- 2 Mart 2023
- 2.615
- 9.271
- 88
- 45
- Konu Sahibi polinagelin
-
Belki de konu sahibi Sindirella dır. Evlenınce prenses olacaktırPrenses gibi yetiştirilen kızlar 19 yaşında evlendirilmezler/evlenmezler.
Yemek yapmakta bir şey yok. Aklen eksik olmayan her insan karnını doyuracak yemekleri pişirme becerisi edinebilir.
Ay yavrum acelen neydi 19 yaşında koca kaçıyor muydu ? İnternette her türlü tarif var eskiden öyle bir imkan yoktu deneme yanılma yapardık.Pilav olmuş sütlaç ,taşlaşmış kabak tatlısı,Salçalı suda yüzme öğrenen kurufasüleyeler ohoo neler yedirdim öğrenene kadar zavallı kocama.Muhabbet güzel olsun yemek öğrenilir, kücük eş almış bi zahmet yardım etsin.Merhaba kızlar ben ekimde inşallah evleniyorum 19 yaşındayım ve annem evde beni prenses gibi büyüttü düdüklü yemeği cam silmek gibi büyük şeyleri hep annem yapardı ben hiç yapmadım eşime bu konudan pek bahsetmedim o da benim yaşımı biliyor sonuçta annesi gibi şeyler beklemez ama nasıl öğrenicem kendi annem de pek çeşit çeşit yemek yapmaz mesela hayatımda annemin sarma dolma yaptığını hiç görmedim bi kere benim ısrarımla birlikte yapmıştık siz nasıl öğrendiniz fikirleriniz benim için çok önemli
19 yaş çok erken değil mi ya evlilik içinMerhaba kızlar ben ekimde inşallah evleniyorum 19 yaşındayım ve annem evde beni prenses gibi büyüttü düdüklü yemeği cam silmek gibi büyük şeyleri hep annem yapardı ben hiç yapmadım eşime bu konudan pek bahsetmedim o da benim yaşımı biliyor sonuçta annesi gibi şeyler beklemez ama nasıl öğrenicem kendi annem de pek çeşit çeşit yemek yapmaz mesela hayatımda annemin sarma dolma yaptığını hiç görmedim bi kere benim ısrarımla birlikte yapmıştık siz nasıl öğrendiniz fikirleriniz benim için çok önemli
ıMerhaba kızlar ben ekimde inşallah evleniyorum 19 yaşındayım ve annem evde beni prenses gibi büyüttü düdüklü yemeği cam silmek gibi büyük şeyleri hep annem yapardı ben hiç yapmadım eşime bu konudan pek bahsetmedim o da benim yaşımı biliyor sonuçta annesi gibi şeyler beklemez ama nasıl öğrenicem kendi annem de pek çeşit çeşit yemek yapmaz mesela hayatımda annemin sarma dolma yaptığını hiç görmedim bi kere benim ısrarımla birlikte yapmıştık siz nasıl öğrendiniz fikirleriniz benim için çok önemli
39 yasindayim dudukluyle ayni evde dahi bulunmam.Merhaba kızlar ben ekimde inşallah evleniyorum 19 yaşındayım ve annem evde beni prenses gibi büyüttü düdüklü yemeği cam silmek gibi büyük şeyleri hep annem yapardı ben hiç yapmadım eşime bu konudan pek bahsetmedim o da benim yaşımı biliyor sonuçta annesi gibi şeyler beklemez ama nasıl öğrenicem kendi annem de pek çeşit çeşit yemek yapmaz mesela hayatımda annemin sarma dolma yaptığını hiç görmedim bi kere benim ısrarımla birlikte yapmıştık siz nasıl öğrendiniz fikirleriniz benim için çok önemli
Eğitim hayatı, sonrasında mesleki kariyer derken evlilik yaşının 30’ları bulması gereken bir çağda tam tersine mi işliyor zaman yoksa bana mı öyle geliyorBende prensesler gibi buyudum ama ana kralice 30 yasimda evlenirken daha erken degil mi diye dizlerini dovuyordu.
Önce bir yetişseydin de sonra evlenseydin 19 yaşında kocaya koşturacak kadar acelen neydi? Annen seni prensesler gibi büyütse (ki büyümen henüz tamamlanmış değil) bu yaşında evlendirmez zatenMerhaba kızlar ben ekimde inşallah evleniyorum 19 yaşındayım ve annem evde beni prenses gibi büyüttü düdüklü yemeği cam silmek gibi büyük şeyleri hep annem yapardı ben hiç yapmadım eşime bu konudan pek bahsetmedim o da benim yaşımı biliyor sonuçta annesi gibi şeyler beklemez ama nasıl öğrenicem kendi annem de pek çeşit çeşit yemek yapmaz mesela hayatımda annemin sarma dolma yaptığını hiç görmedim bi kere benim ısrarımla birlikte yapmıştık siz nasıl öğrendiniz fikirleriniz benim için çok önemli
Zamanla öğrenirsin merak etme ama rutin oluştur kendineMerhaba kızlar ben ekimde inşallah evleniyorum 19 yaşındayım ve annem evde beni prenses gibi büyüttü düdüklü yemeği cam silmek gibi büyük şeyleri hep annem yapardı ben hiç yapmadım eşime bu konudan pek bahsetmedim o da benim yaşımı biliyor sonuçta annesi gibi şeyler beklemez ama nasıl öğrenicem kendi annem de pek çeşit çeşit yemek yapmaz mesela hayatımda annemin sarma dolma yaptığını hiç görmedim bi kere benim ısrarımla birlikte yapmıştık siz nasıl öğrendiniz fikirleriniz benim için çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?