evleniyorum yemek yapmayı bilmiyorum

Ben 23 yaşında evlendim üniversitenin son yılında.esim sağolsun iyi adam çıktı ama hala diyorum keşke evlenmeseydim hemen.benim ailem baskiciydi ya madem prenses gibi yaşıyorsun ne diye bu yaşta evleniyorsun.arkandan kovalayan mi var hele bı mesleğini al eline bari.soruna cevap vermeyeceğim çünkü bu yaşta evlenecek birine verecek bı nasihatim yok.

Ay yavrum acelen neydi 19 yaşında koca kaçıyor muydu ? İnternette her türlü tarif var eskiden öyle bir imkan yoktu deneme yanılma yapardık.Pilav olmuş sütlaç ,taşlaşmış kabak tatlısı,Salçalı suda yüzme öğrenen kurufasüleyeler ohoo neler yedirdim öğrenene kadar zavallı kocama.Muhabbet güzel olsun yemek öğrenilir, kücük eş almış bi zahmet yardım etsin.

19 yaş çok erken değil mi ya evlilik için soruna gelince artık her yerde yemek tarifi var yapa yapa öğrenirsin evde biraz deneme yap şimdiden

yemek yapmaltan önce 19 yasında evlilik yapcak olmanı kafana tak ve tüm hayatını bitirdiğini düşün. Ne aceleniz var. Cocuksun daha. Ailende ayrı bişey
ı

Nicki bile gelinli. Bağzı insanlar birilerinin kızı, birilerinin karısı, birilerinin gelini, birilerinin anası olmak için doğar. Bunun birey olma hakkının elinden alınması olduğunu anlamaz da prenseslik sanar.

Bir çocukluk arkadaşım vardı böyle, biz daha 6 yaşındayken falan büyüyünce ne olacaksın diye sorduklarında gelin olacam derdi. Büyüdü gelin oldu ben üniversiteye hazırlanırken. Çocuğu da patlattı hemen. Aldatıldı, dayak yedi, hastanelik edildi. Hiç umursamadan bileziklerini şıngırdattı, ikinci çocuğu yaptı. En sonunda adam bunu zorla boşadı sevgilisiyle evlenmek için. Durur mu gitti bi daha evlendi. İçinde gelin olmak var çünkü. Adamda 2 çocuk bunda iki çocuk, bir de birlikte yaptılar evde 5 çocuk. Olmadı tabi, beş çocuklu evlilik yürümedi. Onunla da boşandı. Şimdi duyduğum kadarıyla çocukları annesine bırakıp 70 yaşında falan bir amcayla evlenmiş. Çünkü gelin olmadan duramıyor.

39 yasindayim dudukluyle ayni evde dahi bulunmam.

Onun disinda prenses gibi buyutulen bir kiz niye 19 yasinda evlenmek icin cabalar onuda hic anlamadim ama konu bu degil.

Ac youtube'u bir suru tarif var, zamanla ogrenirsin.

Bu arada masallardaki prensesler 14-15 yaslarinda evlenmis oluyorlar, uye muhtemelen pedofili bir masalin prensesi olabilir.

Bende prensesler gibi buyudum ama ana kralice 30 yasimda evlenirken daha erken degil mi diye dizlerini dovuyordu.

Kızım 2 yaşında, ne iş yapsam onu da işime ortak ediyorum.
çok güzel kek ,pankek çırpar. Salatalık doğrar. Erişkin insan gibi toz alır, paspas yapar. Yanında biz olmasak dahi kendi kendine yetecek bir birey olması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
Yaşı küçük anlamaz demiyor, şehir şehir müze gezdiriyorum. Bu sene kısmet olmadı ama önümüzdeki seneden itibaren yurt dışına çıkarmayı planıyoruz.
Amacım 18 yaşına geldiğinde (her koşulda destekleyeceğim ) kendi kanatları ile uçmasını izlemek.
Böyle bir prenses yetiştirmek istiyorum,18-19 unda evlenme hayali kuran bir genç kız değil Umarım Allah nasip eder.

Ben 17 yaşımda ayrı eve çıktım evde hiçbir şey yapmıyordum öğrendim ama 19 yaşında evlilik ne deli misin ben 21 yaşımda evlendim okulum bitmişti buna bile pişmanım ne acelem varmış diye şimdi aklım olsa 30 yaşında evlenirdim ki ben hiçbir zaman klasik bi ev hanımı eş olmadım

Bende prensesler gibi buyudum ama ana kralice 30 yasimda evlenirken daha erken degil mi diye dizlerini dovuyordu.
Eğitim hayatı, sonrasında mesleki kariyer derken evlilik yaşının 30’ları bulması gereken bir çağda tam tersine mi işliyor zaman yoksa bana mı öyle geliyor
En son benim nesilde kalmıştı sanki 18-22 yaş arası evlenme, hani herkesin kendi tercihi öyle istiyordur ama ne bileyim, kızım 18’inde anne ben evleneceğim dese yüreğime inerdi, 29’unda evlenirken bile kötü oldum ki onun evlendiği yaşta ben 7 yıllık evliydim

Önce bir yetişseydin de sonra evlenseydin 19 yaşında kocaya koşturacak kadar acelen neydi? Annen seni prensesler gibi büyütse (ki büyümen henüz tamamlanmış değil) bu yaşında evlendirmez zaten
aç internetten baka baka yaparsın artık çocukla evlenen kocacığın bununla idare etsin

Zamanla öğrenirsin merak etme ama rutin oluştur kendine

Bilmenizin cok onemli oldugunu dusunuyorsaniz niye evleniyorsunuz once yemegi ögrenin.

Yıllardır yemek yaparım ama rutin şeyler dışında yeni bir şey yapacaksam hala tarif bakarim, hatta rutin yaptığım şeylerde bile yenilik olsun farklı yapan var mı diye yine bı bakarım, 19yasinda prenses neden evleniyor bakalım erkenden, koca kaçıyor mu?? Yemek bilmek şart değil de şart hissediyorsan koşa koşa evleneceğine bı oturup ogrenseydin ya şu işi

19 yasinda evlenecek olman yemek yapmayi bilmemenden cook daha buyuk bir problem. 18 yasini gecince hop diye yetiskin oluvermiyorsunuz ya kucucuksun miniciksin daha cok uzuluyorum boyle kizlari gordukce ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…