- 30 Temmuz 2013
- 3.083
- 3.701
- 248
- Konu Sahibi mihiiiiimihhiiii
-
Ailenize isyan edip, çılgınlıklar yapmak isteyecek kadar ergenseniz hala bir zahmet gidin bir dövme yaptırın ya da bir yerlerinize piercing yaptırın. Canınız bu istediklerinizin hayatınızı sokacağı halden daha az acır.okul öncesi 2. sınıfım annem öğretmen babam doktor. görücüler çıkıyor. hepsi benimle bu sene evlenmek istiyor. bende anneliğe özeniyorum. kısmetlerimle görüşüyorum. kahve içiyoruz. beğendiklerim oluyor. biliyorum kızacaksınız. ama sevgilimden ayrılınca psikolojim bozulldu. hep evlilik hayali kurardık. şimdi biriyle görüşüyorum 1 hafta oldu. babamın başhekim olduğu hastanede birinin tanıdığı benimle evlenmek istiyor. okulun önemli değil diyor. 24 mayısta nişan olsun eylülde düğün olsun diyor. babamlar pek istemiyor ama ben istiyorum. erken yaşta anne olmak istiyorum. anaokulu açacak ailem. ben eşimle erken yaşta evlenmek anneliği genç yaşta tatmak istiyorum. ailem istemiyor. sizce ne yapayım. üniversite okurken evlenen çok insan var.
Okul bitince evlen canım tobe ne acelen var evwlndikten sonra da okuruz keşke yapmasa idim diye ne gerek var al eline mesleğini senin yerinde olmak isteyen binlerce insan var ben böyle cahillik gormedimokul öncesi 2. sınıfım annem öğretmen babam doktor. görücüler çıkıyor. hepsi benimle bu sene evlenmek istiyor. bende anneliğe özeniyorum. kısmetlerimle görüşüyorum. kahve içiyoruz. beğendiklerim oluyor. biliyorum kızacaksınız. ama sevgilimden ayrılınca psikolojim bozulldu. hep evlilik hayali kurardık. şimdi biriyle görüşüyorum 1 hafta oldu. babamın başhekim olduğu hastanede birinin tanıdığı benimle evlenmek istiyor. okulun önemli değil diyor. 24 mayısta nişan olsun eylülde düğün olsun diyor. babamlar pek istemiyor ama ben istiyorum. erken yaşta anne olmak istiyorum. anaokulu açacak ailem. ben eşimle erken yaşta evlenmek anneliği genç yaşta tatmak istiyorum. ailem istemiyor. sizce ne yapayım. üniversite okurken evlenen çok insan var.
Evlilik kaçmıyor öyle beklediğiniz hayalini kurduğunuz gibi de değil İnan'ın okuyun hayatınızı yaşayın daha çok erken gerçekten okulunuz bitsin meslek sahibi olun öyle evlenin acele ile olacak iş değilokul öncesi 2. sınıfım annem öğretmen babam doktor. görücüler çıkıyor. hepsi benimle bu sene evlenmek istiyor. bende anneliğe özeniyorum. kısmetlerimle görüşüyorum. kahve içiyoruz. beğendiklerim oluyor. biliyorum kızacaksınız. ama sevgilimden ayrılınca psikolojim bozulldu. hep evlilik hayali kurardık. şimdi biriyle görüşüyorum 1 hafta oldu. babamın başhekim olduğu hastanede birinin tanıdığı benimle evlenmek istiyor. okulun önemli değil diyor. 24 mayısta nişan olsun eylülde düğün olsun diyor. babamlar pek istemiyor ama ben istiyorum. erken yaşta anne olmak istiyorum. anaokulu açacak ailem. ben eşimle erken yaşta evlenmek anneliği genç yaşta tatmak istiyorum. ailem istemiyor. sizce ne yapayım. üniversite okurken evlenen çok insan var.
Bence hem evlilige hemde anne olmaya acele etmeyin. Ilerde pisman olacaginiz seyler yapmayin. Adimlarini yavas yavas atin.okul öncesi 2. sınıfım annem öğretmen babam doktor. görücüler çıkıyor. hepsi benimle bu sene evlenmek istiyor. bende anneliğe özeniyorum. kısmetlerimle görüşüyorum. kahve içiyoruz. beğendiklerim oluyor. biliyorum kızacaksınız. ama sevgilimden ayrılınca psikolojim bozulldu. hep evlilik hayali kurardık. şimdi biriyle görüşüyorum 1 hafta oldu. babamın başhekim olduğu hastanede birinin tanıdığı benimle evlenmek istiyor. okulun önemli değil diyor. 24 mayısta nişan olsun eylülde düğün olsun diyor. babamlar pek istemiyor ama ben istiyorum. erken yaşta anne olmak istiyorum. anaokulu açacak ailem. ben eşimle erken yaşta evlenmek anneliği genç yaşta tatmak istiyorum. ailem istemiyor. sizce ne yapayım. üniversite okurken evlenen çok insan var.
okul öncesi 2. sınıfım annem öğretmen babam doktor. görücüler çıkıyor. hepsi benimle bu sene evlenmek istiyor. bende anneliğe özeniyorum. kısmetlerimle görüşüyorum. kahve içiyoruz. beğendiklerim oluyor. biliyorum kızacaksınız. ama sevgilimden ayrılınca psikolojim bozulldu. hep evlilik hayali kurardık. şimdi biriyle görüşüyorum 1 hafta oldu. babamın başhekim olduğu hastanede birinin tanıdığı benimle evlenmek istiyor. okulun önemli değil diyor. 24 mayısta nişan olsun eylülde düğün olsun diyor. babamlar pek istemiyor ama ben istiyorum. erken yaşta anne olmak istiyorum. anaokulu açacak ailem. ben eşimle erken yaşta evlenmek anneliği genç yaşta tatmak istiyorum. ailem istemiyor. sizce ne yapayım. üniversite okurken evlenen çok insan var.
Neden öyle diyorsunuz herkes okuyacak diye bişey yok okuyan çok bilir diyede bişey yok herkesin kendi hayatı böyle durumda olan sadece ben değilim ayrıca neden boşanayım erken evlenip mutlu olan yokmu yani. Erken evlenmek günah mı..isteyen okuyabilir ben sadece böyle bi tercih yaptım. Bu çok kötü bişey mi. Tanıdıktan bildikten sonra niye kötü olsun.Sonra kocam beni aldatti maddi ozgurlugum yok bosanamiyorum konulari patlasin burada.
Tebrikler valla cok iyi is basarmissiniz. Kendiniz cahil ve cocukken cocugu nasil egiteceksiniz bilmem.
Siz galiba okuyupta cahil kalanlardansınız yada. Aldatılmış boşanmış terkedilmiş biri olmalısınız ne diyim allah yardımcınız olsun.Sonra kocam beni aldatti maddi ozgurlugum yok bosanamiyorum konulari patlasin burada.
Tebrikler valla cok iyi is basarmissiniz. Kendiniz cahil ve cocukken cocugu nasil egiteceksiniz bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?