Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi ailenize yani neden peki ?Kırgın değilim de mesafeliyim.
Böyle daha iyi.
Genel olarak samimiyet sevmem zaten.Kendi ailenize yani neden peki ?
Yok zaten gideceğinz yerde olacak bişiyler o ayrı . Ben baba evinden bahsediyorum kırgın ayrılan diye.Çok büyük bir olay olmadıkça bu duruma girmeyin. Evlenince çatır çatır kiracaklar ve ailenizi ozleyeceksiniz zaten.![]()
Üzüldüm özellikle bu anne olmasıBen varım. Annemden aşırı korkan ve her dediğine boyun eğen bir insan olduğum halde kırgınlığım o kadar büyüktü ki "size muhtaç olduğum şu zamanda bu evden zorla gönderiyorsunuz ya, ben de bir daha GELMEYECEĞİM" dedim ve gitmiyorum, gitmeyeceğim.
benim hayatımı mahvettiler ama yine de aile işte atsan atılmıyor. kalbim öyle kırık ki annem babam abim. hele ki evlatlarını ayıran annem ve bunu fırsat bilip annemi babamı sömüren abim.Konu baslıkta da oldgu gibi evlenirken ailesine kırgın baba evinden ayrılan var mı ? Ya da hakkını helal etmediğiniz ?
Maalesef insan kırgın olunca allaha havale ediyor bende öyleyim nişanlıyım şuan tek bi yardım bile yapmadılar tek basıma yani ama millete şunu yapıcaz bnu yapıcaz ama ben bu fırsatı da onlara vermiycm :) boşver allaha havale etbenim hayatımı mahvettiler ama yine de aile işte atsan atılmıyor. kalbim öyle kırık ki annem babam abim. hele ki evlatlarını ayıran annem ve bunu fırsat bilip annemi babamı sömüren abim.
rabbim sana da yardım etsin inşallah. aile bambaşka birşey. ben mesela, 'bir daha dünyaya gelsem aynı ailenin çocuğu olmak isterim' diyenlere gıpta ederdim ne kadar şanslı ve mutlu olduklarını düşünürüm hep. :)Maalesef insan kırgın olunca allaha havale ediyor bende öyleyim nişanlıyım şuan tek bi yardım bile yapmadılar tek basıma yani ama millete şunu yapıcaz bnu yapıcaz ama ben bu fırsatı da onlara vermiycm :) boşver allaha havale et
Aminnn umarım sende hep mutlu olursunrabbim sana da yardım etsin inşallah. aile bambaşka birşey. ben mesela, 'bir daha dünyaya gelsem aynı ailenin çocuğu olmak isterim' diyenlere gıpta ederdim ne kadar şanslı ve mutlu olduklarını düşünürüm hep. :)
Her ikiside varNeden kırgın olduğun da önemli, maddi destek sağlamadıkları içinse boşver at arkaya,evlat ayrımı varsa evlendikden sonra kapılarını açmam ... kendi ailemi kurar onlara sarılırdım
Takıları size vermedi mi bu nasıl bişiydrBabama çok kırıldım nişanlılık dönemimde. Hala daha kırgınım küs değilim ama içimdeki bazı şeyleri öldürdü eskisi gibi olmayacak hiçbişey sorun maddi değildi ama zaten hiçbişey de yapmadı el gibi evlendim düğünüme misafir gibi geldi bazıları takıları ona vermiş bana vermedi onlarıda. İyice soğudum ondan sonra
Söylemedim söylemekte istemedim nakit olanları aldı düğün cdmde görünüyor üstüne nişan ve kınamdakileride vermedi isteseydim de vermezdi ne diyebilirimki eşim sağolsun problem yapmadı ama o zamanlar çok utandım mahçup oldum zamanında üniversite harcımı vermişti belki onlara saymıştır :)Takıları size vermedi mi bu nasıl bişiydrbende el gibiyim onda sıkıntı yok kendi ailem dışlıyor eş dışlasa da olur buna takmam takmıyorumda ama takıları size vermemesi garip söylemedinz mi ?
Benmde nişanmda halam üzdü beni ama umursamadım allaha havale ettim . Annem haricinde abim halam misafr gibi geldiler :) abim yengem para taktı düşün el komşumda aynı parayı taktı :) el gibi. Kırgınım hepsine düğüne kdr ses etmiyorum evlendikten sonra da sen gibi hasta olsam bilmeyecekler asla söylemem bende Misafr gibi davranacagım :) aile atsan atamıyosnBen canım
Kavgalarla kıyametlerle dolu nişanlılık gecirdim simdi aramda cok büyük mesafeler var. Hasta olsam bile bilmezler öyle diyim. Aynı sehirdeyiz bir de.
Esimi de kaynanamida cok seviyorum
Kendi aileme odaklandım küs değilim ama asla haketmediler beni ve sevmediler kırgınlıklarla evlendim
Evlat ayrımı da yakinda yine kendini gösterir kardesim evlenirken. Umrumda bile degil. Artık en cok kendimi ve kocami seviyorum.