Evleniyorum ama evlilik teklifi almadim

pozitifhatun

....
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
2.840
2.232
248
Kizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn

Bir evlilik teklifi videosu izleyin yanında. Komik bir şey olsun, gülün falan. Kamuflaj gibi. Oradan konu açılır, enişte beyin aklına gelir belki.

Ay hayalim.bu yaa
millet tek tas hayali kurar bense nefret ederim
Evlenme yoluna girilen bir beraberlikte nedir bu evlilik teklifi hevesi?
Adam senle evlenmek istiyor ki davetiyeler hazır
madem içinde kaldı laf arasinda nazlan sen bana evlilik teklifi yapmadın diye yapsin

Kizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn
Herkes artık evlilik teklifi alıyor değil mi ? Ama sen alamadin. Bu yüzden çok uzgunsun
Bende almadim. Karşılıklı karar verdik ve evlendik. Herkes gibi olmadik. Ne yani teklif edilen arkadaşlara edilmese evde mi kalacaklar? Takılma böyle seylere. Üzme tatlı canını eğer karşılıklı anlastiysan gene kabul etmiş oluyorsun ve gene teklif etmiş oluyor. Zorla evlenmiyosun ya

Bazı insanlar vardır ki bunun gibi romantik durumlarla başa çıkmayı başaramazlar
Sizinle evlenmek istiyor mu tamam çok fazla romantizmi öne çıkarmayalim
Romantik olacağım diye yaşadıkları işkence kiminin yüzüne yansıyor uzulmemek elde değil

evlilik teklifi yapmamasını dert edecekseniz şimdiye kalmamalıydı bu.
Ne bileyim evlilik teklifi isteme olmadan olur, isteme nişan evlilik tarihi olunca zaten evleniyorsun işte teklife ne gerek varmış gibi düşünüyorlar galiba.
Ben sevgilime şimdiden dedim evlilik teklifi almadan ailemle tanışamazsın, istemeye de gelme dedim anca açık açık söyleyince dank ediyor

Bizim evlencegimiz zaten senelerdir belli :) Benim icin boyle seyler onemli degil ama benim sözlüm heves ediyor yapıcam evlenme teklifi diyor romantik seyler araştırıyor biliyorum ama ne zaman olcagini saklıyor tabi :) Sana tavsiyem sende takma hiç önemli degil icinden gelseydi yapardi zaten.

Herşey hazırmış zaten şu noktada yapılan teklif çok saçma değil mi sizce de?

Bende teklif almadım. Eşim nisanliyken benimle evlenir misin demişti de gülmüştük. Şaka yapmıştı tabi.

Zamanında yapılınca hoş ama bu saatten sonra gereksiz bence. Mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…