- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
Eşlerimiz akraba olabilir mi:))Ben teklif aldim ama cok ilginc bi teklifti.cafede otururken esim bana donup seni haftaya istemeye geliyoruz dedi.esim sagolsun cok romantiktir
Ben soka girmistim ne evlenmek mi hemde tanisali bi hafta olmustu:))) sonuc olarak kabul ettim 6 ay sonrada evlendik.4 yil oldu hala romantizmden eser yok.istese cok guzel seyler yaparmis ama bi turlu goremedim benEşlerimiz akraba olabilir mi:))
Benimki de aynı oldu çaya şeker atıyordum
Üstelik bende tamam dedim sohbete devam:)
Öküzlk kanimizda:))))))))
iş buraya gelene kadar deseydiniz ya nişanlınıza bir evlilik teklifini çok mu görmüşKizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn
Bende almadım içimde kaldı ama napalım canım gül gibi kocayı kaçırsamıydıkKizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn
aynen ya bende kim hortlatmış bu konuyu çoktan evlenmişlerdirAnam bi yıl öncenin konusuna yazmışım
hahahah süpersiniz bence sizinki daha sürpriz olmuş :)Biz birlikte yaşıyorduk evlenmeden önce de. Bi gün beraber eve girdik daha ayakkabıları çıkarmamışız, cebinden yüzük kutusunu çıkardı. Ya ben öyle yılbaşı gecesi arkadaşların arasında teklif ederim diye planlıyordum ama yapamıycam dedi ve öylece verdi yüzüğü. iyi de öyle yapmış ben çok utanırdım milletin arasında. Sonra ben evet hayır demeden ayakkabılarımla içeri koşturdum ve büyüteçle yüzüğün taşına baktım nasıl şeymiş bu diye. Yazık peşimden gelip kutuda taşın özellikleri yazıyo diyodu. Güzelmiş yav deyip taktım yüzüğü adam ambale oldu bunun nr anlama geldiğini anladın di mi sen dedi. Korkma anladım kabul hadi kabul dedim ben de. Böyle anlatınca kendimden utandım Resmen ayı kadın olmuşum o an
Biz 4 yılı tamamlamıştık o zamanBen soka girmistim ne evlenmek mi hemde tanisali bi hafta olmustu:))) sonuc olarak kabul ettim 6 ay sonrada evlendik.4 yil oldu hala romantizmden eser yok.istese cok guzel seyler yaparmis ama bi turlu goremedim ben
Şu konularda evlenme teklifi mi iyy ne gerek var öyle romantik şeylere ben hiç istemem diyenleri anlamıyorum. Evlenme teklifi = diz çökme, çiçekler, mumlar, tek taş demek değil ki. Benimle evlenir misin, seninle evlenmek istiyorum sen ne düşünüyorsun, artık aile olalım mı vs sorularının bir şekilde sorulup cevabının alınmasıdır. Bunun cevabının hiç konuşmadan sadece bakisarak bilindiğini düşünmüyorum. Ha ilişkinin başından beri hiç sorulmadiysa da bence asıl gariplik orda. Neyse, hep derim evlilik yoluna girmiş çiftler için bir anlamı yok bu sorunun konu sahibi. Benim sevgilim hep der, ne cevap vereceğini bilmiyordum çok korktum hayır dersin diye. Gerçek bir soruydu yani onunki. Eğer öyle omayacaksa cidden formalite, boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?