bile kv de ile aynı evde oturmam.

Eninde sonunda anasının evine taşır seni, köprüyü geçene kadar atıp tutmasi normal. Erkek milleti işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…