Evleniyormuş

Ferahla

O da öyle oluversin, okey.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
123
193
53
Merhaba,
Geçen sene boşanma sürecinde sizlerden destek alma amaçlı bir konu açmıştım.
Yorumlar iyi gelmişti. İlk aylar acıdan kaçış yok, bu her türlü desteğe rağmen böyle. Ortalama 3-4 ay zorlu bir süreç yaşadım. Ardına yaklaşık bir yıldır gayet iyiydim. Beklediğimden daha pozitif bir bekar annelik sürecindeydim.

Ta ki son bir haftaya kadar. Çocuğumuzla ilgili sıradan bir konuşma arasında patadan evlenmek üzere olduğunu söyledi. Çoktan ona karşı nötrleştiğimi zanneden ben, tuhaf bir acı duydum. Hala da geçmedi. Canım acıyor.

Şu an mantıken ilk boşandığım günle aynı noktadayım, ondan ayrıldığıma her zaman iyi ki dedim. Yani içimde bir pişmanlık yok. Onu mevcut haliyle asla istemiyorum ve değişeceğine de inancım olmadığı için boşandım zaten.

Ama duygusal olarak çok tuhaf bir haldeyim, canım yanıyor. Kimseyle konuşasım gelmiyor, içimde tutsam da patlayacak gibi. Var mı benzer şeyler yaşayan, içime serpecek suyu olan?
Şimdiden teşekkürler…

Verdiğiniz yıllarca süren emek, ortak anılar, sevmiş sevilmiş olmanızdan ötürü bir paylaşamama hissi, üzülme veya ben ne yaptım doğru muydu şaşkınlığı olur, sonra kabul edersiniz durumu ve hayatınız devam eder. Kendi kendinize sesli konuşun ve belki destek alın. Hayatına devam etmesi aslında sizin için de iyi. Artık kabul eder ve kendi yaşamınızı tekrar kurarsınız

QueenGenepil Evet, tam olarak yazdığınız şeyler hissettiklerim…bu haftaya kadar geçmiş evliliğimden hep kötü anılar gelirdi aklıma. Şimdi beynimin bana bir tuzağı gibi hep güzel anılar geliyor. Elimde değil. Sürekli ağlamak geliyor. Oysa ki biliyorum, en doğrusunu yaptım. Ama bu acı hissetmeme engel değil. Kendimle sesli konuşmayı deneyeceğim, teşekkür ediyorum.

Benimki 3 yıl sonra evlendiği için aklıma bile gelmedi valla. Bide saklıyolar evlrndiğini sanki düğünü bascam:) ilk başlarda duysam bende üzülürdüm tabi

Benimki bir yılın ardına bulmuş, şimdi de ciddileşince haber verdi. Oysa ki iki hafta önce hala beni sevdiğini ima eden şeyler söylüyordu. Gerçi öyle yapmasından rahatsız oluyordum, çünkü sonu yok. Ama böyle de bi şok etkisi oldu.

Valla yeni sahibi düşünsün diyorum. Çocukla boşanan erkeklerin eski eşi cinnete getiren birden fazla özelliği mutlaka oluyor. Şu boşanmış, çocuklu tiplerle evlenen kadınları anlayamıyorum arkadaş yürek mi yediniz ... neyse artık siz düşünmiceksiniz gariban yeni eş düşünecek.

9 yılın bir yılı aile gibiydik, daha yeni evliyken soğuk davranmaya, haftalarca küsmeye başlamıştı dediğiniz eski eşten bahsediyorsunuz. Siz kurtulan taraf olmuşsunuz.
2 hafta önce size farklı imalarda bulunuyormuş üstelik. Böylede karaktersiz biri.
Yeni öğrendiğiniz için bir burukluk yaşıyorsunuz belli ki gecer bu hissettiklerinizde.

Biz mizacen uyuşmadık. Kendi mizacında, yani materyalist bir kadınla anlaşabilir. Ben yıllarca emek verdim. Onun da deyimiyle “onu adam ettim”. Keşke o kadar emek vermeseydim, ilk korkunç halinde kalsaydı.

Ne hoşsunuz. Çevresinde öyle rol yapıyor ki, herkes harika olarak bahsettiği için ikinci eşi jet hızında buldu şampiyon. Ve bana “sendeki hatalarımı onda tekrar etmeyeceğim” dedi, en çok da bu koydu

Biz mizacen uyuşmadık. Kendi mizacında, yani materyalist bir kadınla anlaşabilir. Ben yıllarca emek verdim. Onun da deyimiyle “onu adam ettim”. Keşke o kadar emek vermeseydim, ilk korkunç halinde kalsaydı.

Çok büyük bir yanilgıdasınız, o adam değişmemiştir siz öyle sanıyorsunuz. İletişim kurmayan, inat eden günlerce küsen tipler psikopat tipler oluyor, kendilerini bir halt sanıyorlar. 9 yıl çok bile insan kanser olur. Böyle bir tipe max 3 ay dayanabildim tekmeyi attım sonra. Nasıl oldu derseniz kendi şerefsizlik yapıp beni aşağılamaya çalıştı. Ben de boşverdim o işi tabi. Sonra özür bile dilemedi, 2 ay sonra dgünü mesajı atmış. ben de oralı olmadım. Böyle tipler ne özür diler, ne kendini haksız görür gider köşesinde anca somurtur sen de kanser olduğunla kalırsın. Şaka bir yana böyle tiplerin alnına psikopat yazılmalı, kimsenin başı yanmasın.

Aman evlense ne olur? Sizi çocuğunuzla boşatma aşamasına getiren biri mutlu edebilir mi başka bir kadını ? Hayır izle gör o kadının hayatını mahvedecek

Kendinin kadın versiyonunu bulduysa, ki galiba öyle, mahvetmeyebilir. Etmesin de zaten. Ama çektiklerim yanıma kaldı hissiyle baş etmek zor…

Ne hoşsunuz. Çevresinde öyle rol yapıyor ki, herkes harika olarak bahsettiği için ikinci eşi jet hızında buldu şampiyon. Ve bana “sendeki hatalarımı onda tekrar etmeyeceğim” dedi, en çok da bu koydu

O yalan dolan, o yaptıkları hata değil o ex eşiniz gibi tipler kafadan sakat onların kişiliği öyle. 1 dikkat ederi 2 dikkat eder sonra hayvanlıklarını geri yapar.Valla boş bulunmuşsunzu ben olsam hoşşşt köpek saldım tasmanı kim alırsa alır şanssız kadına bol şans diliyorum ruh hastası manyak derdim

Belki numara yapıyordur evleniyorum diyerek

Sevgilisi varken eski karisina yanlayan adam evlense ne olur. Baska birinin basini yakmaya niyetlenmis iste

Insani duygular bunlar. Ne kadar da artik o kisiyi istemesenizde icinizde bir kisim onun köpekler gibi pisman olup sürün sürün sürünmesini görmek istiyor. Evlenmesi bu durumda tam tersi, ama inanin böyle kisilerin evlenmesi pek birsey ifade etmiyor, cünkü siz onlarin ne oldugunu biliyorsunuz.

Kendinin kadın versiyonunu bulduysa, ki galiba öyle, mahvetmeyebilir. Etmesin de zaten. Ama çektiklerim yanıma kaldı hissiyle baş etmek zor…

Bu saçma düşünceyi de manipüleci biri sokmuş heralde kafanıza, seni mutlu edemedi ama bak gör yeniyi el üstünde tutuyor kafaları bunlar

Bi insan çocuğunun annesini mutlu edemediyse kimseyi edemez. İsterse kendini klonlatıp evlensin.

Benim ex boşanmadan 1 ay sonra beni aldattığı o.pu ile evlendi.Hem de kadin bana davetiye gönderdi.Davetiye gelince evleneceğini öğrendim.Hem de iş yerinde , çok önemli tüm gün sürecek bir toplantının sabahinda.
Hayatımın en kötü anıydı, ama kızımla yeni hayatımız için çok önemli bir gündü.Aksama kadar profesyonel şekilde işlerimi halledip, çıkışta İstanbul Cuma akşamı, köprü trafiginde saatlerce ağladım.15 yılımı bu şerefsize neden heva ettim diye kendime kızdim.Günler, geceler boyu içimdeki ateş hiç sönmedi.6 ay oldu evleneli hatta çocuk bekliyorlarmis.Mutlu, mesut yuva yıkıp yuva kurdular ve gayette iyiler.
Ben mi?? "iyi ki boşanmışım ama geç kalmışım "
Kızımla yeni hayatıma ve işime odaklandim.Evet canımın yanmasi geçmedi ,belki de hiç geçmeyecek.Ama hayatımı daha fazla rezil etmesine izin vermiyorum, vermiycemde.
Mesafe koyup, uzaklaşın.Evlediniz için de sadece mesajlasin.Mecbur olmadıkça sesini duymayin.Onlari merak etmeyin.Yolunuza bakın.

E işte ne kadar mutlu olacakları belli, o varken size iş atıyormuş , ona da ‘ eski eşim hala peşimde’ diyordur emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…