Evleniyormuş

Diger kadinin bir sucu yok ki. Ve size birsey söyliyim mi: Ona da ayni davranacak bir süre sonra. Kimse öyle durduk yere 180 derece degisip birden iyilik melegi olmuyor.

Tabi ki, bundan dolayı da kendime kızıyorum. O kadın da yalnızca mutlu olmak için evleniyor, her normal insan gibi. Hiç bir suçu yok dediğiniz gibi. Ama içimdeki kıskançlık galiba. Kıskanılacak bir yanı da yok adamın oysa ki. Niye böyle oldum, ben de anlamıyorum.

Harika anlaşmaz. Bi yerde menfaatler çakışır. Ama şöyle de bir şey var, birbirlerine o kadar benzerler ki ne kopabilirler ne de bi yerde durabilirler.

Öyle evet. Bizim mizaçlarımız tersti. Buna ek olarak görüştüğümüz uzmanlar onun bağlanma sorununu teşhis ettiler. Ama paragöz bir kadın bunu sorun etmeyebilir. Çünkü exin tek özelliği para kazanmasıydı, aramızda bir bağ yoktu. Sadece maddiyatı önemseyen kadın çok, biri ona denk gelebilir

evet oyle ciftler var, mesela duygusal paylasim yok, romantizm yok, para kazanip biriktirip mutlu oluyorlar, tatile bile cikmayi akil edemiyorlar. tabi ona mutluluk denirse..

E işte ne kadar mutlu olacakları belli, o varken size iş atıyormuş , ona da ‘ eski eşim hala peşimde’ diyordur emin olun.

Galiba bu ona heyecan veriyor, yani iki kadın arasında olmak, ondan son ana kadar söylemedi diye düşündüm ben de. Oysa ki en baştan beri netim, defalarca farklı adımları oldu, hepsini reddettim. Bu esnada flörtü de varmış da haberim yokmuş. İş ciddiyete binince (galiba sözlendiler kendi aralarında) söylüyor artık evlenecem diye. Eski eşim peşimde der mi bilmiyorum, ama “çocuğu bahane edip bana sataşıyor” diyo olabilir. Çünkü bu tarz bir şeyden konu patlak verdi zaten. “Artık çocuk bahanesi ile beni kontrol etmeyi bırak çünkü yakında evleneceğim, seni engellememi istemiyorsan zorunlu olmadıkça bir şey yazma” dedi.

kesinlikle bu adamla iletisimi minimuma indirmeniz gerekiyor.. muhtemelen sevgilisi adamin ilgisini farkedip adami darlamis, adam da size patlamis. keske ben evleniyorum deyince, aa oyle mi sen soyleyince rahatladim, ben de birisiyle gorusuyorum ciddi dusunuyoruz deseydin de dot gibi kalsaydi

Harika anlaşmaz. Bi yerde menfaatler çakışır. Ama şöyle de bir şey var, birbirlerine o kadar benzerler ki ne kopabilirler ne de bi yerde durabilirler.
Son cümleniz gibiydi bizim evlilik. Birbirimize çok zıttık ama yıllarca kopamadık. Ne öldük ne onduk kısacası. Sonunda o kısır döngüye dur dedim. Kendine çok benzer biri ile de öyle mi olur dersiniz? Bilemiyorum, zihnime onlarca ihtimal geliyor ama detay düşünmek üzüyor, tek bildiğim o. Sadece yenilen hakkımı, verdiğim emeklerimi düşünüyorum. Ötesini düşünmek içimi sıkıyor.

Zaten çocuk dışında hiç iletişimim yoktu. Onla ilgili de kısıtlı görüşeceğim.

O an dondum. Ama keşke dediğiniz gibi ciddi ilişkim olsaydı da bunu keyifle paylaşmış olsaydım…

Eğer kendi gibi birini bulursa onu idare edeni, arkasını toplayanı olmayacak, ama kopamayacak da. Diğer yarısını bulmuş olacak. Sizin sayenizde bu güne geldiniz. Kendine benzeyen biri ile olursa benzerlik koparmayacak onları. Arada feci bir fark var.

Erkekler bıkmıyor s0rekli birisine ümit vermekten. Sorsana böyle böyle davranıyordur. Hayırdı diye. Ne dicek merak ettim

Üzülmeye değmez, hayat çok kısa, 1 saat sonrasına çıkma garantimiz yok, kendini yiyip bitirme, o evleniyorsa sen de evlenir sende mutlu olursun, ve ne zaman konuşmak dertleşmek istersen seni sonuna kadar dinlerim.

Böyle hissetmen normal
Ama hayat devam ediyor.
Boşanmışsınıx bitmiş gitmiş adam hayatına devam ediyor.
Sizde edin lütfen.

Neden ayrılmıştınız ?

Çocuğunuza karşı baba olarak nasıl ?

Şu an mutlu musunuz kendi hayatınızda ?

Bunlar önemli

Yoksa adam daha genç elbetteki yeniden hayatına birileri girecek , evlenecek vs

Siz de gençsiniz. Siz de yeniden sevip sevileceksiniz.

Aa ben bu yorumu şimdi gördüm. Ne kadar doğru diyorsunuz. Beni tanıyanlar gerçekleri biliyorlar ama bulunduğumuz yer çoğunlukla onun çevresi ve beni kötüleyip hemen ona birini ayarlamalarına şaşırmadım. Allah her şeyi görüyor, herkesin iyi be kötü niyetini karşısına çıkarsın, ne deyim…

Böyle hissetmen normal
Ama hayat devam ediyor.
Boşanmışsınıx bitmiş gitmiş adam hayatına devam ediyor.
Sizde edin lütfen.

Keşke yalnızca hayatına devam etseydi, daha iki hafta öncesine kadar bana sinyal yakmadan yani…Böyle olunca şunu hissettim, kendisi bulmuş beni de -kendince- yedekte tutmuş, oysa ki hiç ümit vermedim, yeni hayatımdan memnun olduğumun gayet farkındaydı.

Bu yorumu şimdi gördüm. Siz çok yaşayın, güldürdünüz :) Öyle evet, amacı sadece evlenmek bundan eminim, duygusal kısmına bakmıyor. Zaten görüştüğümüz uzmanlar bunu vurgulamışlardı. Bağ kurma sorununuzu çözmezseniz evliliğinizi kurtaramazsınız demiştiler ona. Kaçıngan bağı olduğu teşhis edildi. O da “ben bunu çözmeye uğraşana kadar, beni böyle kabul eden biriyle mutlu olmayı tercih ederim” demişti o dönem. Ben de “seni böyle sadece paran için tercih ederler” deyince, “olsun, bana görevlerini yerine getirsin, gerisi önemli değil” demişti. Kısacası annesi gibi paragöz bir kadın arıyordu, ondan bol ne var zaten piyasada. Bulmuşlar işte çok fedakar arkadaşları…

Allah herkesin iyi ve kötü niyetini mislince karşısına çıkarsın…

Hic umursamayin, onlarin ne dusunduklerinin bir onemi yok.

Erkekler bıkmıyor s0rekli birisine ümit vermekten. Sorsana böyle böyle davranıyordur. Hayırdı diye. Ne dicek merak ettim

Cevabından eminim, sana öyle gelmiş der. Çünkü açıkça teklif yok, sürekli ima vardı, yalnızca ikimizin anlayacağı türden imalar.
İlk aylar açıkça ilişki teklifi de çok etti ama son aylarda hep dolaylı söyledi bazı şeyleri.

Kendimi onun gözünde alçaltmak olur böyle bir soru, ama sormayı gerçekten istedim ilk başta ben de. En azından kendini fark etsin diye, gurur yaptım sormadım. Şimdi de geri açmam artık, ne hali varsa görsün.

Son düzenleme:
evet oyle ciftler var, mesela duygusal paylasim yok, romantizm yok, para kazanip biriktirip mutlu oluyorlar, tatile bile cikmayi akil edemiyorlar. tabi ona mutluluk denirse..

Bir kere bunu konuşmuştuk onla. Yani duygusal bağ kurmadığını, evliliği yalnızca fiziksel şeylerden ibaret gördüğünü söylemiştim, “Ne yapayım ben böyleyim, benim gibilerle mutlu oluyum o zaman” demişti. Ona da aksine duygusallık yük geliyor, diğeri daha keyifli geliyor. Duygusal kadın sevmem ben dedi yıllarca. Allah herkesin niyetini karşısına çıkarsın, ne deyim…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…