Benim ex boşanmadan 1 ay sonra beni aldattığı o.pu ile evlendi.Hem de kadin bana davetiye gönderdi.Davetiye gelince evleneceğini öğrendim.Hem de iş yerinde , çok önemli tüm gün sürecek bir toplantının sabahinda.
Hayatımın en kötü anıydı, ama kızımla yeni hayatımız için çok önemli bir gündü.Aksama kadar profesyonel şekilde işlerimi halledip, çıkışta İstanbul Cuma akşamı, köprü trafiginde saatlerce ağladım.15 yılımı bu şerefsize neden heva ettim diye kendime kızdim.Günler, geceler boyu içimdeki ateş hiç sönmedi.6 ay oldu evleneli hatta çocuk bekliyorlarmis.Mutlu, mesut yuva yıkıp yuva kurdular ve gayette iyiler.
Ben mi?? "iyi ki boşanmışım ama geç kalmışım "
Kızımla yeni hayatıma ve işime odaklandim.Evet canımın yanmasi geçmedi ,belki de hiç geçmeyecek.Ama hayatımı daha fazla rezil etmesine izin vermiyorum, vermiycemde.
Mesafe koyup, uzaklaşın.Evlediniz için de sadece mesajlasin.Mecbur olmadıkça sesini duymayin.Onlari merak etmeyin.Yolunuza bakın.
Çok geçici bir duygu.Merhaba,
Geçen sene boşanma sürecinde sizlerden destek alma amaçlı bir konu açmıştım.
Yorumlar iyi gelmişti. İlk aylar acıdan kaçış yok, bu her türlü desteğe rağmen böyle. Ortalama 3-4 ay zorlu bir süreç yaşadım. Ardına yaklaşık bir yıldır gayet iyiydim. Beklediğimden daha pozitif bir bekar annelik sürecindeydim.
Ta ki son bir haftaya kadar. Çocuğumuzla ilgili sıradan bir konuşma arasında patadan evlenmek üzere olduğunu söyledi. Çoktan ona karşı nötrleştiğimi zanneden ben, tuhaf bir acı duydum. Hala da geçmedi. Canım acıyor.
Şu an mantıken ilk boşandığım günle aynı noktadayım, ondan ayrıldığıma her zaman iyi ki dedim. Yani içimde bir pişmanlık yok. Onu mevcut haliyle asla istemiyorum ve değişeceğine de inancım olmadığı için boşandım zaten.
Ama duygusal olarak çok tuhaf bir haldeyim, canım yanıyor. Kimseyle konuşasım gelmiyor, içimde tutsam da patlayacak gibi. Var mı benzer şeyler yaşayan, içime serpecek suyu olan?
Şimdiden teşekkürler…
Bakalım o kadını ne zaman aldatacak, pislik...Benim ex boşanmadan 1 ay sonra beni aldattığı o.pu ile evlendi.Hem de kadin bana davetiye gönderdi.Davetiye gelince evleneceğini öğrendim.Hem de iş yerinde , çok önemli tüm gün sürecek bir toplantının sabahinda.
Hayatımın en kötü anıydı, ama kızımla yeni hayatımız için çok önemli bir gündü.Aksama kadar profesyonel şekilde işlerimi halledip, çıkışta İstanbul Cuma akşamı, köprü trafiginde saatlerce ağladım.15 yılımı bu şerefsize neden heva ettim diye kendime kızdim.Günler, geceler boyu içimdeki ateş hiç sönmedi.6 ay oldu evleneli hatta çocuk bekliyorlarmis.Mutlu, mesut yuva yıkıp yuva kurdular ve gayette iyiler.
Kızımla yeni hayatıma ve işime odaklandim.Evet canımın yanmasi geçmedi ,belki de hiç geçmeyecek.Ama hayatımı daha fazla rezil etmesine izin vermiyorum, vermiycemde.
Mesafe koyup, uzaklaşın.Evlediniz için de sadece mesajlasin.Mecbur olmadıkça sesini duymayin.Onlari merak etmeyin.Yolunuza bakın.
Yok, doğru olduğunu biliyorum, teyit ettim.Belki numara yapıyordur evleniyorum diyerek
Benim ex boşanmadan 1 ay sonra beni aldattığı o.pu ile evlendi.Hem de kadin bana davetiye gönderdi.Davetiye gelince evleneceğini öğrendim.Hem de iş yerinde , çok önemli tüm gün sürecek bir toplantının sabahinda.
Sevgilisi varken eski karisina yanlayan adam evlense ne olur. Baska birinin basini yakmaya niyetlenmis iste
O öyle. Boncuk dağıtmayı sever. Ama kendi gibi bir el iyisi bulduysa onun bu yanını fark etmeyebilir. Çünkü bazı şeyler göreceli. Mesela boşanmamız ardına duyduğum dedikodulardan birisi bunu doğrular nitelikte “Adam güleryüzlü de kadın uyumsuzdu, beğenmemiş kocasını…” Beğenmesem 9 yıl sabredermiydim diyemedim tabi, çünkü yüzüme söylemediler
9 yılın bir yılı aile gibiydik, daha yeni evliyken soğuk davranmaya, haftalarca küsmeye başlamıştı dediğiniz eski eşten bahsediyorsunuz. Siz kurtulan taraf olmuşsunuz.
2 hafta önce size farklı imalarda bulunuyormuş üstelik. Böylede karaktersiz biri.
Yeni öğrendiğiniz için bir burukluk yaşıyorsunuz belli ki gecer bu hissettiklerinizde.
Ayrılık sonrası yalnız kalan tarafınız henüz dolmadığı için bu hissiyat gayet normal. Kendinize yüklenmeyin bir gün o yalnız kalan tarafınızı dolduran biri illa çıkacak karşınıza o zaman bu hissettiğiniz şeyi önemsemez hale gelirsiniz.
Ben evlenmedim hiç ama çok uzun süren bir ilişkim olmuştu ve ayrılan bendim. Hiç geri dönmek istemedim de. Yıllar geçmişti üstünden evlendiğini ve eşinin hemen hamile olduğunu öğrendim. O an hayatımda kimse yoktu. Ben de bir buruk hisse kapılmıştım ama o an ki yalnızlık psikolojim beni böyle hissettirmiş şimdi anlıyorum. Bir süre sonra umurumda olmadı. Sizin ki eski eş bir de. Bu sebeple gayet insani hissettiğiniz şey. Çok üzerinde durmamaya çaba gösterin derim.
O hayatına bakabiliyorsa siz de bakabilirsiniz. Bir yerde takılı kalıp durmak kendinize yapabileceğiniz en büyük kötülük, ve biliyor musunuz bundan beslenirler. Sen adam ettin başkası sefa sürüyor diye bağıran iç sesinize, sadaka addettim deyin geçin. Sadakayı kim kime verir biliyorsunuz.
Insani duygular bunlar. Ne kadar da artik o kisiyi istemesenizde icinizde bir kisim onun köpekler gibi pisman olup sürün sürün sürünmesini görmek istiyor. Evlenmesi bu durumda tam tersi, ama inanin böyle kisilerin evlenmesi pek birsey ifade etmiyor, cünkü siz onlarin neoldugunu biliyorsunuz.
Aslında içimi iyice yokladığımda şunu hissediyorum: sürünmesin, acı çekmesin ama bana olduğu gibi olsun diğerine de, galiba yalnızca bunu istiyorum. Bunun adı kıskançlık mı, kötü kalplilik mi bilmiyorum. Ama “ona sana yaptığım hataları yapmayacağım” sözü çok ağrıma gitti galiba.
Yorumlarınızı görüyorum bazen, üzülüyorum. Rabbim sizinde kalbinizi ferahlatsın.Yuva yıkanın bile yuvasi oluyor.Sizin ki sonradan bulmuş anladığım.Bu bile iyi birseymis.Ileride evladınız sizi aldattığı kişinin yanina gitmek zorunda kalmayacak. Beterin beteri var yani.iyi bi adam, koca olsa zaten siz bosanmazdiniz.Karisi düşünsün simdi
O evlenmek zorundaydı. Düşkün adamlardır böyleleri, arkasını toplayacak kadın lazım. Bi de, hızlı koşan atın moku seyrek düşermiş. Siz akışta kalın, en sonunda kârlı çıkacak taraf sizsiniz.Evet, çok güzel bir yaklaşım. Zaten de kendimce güzel meşgaleleri olan bir insanım ama dediğiniz gibi daha da iyi hissettirecek şeyler yapmalı belki de. Ama yine de en güzel cevabın iyi bir koca bulmak olacağı düşüncesini zihnimden atamıyorum. Galiba çok yalnız hissediyorum.
Bu saçma düşünceyi de manipüleci biri sokmuş heralde kafanıza, seni mutlu edemedi ama bak gör yeniyi el üstünde tutuyor kafaları bunlar
Bi insan çocuğunun annesini mutlu edemediyse kimseyi edemez. İsterse kendini klonlatıp evlensin.
bilemezsiniz, belki adam yeni iliskisini, evliligini yurutebilir, bazi insanlarin aralarindaki iliski dinamigi uyumsuz olabiliyor. mesela kadin alttan alan biri, adam da simariyor, sonra kadini eziyor vs. ama yeni gelen kadin dominant birisi olup adami ezerse, belki iliskileri devam edebilir.. o yuzden de bence mutlu olur mu olmaz mi cok takilmayin. ama kadinla gorusurken hala size yanlamasi gercekten cok cirkin, ve adamin karakterini gosteriyor..@QueenGenepil Evet, tam olarak yazdığınız şeyler hissettiklerim…bu haftaya kadar geçmiş evliliğimden hep kötü anılar gelirdi aklıma. Şimdi beynimin bana bir tuzağı gibi hep güzel anılar geliyor. Elimde değil. Sürekli ağlamak geliyor. Oysa ki biliyorum, en doğrusunu yaptım. Ama bu acı hissetmeme engel değil. Kendimle sesli konuşmayı deneyeceğim, teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?