Evleniyormuş

Mutlu olduklarını asla düşünmeyin, sizi onla aldatan ona mı sadık kalacak, mutlu pozu yapıyor sadece Kezban o.pu.

Hergün boynuz yiyordur emin olun

Giden yıllarına olacak ama zaten gibi biri olduğu için çok bir şey ifade etmez.

O hayatına bakabiliyorsa siz de bakabilirsiniz. Bir yerde takılı kalıp durmak kendinize yapabileceğiniz en büyük kötülük, ve biliyor musunuz bundan beslenirler. Sen adam ettin başkası sefa sürüyor diye bağıran iç sesinize, sadaka addettim deyin geçin. Sadakayı kim kime verir biliyorsunuz.

Çok geçici bir duygu.

Bakalım o kadını ne zaman aldatacak, pislik...

Üzüldüm tbi ki suna üzülüyoruz okadar emek ettim cok sey kattım yeri geldi arkasını toprladm onu torpuledim ilişkiler hakkında yol gösterdim. Sonunda bosanıp ben cocuklu hayat surerken o önce davranıp keyfne mutluluguna bkıyor diye hazmeemiyoruz ama bi zaman sonra unutursun. Ha bosanıp hemen flortlere baslamıs ha evlenmiş. Bu zamana kadar flortu varmıs işte acı duymadınızda evlenmesimi canınızı yaktı.ben olsam ona sunu derim o kadıncagızdanda cocuk yapıp bizim cocugmuza yasattıgını yasatmazsın umarım derdim. Şimdi kalk kendine ceki düzen vet dügün tarihi ne zamanmıs kız? Şöyle allı pulu şıkır şıkır bir abiye giy sacınıda görümce topuzu yaptır. Cocukta kız mı erkek mi ona göre kızsa gelinlik giydir tut elinden git dügüne gelin dmat masasının yanındaki masada otur halay bası ciftetekki ne calarsa cıkma pistten ahabdj valla süpr olur. Artık orkestracı diyormus ynge eski esleri alalım pistten( cocukları alalım pisten) ay supr olur ya bugune bugun kan bagınız bulunuyor yabancı degil kız kak git kurtarını dök

Benim tanidigim biri ilk esine ve cocuguna dünyanin haksizligini yapti (evliyken baskasina davullu zurnali dügün yapti). Sirf elinde para var diye kendini dokunulmaz zannetti. Bir kac sene gecti aradan hayati öyle tepe takla oldu ki. Hem malindan mülkünden hemde canindan oldu. Allahin sopasinin kimin üzerine ne zaman inecegi belli olmaz. Siz yeterki kendi hayatinizi en mutlu sekilde sürdürmeye devam edin insallah

Sevgilisi varken eski karisina yanlayan adam evlense ne olur. Baska birinin basini yakmaya niyetlenmis iste

O öyle. Boncuk dağıtmayı sever. Ama kendi gibi bir el iyisi bulduysa onun bu yanını fark etmeyebilir. Çünkü bazı şeyler göreceli. Mesela boşanmamız ardına duyduğum dedikodulardan birisi bunu doğrular nitelikte “Adam güleryüzlü de kadın uyumsuzdu, beğenmemiş kocasını…” Beğenmesem 9 yıl sabredermiydim diyemedim tabi, çünkü yüzüme söylemediler

Ayrılık sonrası yalnız kalan tarafınız henüz dolmadığı için bu hissiyat gayet normal. Kendinize yüklenmeyin bir gün o yalnız kalan tarafınızı dolduran biri illa çıkacak karşınıza o zaman bu hissettiğiniz şeyi önemsemez hale gelirsiniz.

Ben evlenmedim hiç ama çok uzun süren bir ilişkim olmuştu ve ayrılan bendim. Hiç geri dönmek istemedim de. Yıllar geçmişti üstünden evlendiğini ve eşinin hemen hamile olduğunu öğrendim. O an hayatımda kimse yoktu. Ben de bir buruk hisse kapılmıştım ama o an ki yalnızlık psikolojim beni böyle hissettirmiş şimdi anlıyorum. Bir süre sonra umurumda olmadı. Sizin ki eski eş bir de. Bu sebeple gayet insani hissettiğiniz şey. Çok üzerinde durmamaya çaba gösterin derim.

Bosanan ciftlerde henuz hatali erkek gormedim, hepsi mazlum ve magdur, kafaya takmayin. Bir erkek arkadaşım bosanma davasi acmadan once arabasini satip parasini saklamisti. Karisi bunu ogrenince evden 20.000tl parayi habersiz aldi. Akıllarda adamin mal kacirmasi degil, kadinin aldigi 20.000tl kaldi. Mal kaçırdığın icin kadin parayi almistir desem de diger erkekler canla basla arabayi satan adami savundu. Eski esinize hak verenler onunla ayni tiynette insanlardir.

Öyle evet, hiç cicim ayı yaşamadım. Tamamen mücadele doluydu, çok yorucuydu.
Boşanınca fark ettim gerçek manada yaşamın ne olduğunu, öylesi bir trans halinde yaşamışım yıllarca. Adeta kimliğimi kaybetmişim, hayat enerjimi almış.
Ve evet bana imalarından ötürü hiç tahmin etmiyordum bir ilişkisi olduğunu.
İnşallah geçer bir an önce, çok teşekkür ediyorum…

Ne kadar empatik bir yorum. Evlenmemişsiniz ama beni öyle iyi anlamışsınız ki.

Yalnızlık hissediyorum evet. Onlayken de sevildiğimi hiç hissetmedim ama yine de gece uyumadan önce nadiren de olsa sarıldığım biri vardı. Ya da başım çok sıkıştığında direkt aradığım. Şimdi kendimin her şeyi olmak insana evet güç veriyor ama bir yandan da buruk hissediyorum, eksik hissediyorum… Keşke benim de ciddi bir ilişkim olsaydı şuan, bunu o kadar isterdim ki…

Evet, çok güzel bir yaklaşım. Zaten de kendimce güzel meşgaleleri olan bir insanım ama dediğiniz gibi daha da iyi hissettirecek şeyler yapmalı belki de. Ama yine de en güzel cevabın iyi bir koca bulmak olacağı düşüncesini zihnimden atamıyorum. Galiba çok yalnız hissediyorum.

Aslında içimi iyice yokladığımda şunu hissediyorum: sürünmesin, acı çekmesin ama bana olduğu gibi olsun diğerine de, galiba yalnızca bunu istiyorum. Bunun adı kıskançlık mı, kötü kalplilik mi bilmiyorum. Ama “ona sana yaptığım hataları yapmayacağım” sözü çok ağrıma gitti galiba.

Diger kadinin bir sucu yok ki. Ve size birsey söyliyim mi: Ona da ayni davranacak bir süre sonra. Kimse öyle durduk yere 180 derece degisip birden iyilik melegi olmuyor.

Yorumlarınızı görüyorum bazen, üzülüyorum. Rabbim sizinde kalbinizi ferahlatsın.

O evlenmek zorundaydı. Düşkün adamlardır böyleleri, arkasını toplayacak kadın lazım. Bi de, hızlı koşan atın moku seyrek düşermiş. Siz akışta kalın, en sonunda kârlı çıkacak taraf sizsiniz.

Aslında sanırım annem buna sebep oldu. Yani kendi gibi düzenbaz biriyle iyi geçinir, senin gibi dürüstlerle yapamaz öyleleri dedi. Ben de galiba bundan etkilendim, zihnimde oyuncu (exin annesi gibi) biriyle harika anlaşacağı düşüncesi oluştu.

bilemezsiniz, belki adam yeni iliskisini, evliligini yurutebilir, bazi insanlarin aralarindaki iliski dinamigi uyumsuz olabiliyor. mesela kadin alttan alan biri, adam da simariyor, sonra kadini eziyor vs. ama yeni gelen kadin dominant birisi olup adami ezerse, belki iliskileri devam edebilir.. o yuzden de bence mutlu olur mu olmaz mi cok takilmayin. ama kadinla gorusurken hala size yanlamasi gercekten cok cirkin, ve adamin karakterini gosteriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…