- 21 Eylül 2025
- 2
- 4
- 1
- 19
- Konu Sahibi polinagelin
-
1.seçenek Hemen evlenmeyin, yemek yapmayı öğrenip öyle evlenin.Merhaba kızlar ben ekimde inşallah evleniyorum 19 yaşındayım ve annem evde beni prenses gibi büyüttü düdüklü yemeği cam silmek gibi büyük şeyleri hep annem yapardı ben hiç yapmadım eşime bu konudan pek bahsetmedim o da benim yaşımı biliyor sonuçta annesi gibi şeyler beklemez ama nasıl öğrenicem kendi annem de pek çeşit çeşit yemek yapmaz mesela hayatımda annemin sarma dolma yaptığını hiç görmedim bi kere benim ısrarımla birlikte yapmıştık siz nasıl öğrendiniz fikirleriniz benim için çok önemli
19 yaşında babamın evinde prenses olduğum için eve 2 günde bir gelen abla yemek yapıyordu . oyaşta evlenmediğim için bilemiyecem.Merhaba kızlar ben ekimde inşallah evleniyorum 19 yaşındayım ve annem evde beni prenses gibi büyüttü düdüklü yemeği cam silmek gibi büyük şeyleri hep annem yapardı ben hiç yapmadım eşime bu konudan pek bahsetmedim o da benim yaşımı biliyor sonuçta annesi gibi şeyler beklemez ama nasıl öğrenicem kendi annem de pek çeşit çeşit yemek yapmaz mesela hayatımda annemin sarma dolma yaptığını hiç görmedim bi kere benim ısrarımla birlikte yapmıştık siz nasıl öğrendiniz fikirleriniz benim için çok önemli
yemek çay çorba bunlar halledilir de, asıl mesele 19 yaşında evlilik neden? Tabiki herkes aynı yaşta evlenecek diye bir kaide yok ama çok erken değil mi ablacım yaMerhaba kızlar ben ekimde inşallah evleniyorum 19 yaşındayım ve annem evde beni prenses gibi büyüttü düdüklü yemeği cam silmek gibi büyük şeyleri hep annem yapardı ben hiç yapmadım eşime bu konudan pek bahsetmedim o da benim yaşımı biliyor sonuçta annesi gibi şeyler beklemez ama nasıl öğrenicem kendi annem de pek çeşit çeşit yemek yapmaz mesela hayatımda annemin sarma dolma yaptığını hiç görmedim bi kere benim ısrarımla birlikte yapmıştık siz nasıl öğrendiniz fikirleriniz benim için çok önemli
Böyle düşünüyorum ne diyeyim umarım umduğunuz gibi olsun iyi olsun sonuçta belliki olacak olan bu tek bunu ekliyorum kendi yorumumaPrenses gibi yetiştirip henüz 19 yaşında evlendirmesi de çok ilginç.
Yemek yapmayı bilmeyecek bir şey yok. İnternetten bin tane tarife ulaşabilirsin.
Prenses gibi yetiştirilen kızlar 19 yaşında evlendirilmezler/evlenmezler.Merhaba kızlar ben ekimde inşallah evleniyorum 19 yaşındayım ve annem evde beni prenses gibi büyüttü düdüklü yemeği cam silmek gibi büyük şeyleri hep annem yapardı ben hiç yapmadım eşime bu konudan pek bahsetmedim o da benim yaşımı biliyor sonuçta annesi gibi şeyler beklemez ama nasıl öğrenicem kendi annem de pek çeşit çeşit yemek yapmaz mesela hayatımda annemin sarma dolma yaptığını hiç görmedim bi kere benim ısrarımla birlikte yapmıştık siz nasıl öğrendiniz fikirleriniz benim için çok önemli
Prensesler gibi büyütüp 19 yaşında evlenmenize nasıl izin verdi anneniz. Evlilikde kadın sadece yemek yapmak zorunda değil. Çeşit çeşit yemek yapmak zorunda da değil zaten. Evlilik bu da değil.Merhaba kızlar ben ekimde inşallah evleniyorum 19 yaşındayım ve annem evde beni prenses gibi büyüttü düdüklü yemeği cam silmek gibi büyük şeyleri hep annem yapardı ben hiç yapmadım eşime bu konudan pek bahsetmedim o da benim yaşımı biliyor sonuçta annesi gibi şeyler beklemez ama nasıl öğrenicem kendi annem de pek çeşit çeşit yemek yapmaz mesela hayatımda annemin sarma dolma yaptığını hiç görmedim bi kere benim ısrarımla birlikte yapmıştık siz nasıl öğrendiniz fikirleriniz benim için çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?