Benimki 3 yıl sonra evlendiği için aklıma bile gelmedi valla. Bide saklıyolar evlrndiğini sanki düğünü bascam:) ilk başlarda duysam bende üzülürdüm tabi
Değişmez demişsiniz, size ne yaptıysa karşısındakine de yapacaktır. Tabi aynı hataları yapıp bir kadını daha üzmesin ama huylu huyundan vazgeçmez. O kadın olmadığınıza şükredin. İyi olsaydı zaten siz ayrılmazdınız.
Valla yeni sahibi düşünsün diyorum. Çocukla boşanan erkeklerin eski eşi cinnete getiren birden fazla özelliği mutlaka oluyor. Şu boşanmış, çocuklu tiplerle evlenen kadınları anlayamıyorum arkadaş yürek mi yediniz ... neyse artık siz düşünmiceksiniz gariban yeni eş düşünecek.
Biz mizacen uyuşmadık. Kendi mizacında, yani materyalist bir kadınla anlaşabilir. Ben yıllarca emek verdim. Onun da deyimiyle “onu adam ettim”. Keşke o kadar emek vermeseydim, ilk korkunç halinde kalsaydı.
Aman evlense ne olur? Sizi çocuğunuzla boşatma aşamasına getiren biri mutlu edebilir mi başka bir kadını ? Hayır izle gör o kadının hayatını mahvedecek
Ne hoşsunuz. Çevresinde öyle rol yapıyor ki, herkes harika olarak bahsettiği için ikinci eşi jet hızında buldu şampiyon. Ve bana “sendeki hatalarımı onda tekrar etmeyeceğim” dedi, en çok da bu koydu
Belki numara yapıyordur evleniyorum diyerekBenimki bir yılın ardına bulmuş, şimdi de ciddileşince haber verdi. Oysa ki iki hafta önce hala beni sevdiğini ima eden şeyler söylüyordu. Gerçi öyle yapmasından rahatsız oluyordum, çünkü sonu yok. Ama böyle de bi şok etkisi oldu.
Benimki bir yılın ardına bulmuş, şimdi de ciddileşince haber verdi. Oysa ki iki hafta önce hala beni sevdiğini ima eden şeyler söylüyordu. Gerçi öyle yapmasından rahatsız oluyordum, çünkü sonu yok. Ama böyle de bi şok etkisi oldu.
Kendinin kadın versiyonunu bulduysa, ki galiba öyle, mahvetmeyebilir. Etmesin de zaten. Ama çektiklerim yanıma kaldı hissiyle baş etmek zor…
Benimki bir yılın ardına bulmuş, şimdi de ciddileşince haber verdi. Oysa ki iki hafta önce hala beni sevdiğini ima eden şeyler söylüyordu. Gerçi öyle yapmasından rahatsız oluyordum, çünkü sonu yok. Ama böyle de bi şok etkisi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?