- 29 Kasım 2017
- 194
- 149
- 103
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
Kesinlikle katiliyorum özentilikten baska birs3y degil malesef he icinden gelip yapan erkeklere birsey demiyorum saygi duyuyorum fakat boyle bir beklentiye giren kadinlari anlamiyorum. Adam anne babanla tanismak icin size geliyo e istiyorki s3nde istiyorsunki bu raddeye gelmissin formaliteden cevabini bildigi seyi niye sorsun adamAy hayalim.bu yaa
millet tek tas hayali kurar bense nefret ederim
Evlenme yoluna girilen bir beraberlikte nedir bu evlilik teklifi hevesi?
Adam senle evlenmek istiyor ki davetiyeler hazır
madem içinde kaldı laf arasinda nazlan sen bana evlilik teklifi yapmadın diye yapsin
Bende almadim dedimki evlenme teklifi almadan evlenmicem. nikahta memur bana sorunca kabul ediyomusunuz diye bana evlenme teklifi etmediki nasıl kabul edeyim dedim. Ve evlenmeden saniyeler once teklifi aldim
bende sanırım doğru dügün tekklif almadım ama her buluşmadan sonra yanında ayrılırken ne olursun artık gitme diye yalvarırıdı bende anlamamzlıktan gelirdim net bir şeklde sormadı bende yanımda kal diye yalvarrken evlenelim ozaman diemezdim utanırdım ama bir şeklde ev bakaren felan bulduk kendimizi aşkımlaKizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn
beterin beteri varmış bende aynı şeyi problem yapınca nikahtan bir gün önce teklif etti utanıomuş anlamam güzel plan yap bana suprız yap bende şaşrmış gibi yapayım dedim ama şaşrtıı gercekten güzeldiBende almadim dedimki evlenme teklifi almadan evlenmicem. nikahta memur bana sorunca kabul ediyomusunuz diye bana evlenme teklifi etmediki nasıl kabul edeyim dedim. Ve evlenmeden saniyeler once teklifi aldim
işte erkekler tam olarak böyle düşünüyor.valla evliyseniz eşiniz çok şanslıKesinlikle katiliyorum özentilikten baska birs3y degil malesef he icinden gelip yapan erkeklere birsey demiyorum saygi duyuyorum fakat boyle bir beklentiye giren kadinlari anlamiyorum. Adam anne babanla tanismak icin size geliyo e istiyorki s3nde istiyorsunki bu raddeye gelmissin formaliteden cevabini bildigi seyi niye sorsun adam
Teşekkür ederim ama asıl ben cok şanslıyım.işte erkekler tam olarak böyle düşünüyor.valla evliyseniz eşiniz çok şanslı
Yaa ne kadar saçma boş şeylerle uğraşıyorsunuz aldında noldu mutlu etti mi seni yani zoraki yaptırdığı şeyden nasıl haz alırki insanBende almadim dedimki evlenme teklifi almadan evlenmicem. nikahta memur bana sorunca kabul ediyomusunuz diye bana evlenme teklifi etmediki nasıl kabul edeyim dedim. Ve evlenmeden saniyeler once teklifi aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?