evlenme isteğime engel olamıyorum

Siz galiba okuyupta cahil kalanlardansınız yada. Aldatılmış boşanmış terkedilmiş biri olmalısınız ne diyim allah yardımcınız olsun.

Yok gayet evli cocuklu mutlu bir kadinim.
Yasiniza veriyorum. Biraz buyuyun ne demek istedigimi anlayacaksiniz. Umarim cok gec olmaz anladiginizda. Allah sizin yardimciniz olsun.
Cunku siz bugun aldatilmamis terkedilmemis bir kadinsiniz ama yarin ne olacaginin garantisi yok. Sizin icin de herkes icin de... hadi esinize cok guveniyorsunuz diyelim. Adam sokaga cikar araba carpar allah korusun. Ne yapacaksiniz? O zaman da iyiki evlenmisim dr okumamisim. Simdi cok guzel ac kaliyoruz mu diyeceksiniz?

Bence herkes okumali. En azindan cocuk sahibi olmayi dusunen herkes... o cocugu nasil egiteceksiniz nasil bir vizyon katacaksiniz? Okumak sadece meslek edinmek ve calismak icin degil...
Tabii o da onemli. Yarin esiniz sizi bir sekilde terketse -olmaz demeyin hic bir sey olmasa ölüm allahin emri, ol der ve olur- yarin bu adam ölse ne yaparsiniz?

Çocuk varken ders çalışmak çok zor.. bebek olunca bırak dersi yemek yapmayı, çamaşırları makinaya atmayı, çok pardon tuvalete gitmeyi bile yetistiremiyorsun. şahsen ben öyleyim.. bide bebegin surekli ağlayan gazlı bi bebekse vay haline.. yanlış anlama annelik çok güzel bir duygu her kadın yaşamalı ama okulla bir arada çok zor.. bide evleneceğin insanı biraz tanimalisin evlendikten sonra da en az altı yedi ay gezip tozmalisin benim gibi kısa sürede evlenip te uç ay sonra hamile kalma ben zorluk çektim sen cekme

Düşünce özgürlüğü diye bişey var o yüzden sizde kendinize göre haklısınız sizin de düşünceniz bu saygı duyarım.

Şaka gibisiniz. Tek anladığım babanız kariyeri olan doktor. Çok istiyorsanız evlenin doya doya anneliği tadın ne diyelim. Çocuğunuzla birlikte büyürsünüz:))

Genç anne olmak istiyorum demişsin de okul bitince de yaşın yine küçük acele edilecek bişey Yok hem de 1 haftalık tanıdığınla şaka gibi

Surda cikip bir haftadir tanidigim adamla cinsel birliktelik yasasam ve bunu burda anlatsam ne namussuzlugum kalir ne sirf.... ligim. Ama nikah defterine imza atinca sanirim hic bir sorun yok. Iki ay tanidigi adamla kim ayni yataga girer ya omru billah? Ya da genc anne olacaksaniz sizi sperm bankasina alalim zira asik oldugu birinden cocugu olsun isteyen kadinlardan cok farklisiniz. Sadece anne omak istiyorsunuz. Babanin kim oldugunun ne onemi var. alin spermi dogurun cocugu aileniz size acsin anaokulunu. Oh pis erkek donu yikamadan super hayat.

şaka gibisin evladım!!!

annen baban okumuş insanlar dediğine göre, akılları varsa "önce okulunu bitir, mesleğini eline al" derler

daha öğrenci olan kızlarının bir o görücüyle bir bu görücüyle evlilik konuşması yapmasına bir şey dememeleri de ilginç....

evlilik kaçıyor sanki...

Evlen guzum evlen yavrum...Sadece biyolojik bir istek mı sebebi? Çocuk?
Aranızda başka türlü bir çekim var mı?,yaşın küçük olmalı aşk+mantik evliliği olsa tadından yenmezdi.biyolojik nedeni olan bir evlilik bilemiyorum...

Evlen guzum evlen yavrum...Sadece biyolojik bir istek mı sebebi? Çocuk?
Aranızda başka türlü bir çekim var mı?,yaşın küçük olmalı aşk+mantik evliliği olsa tadından yenmezdi.biyolojik nedeni olan bir evlilik bilemiyorum...

ya bizim oralarda buna "kızıştın mi?" derler belki biraz ağır oldu ama kusura bakma konuyu okuyunca aklıma gelen tek şey bu oldu

Hmmm yaz kızım,
sevişmesi lazım, Yalnız kondom kullanmayı ihmal etmesin hastalık yahut bebek kapabilir.
Bu reçeteyi uygularsa yakın zamanda bir şeyi kalmaz.

Doktor koca, erken evlilik, düğün hemen olacak, erken annelik, ailen kreş anaokulu açıcak hımmmm kaçırma

valla konu sahibi görücü diyor...anneden babadan habersiz görücü olmaz sanki...hem de babasının hastanesinde birinin tanıdığı biri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…