- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi mihiiiiimihhiiii
-
Siz galiba okuyupta cahil kalanlardansınız yada. Aldatılmış boşanmış terkedilmiş biri olmalısınız ne diyim allah yardımcınız olsun.
Neden öyle diyorsunuz herkes okuyacak diye bişey yok okuyan çok bilir diyede bişey yok herkesin kendi hayatı böyle durumda olan sadece ben değilim ayrıca neden boşanayım erken evlenip mutlu olan yokmu yani. Erken evlenmek günah mı..isteyen okuyabilir ben sadece böyle bi tercih yaptım. Bu çok kötü bişey mi. Tanıdıktan bildikten sonra niye kötü olsun.
Düşünce özgürlüğü diye bişey var o yüzden sizde kendinize göre haklısınız sizin de düşünceniz bu saygı duyarım.Bence herkes okumali. En azindan cocuk sahibi olmayi dusunen herkes... o cocugu nasil egiteceksiniz nasil bir vizyon katacaksiniz? Okumak sadece meslek edinmek ve calismak icin degil...
Tabii o da onemli. Yarin esiniz sizi bir sekilde terketse -olmaz demeyin hic bir sey olmasa ölüm allahin emri, ol der ve olur- yarin bu adam ölse ne yaparsiniz?
okul öncesi 2. sınıfım annem öğretmen babam doktor. görücüler çıkıyor. hepsi benimle bu sene evlenmek istiyor. bende anneliğe özeniyorum. kısmetlerimle görüşüyorum. kahve içiyoruz. beğendiklerim oluyor. biliyorum kızacaksınız. ama sevgilimden ayrılınca psikolojim bozulldu. hep evlilik hayali kurardık. şimdi biriyle görüşüyorum 1 hafta oldu. babamın başhekim olduğu hastanede birinin tanıdığı benimle evlenmek istiyor. okulun önemli değil diyor. 24 mayısta nişan olsun eylülde düğün olsun diyor. babamlar pek istemiyor ama ben istiyorum. erken yaşta anne olmak istiyorum. anaokulu açacak ailem. ben eşimle erken yaşta evlenmek anneliği genç yaşta tatmak istiyorum. ailem istemiyor. sizce ne yapayım. üniversite okurken evlenen çok insan var.[/
Surda cikip bir haftadir tanidigim adamla cinsel birliktelik yasasam ve bunu burda anlatsam ne namussuzlugum kalir ne sirf.... ligim. Ama nikah defterine imza atinca sanirim hic bir sorun yok. Iki ay tanidigi adamla kim ayni yataga girer ya omru billah? Ya da genc anne olacaksaniz sizi sperm bankasina alalim zira asik oldugu birinden cocugu olsun isteyen kadinlardan cok farklisiniz. Sadece anne omak istiyorsunuz. Babanin kim oldugunun ne onemi var. alin spermi dogurun cocugu aileniz size acsin anaokulunu. Oh pis erkek donu yikamadan super hayat.okul öncesi 2. sınıfım annem öğretmen babam doktor. görücüler çıkıyor. hepsi benimle bu sene evlenmek istiyor. bende anneliğe özeniyorum. kısmetlerimle görüşüyorum. kahve içiyoruz. beğendiklerim oluyor. biliyorum kızacaksınız. ama sevgilimden ayrılınca psikolojim bozulldu. hep evlilik hayali kurardık. şimdi biriyle görüşüyorum 1 hafta oldu. babamın başhekim olduğu hastanede birinin tanıdığı benimle evlenmek istiyor. okulun önemli değil diyor. 24 mayısta nişan olsun eylülde düğün olsun diyor. babamlar pek istemiyor ama ben istiyorum. erken yaşta anne olmak istiyorum. anaokulu açacak ailem. ben eşimle erken yaşta evlenmek anneliği genç yaşta tatmak istiyorum. ailem istemiyor. sizce ne yapayım. üniversite okurken evlenen çok insan var.
Ya kendi kendini yakan koca kadınlara acımıyorum da, Allah annenize babanıza sabır versin. Öğrenci kızım çıkacak, daha 1 haftadır bildiği adamla evlencem diye tutturacak falan. İnsan çıldırır be. Okulunu bitir önce çocuk. Koca, evlilik, çocuk kaçmıyor. İstediğiniz şeyleri mantık filtresinden geçirin biraz yahu. Ne meraklısınız saçma sapan hayatlar yaşamaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?