- 14 Mart 2019
- 2.008
- 2.545
- 133
- Konu Sahibi pardon_ama
-
Bayan lise terk erkek üniversite mezunu olur ama erkek lise terk bayan üniversite mezunu olmazher
şöyle diyelim biri üniversite mezunu, diğeri lise terk gibi...
nedenkineBayan lise terk erkek üniversite mezunu olur ama erkek lise terk bayan üniversite mezunu olmaz
Erkekler bunu daha cok sorun yapiyor cunku. Kadinlar yapi geregi daha fedakar. Bazi seyleri tolere ederken erkek kendinden ustun kadin istemiyor. Eger kadinin egitim seviyesi daha ustse mesela kadini asagi cekerek, ezerek kendini yukari cikardigini saniyor. Kadinlar da bu yok. Kadinlar evliligin yurumesi icin daha cok alttan alnayi tercih ediyor.nedenkine
çifte standart olmuyormu:)
Sende lise mezunusun zatenBnce karsinizdaki kisiyle alakali bnm esim esnaf lisemezunu bn uniyi yarida birakip evlendim. Bir sorun yasamadik.
Bayan kendinden yüksek erkegi benden yüksek diye gurur duyar erkekse eşim benden yüksek diye taşıyamaz gurur meselesi yapıp eşini sırf bu yüzden ezip aşağılayan erkekler varnedenkine
çifte standart olmuyormu:)
Bence duruma bağlı.Benim nişanlım lise mezunu ama işini hakkıyla yapan kendini kanıtlanış maddi durumu çok yerinde kendini geliştirmiş bir iş adamı.Bundan önceki erkek arkadaşlarımda diploma diploma diye tutturan annem nişanlımı tanıdıktan sonra hangi üniversiteden mezun diye sormadı bile.Çünkü işini eline almış karakterli bir insan olduğunu gördü.Yani duruma göre değişiyor.Fakat gerçekten 25 den sonra sadece aşk olmuyor mantık ağır basıyor.
Kişiye göre değişir. Bazıları ilkokul mezunudur ama kendini geliştirir üniversite mezununa taş çıkarır. Bazıları üç üni bitirir ama eşek yine eşek modunda olur. İnsanina bağlımesleğine, mezuniyet seviyesine göremi evleniyorsunuz, yoksa aşık olmak yeterlimi diyorsunuz...
Yani eğitim durumuna bağlımesleğine, mezuniyet seviyesine göremi evleniyorsunuz, yoksa aşık olmak yeterlimi diyorsunuz...
Yarıda bıraktığın için sorun yaşamamışsın. Denemek için devam etmek istiyorum de bak nasıl tepki veriyor. Tepkisine göre sorun olup olmadığını anlarsın.
[/QUOTvalla 18 aydir dio bna devam et die bakalim devam edicem insallah gayet ileei goruslu kendini yetistirmis
Çok şukur her konuda bnm hayat felsefem pozitiflerle negatifleri örterek ilerlerim hayatima artisi olmayan insanlari tamamen çikartirim.O zaman şanslısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?