E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pandora2008
İki tarafta ellerinden geleni hatta fazlasını yaptılar..Allah razı olsun..:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende maddiyata hiç önem vermediğimi düşünürdüm bugüne kadar halada öle ama ben konunun maddiyat olduğunu düşünmüyorum ben eşimle 7 sene olucak evliyiz ve kaynım şimdi yeni nişanlandı ve ben kendimde görmediğim her muameleyi şuan diğer gelinlerine yaptıklarını görünce açıkcası aptallık etmişim hiçbişey istememekle diyorum yani ben şuna inanıyorumki hakikaten zor olan her zaman kıymet verilendir ben hep basit olmuşumki gerekli ilgiyi vede değeri göstermemişler...
sana kesinlikle katılıyorum canım aynı şleyleri bende yaşadım...
evlenirken biz de ailecek yok şunu isteriz bunu isteriz
şu kadar bilezik bu kadar pırlanta falan gibi isteklerde bulunmadık
bu tarz istekler bana çok görgüsüzce geliyor
sadece erkek tarafı ev eşyalarından şunları kız tarafı bunları alsın denildi
zaten beyaz eşya falan hepsini eşim para biriktirmişti(bu arada bekarken ben yedim o biriktirdi:))))
ölee aldık...
nişan için maaile toplanıp alışverişe falan gitmedik,kesinlikle böle birşeyi istemedik
biz eşimle çıktık bana sadece sade bir elbise aldık,ayakkabım vardı zaten ,o kadar
ben istemedikçe onlar yaptılar
ben tek taş falan istemedim ne gerek var diye,kayınvalidem orta karar bişey almış yine de
düğünle ilgili hiçbirşeyden kaçınmadılar
çok güzel hala konuşulan bir düğün yaptılar sağolsunlar,400 kişilik içkili yemekli 4/4lük bir düğündü
gelinliğimi istediğim yerden gittim diktirdim
gelin başımın makyajımın 1hafta önce provasını bile yaptırdım
balayına istediğimiz yere gittik
15 gün boyunca sürekli gezdik(iyi ki gezmişiz ben ilk geceden hamilke kaldım şimdi 7bucuk aylık)
hiçbir konuda içimde kalan birşey olmadı
Allah hepsinden razı olsun
biz de zaten onların boyunu aşacak birşey istemedik onlardan
daha ne olsun kardeşim
selam ben evlenirken herşey çok güzeldi yani ben öyle olduğunu sanıyordum taki evlendikten bir hafta sonraya kadar
bütün eşyalarım alındı ve güzel bir düğünüm oldu ve düğünden bir hafta sonra hepsi geri verildi emaneten alınmış beni ve ailemi kandırmak için(bunun için eşimi hala affetmem çok sevsemde o bana yalan söylemeyecekti) maddi durumları el vermese amenna ama bu şekilde davranmaları beni çok kırdı ve budurumdan dolayı hala içim kanar resmen kandırdılar beni rabbime havale ediyorum
allaha emanet olun sağlıcakla kalın