evlenme isteğime engel olamıyorum

valla konu sahibi görücü diyor...anneden babadan habersiz görücü olmaz sanki...hem de babasının hastanesinde birinin tanıdığı biri...

Evet, dogru. Ama konu sahibi de dunden razi. Ailecek evlenme meraklilari sanirim. Babasi okumus etmis oldugu halde ne demeye ogrenci kizini ogrenci haliyle evlendirmeye kalkiyor anlamadim. Kafalara gel.

Ailen ana okulu acacak sen bebek doguracan o ana okulunu o bebekle nasil yoneteceksin?

Bir isletmeyi yonetmeyi ve bebek bakmayi cocuk oyuncagi mi zannediyorsun sen?

Isteklerinden daha olgunlasmadigin cok belli.

Olgunlasmadan evlilik ve cocuk seni bunalima surukler haberin olsun.

Burada ki ablalarin sozunu dinle.

Evet, dogru. Ama konu sahibi de dunden razi. Ailecek evlenme meraklilari sanirim. Babasi okumus etmis oldugu halde ne demeye ogrenci kizini ogrenci haliyle evlendirmeye kalkiyor anlamadim. Kafalara gel.

valla konuya cevap yazdım ama ilk mesajı bir kaç kere okuyunca hiç inandırıcılığı kalmadı bende
öğretmen-doktor-başhekim-bir sürü görücü- hepsi bu sene evlenmek istiyor - ve konu sahibi ortada yok
hakikaten gerçek olmamasını diliyorum yaaaa
evlenme isteğine engel olamıyormuş!

Ya bariz uydurma bana kalırsa olur mu böyle saçmalık
Başhekim baba öğretmen anne görücü usulü evlenmek evlenme isteğine karşı koyamama
Hepsi insanların provakative etmeye yönelik
Geçiniz!

Çok iyi düşünülecek bir karar bir haftada aşk olmaz o çok istediğin çocuğunun babası olabilir mi evlenme hayali kurduğun eş kriterine uygun mu evlenmek için evlenilmez bu iş 3günlük değil bir ömür demek

Eşimle 16 yaşımdayken tanıştım 17 18 yaşlarımdan itibaren ise evlenmeyi çok istedim hep ailem okul bitmesi şartı koştu

Benim için çok zor geçti o yıllar gerçekten evlenmeyi anne olmayı çok istiyordum bazılarımızın fıtratı böyle demek ki

Neyse ki okulu bitirir bitirmez 22 yaşımda muradıma erdim

Doğru kişiyle evlilik çok güzel harika bir şey

10 aylık bir kızım var ve yenidem hamileyim

Doğru kişiyle evlen inşaAllah. Sabretmek zor biliyorum okulu uzatmadan bitirmeye bak 2 yılın kalmış

Çok marjinal takılan, bizim evliliğimiz öyle sıradan evliliklere benzemeyecek diyen bir tanıdığım, öğrenciyken evlendi ve okulu bıraktı beraber götüremediği için. Hayatında da hiçbir marjinallik kalmadı. Genç evlendim, genç anne oldum. Çok da mutluyum bundan, hatta hayatımda sonra gelişen bazı olaylar iyi ki öyle olmuş dedirtti bana. Ama çok sevdiğim için evlendim, evliliğin hatrına değil. Evlilik bir amaç değil, önce kendinizi oluşturun. Siz kendinizi geliştirirken, zaten hayatınıza uygun birini bulacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…