evlenme meraklısıyım

Bende istiyorum vallla:)

GALİBA 21-22 YAŞ BU HAYALLER ÇOK KURULYOR BELLİKİ ,EEE NE ZAMAN SEYREKLEŞECEK BU HAYALLER..

NE HAYALLER KURUYORUM AHH AHH..

HELEKİ ÇOK YAKINDA ABİN GİBİ BİRİ EVLENİP MUTLUYSA AYRI EVİ HUZURU VARSA İŞTE O ZAMAN DAHA DA HEYECANLANIYOR İNSAN:)

Son düzenleme:
bi evlenen pisman bi evlenmeyen... evliligimde hic bir sorun yok. 25 te evlendim..iyi bi isim, iyi bi esim, 3 yasında kızım, kısmetse 1 oglum da olacak..6 yıllık evliyim ve sorunsuz bir evliligim var ama bana sorarsan keske senin yasında olsam da yeniden unv. yıllarıma donsemm

Zaman geçtikçe, karşına çeşit çeşit insan çıktıkça, bazen de çevrende mutlu olanlar, mutsuz olanları gördükçe duydukça geçecek.daha dikkatli ve özenli bakıp hayalden uzak gerçekçi bakmaya başlayacaksın. Abinin evliliği gibi mutlu olman dileğimle

Kızlar çok tatlısınız.

Umarım herşey gönlünüzce olur.

Ama ne olur unutmayın. Gerçek hayat çok farklı. Kendi ayaklarınız üzerinde durmayı öğrenmeden dönüşü zor adımlar atmayın lütfen.

ben gördüysem herkes görür canım merak etme
biz geçen yıl evlenirdik aslında ama benim tembel aşkım kalktı okulu uzattı
bu mesele hala dırdır top10 listemde baş sıralardadır

Ayy aynen canım benimkide uzattı bi sene gerçi bu sene ikimizde aynı anda mezun olcaz.. bu yaz nişan düşünüyoruz ama napcam bilmiyorum yani annemlere falan çok uzak bu şeyler en az 25 diyolar ya

Su an tum kk hatunlarina küstüm

Ben evlenmek istiyorum diye konu actgimda bana cok kizmistiniz

Burada kimse kizmiyor

Askolsun

3 yıl önce kimsenin haberi olmadan evlendiğimde bende sen gibiydim tatlım...nasıl bi delilikti yaptığım onuda bilmiyorum ya neyse... aşkım canım cicimler aynı evde yaşama istekleri beyaz gelinlikler düğünler vsss insana toz pembe görünüyor ha şuan pişmanmıyım değilim eşimle evlendiğim için ama ben evlenmeyi düşünen bi insanda değildim ne oldu nası oldu anlamadım... bence kafana çok takma bunları şuan senin için okulun ve işin daha önemli olmalı sonrası nasılsa çorap sökügü gibi gelir öptüm çok çok

heerkese güzel yorumları için çok ama çok teşekkür ederim
hayaller gerçekleşene kadar bekar gezcez yok başka yol :)

herkesin böyle belli dönemleri oluyor galiba,bende ilk çıkmaya başladık sanki yrn evleniyoruz gibi hayaller kurmaya başladım,eşim yavaş biraz demişti ,o zamanın üzerinden 5 sene geçti evlendik çok şükür:) biz kızlar bağlanmayı seviyoruz ondan mı bu hayaller acaba ? :) zaman öyle hızlı geçiyor ki farketmiyorsun,duygular,düşünceler,öncelikler herşey değişiyoo..zamanın,hayatının ve şu üniv günlerinin tadını çıkar,evliliğe de sıra gelecek bir gün

18 yaşındayım ama yaşıtlarımın bazıları ya nişanlandı ya evlendi hatta bazılarının çocugu var.Ben ne yapayım.Şakası bir yana hersey kısmet işi.Yaşınız erken.Herşeyin yeri zamanı vardır.Hem güzel bir bölümde okuyormuşsunuz ne güzel.İyi bir hayat için biraz daha zaman gerek galiba.

Kizlar cok sekersiniz, ama biraz fazla ask filmlerimi izliyorsunuz nedir:26:

Konu sahibi arkadas, yanlis hatirlamiyorsam yasin daha 21, evlilik yerine baska türlü hayallerin olmasi gerekiyor bu yasta...ders calismak, gezmek tozmak, arkadaslarla vakit gecirmek, kendini gelistirmek gibi hedeflerin olmasi lazim aslinda.

Velhasil kelam söyle basit bir hesaplama yapalim: en gec 30 yasinda (ki normalde daha erken evleniliyor) bir yuva kuracagini varsayalim. Türkiyede Kadin Ortalama Yasam süresinin 76.1, Erkeklerin ki ise 71.5 oldugu gerceginden yola cikarsak tam 41.5, yuvarlak hesap ile 42 sene boyunca esinle ayni yastiga bas koyacaksin. Dile kolay, 42 yil!

Durum buyken bu uzun zaman dilimine erken yasta evlenerek bir 10 yil daha eklemek iliskide heyecanin daha erken yok olmasina sebep olacak, monotonluk hayatina daha erken bir yasta girecektir, bunu istermisin? Kaldiki meseleye sadece gelinlik giymek, esinle beraber uyumak, cocuk sahibi olmak olarak bakma!Bunun kaynana derdi var, gecim sikintisi var, cocuklarin bitmek bilmeyen isteklerini yerine getirip kendi hayatindan bir sekilde vazgecmek var...varda var yani.

Su an kendin disinda hic kimseden sorumlu degilsin, bunun tadini cikarmaya bak bence. Zamani geldiginde elbette evlenirsin ama magrifet evlenmekte degil, dogru insani bulup her iki tarafinda bilincli bir sekilde hayatini paylasma istegine sahip olmasidir. Yoksa dünyada 7 milyar küsür insan evleniyor, bunlarin ne kadari bilincli, ne kadari toplum baskisindan evleniyor...var sen düsün. Sahsi fikrim: sirf toplum bekliyor diye yada doga kanunu(!) oldugu icin evlenip 40 yil boyunca tutkuyla bagli olmadigim bir adamin kahrini cekecegime 10, 5 hatta 1 yil boyunca sevdigim adamla kaliteli ve bilincli bir iliski/evlilik yasamayi tercih ederim...alnimiza tek tabanca olarak yasamak yazildiysada eger kabulümüzdür diyip yolumuza devam ederiz

Not: Bekar, mutlu ve cocuksuz bir bayanin mesajidir

Son düzenleme:
sana inanmıyorum resmen okuyamamış kızlara özeniyosun onlar mecburiyette evleniyo ve bili yo musun ilerde yıllar sonra eşleriyle aralarında her sorun olduğunda keşke ekonomik özgürlüğüm olsaydı diye yakınıyolar. devir değişti artık çağdaş, kültürlü olmak yerine ev kızlarına özeniyosun bana garip geldi ayrıca 21 yaş evlilik içn erken.

42 yıl çokmuş yahu

bu bilimsel yorum için çok teşekkür ederim ya çok hoşuma gitti çokk

Ayy aynen canım benimkide uzattı bi sene gerçi bu sene ikimizde aynı anda mezun olcaz.. bu yaz nişan düşünüyoruz ama napcam bilmiyorum yani annemlere falan çok uzak bu şeyler en az 25 diyolar ya

canım ailen bi derece haklı.. yani 25 olmasa bile en azından askerliğini yapsın. ( şu an annem gibi konuştum. 6 ay önce annem bana bunları söylediğinde ' başlarım askerliğe, ben aşkımı istiyom' diye tıngırdatıyodum sazımı )
en yakın arkadaşım eşini askere gönderdi evlendikten sonra, çok sıkıntı yaşadılar. ben de o sebepten gönderdim, evlendikten sonra daha zor olur diye. bu pazartesi bitiriyo inşallah
sen bırak düğün demeyi, önce bi aileler tanışsın bi söz takalım diye tuttur bence.. sonrası gelir

aslında evlenmek hiç bir şey değil hiç de zor değil önemli olan ömürlük olucak mı o yani
hep söylüyorum ya ALLAH kalbi,ruhu karakteri ve ailesi iyi birilerini nasip etsin her birimize
bir de şu var o kadar çok aşk filmi ziliyorum ki bende artık o filmlerde ki gibi olsu karşımda ki istiyorum yani full romantik

ay hep o filmler yüzünden kore filmlerini izleyip izleyip erkekleri hep ordaki masum yüzlü romantik anlayışlı yaratıklar olarak görmeye başladım
önceden bu kadar meraklı değildim..
ama çözüm annemin gün arkadaşlarında:):)
valla 2 günde soğuttular beni ya hepsi depresyonda kocalarına ateş püskürüyo..
kimi kocasından kimi kaynanasından kimi görümcesinden şikayetçi..
ayyy içimi şişirdiler bugün benim
valla yok çekemem yani eğer böyle olcaksa olmasın bee dedim ben de
acaba annem bana komplo mu kurdu bu yaşta evlilikten soğuyayım diye

Son düzenleme:

mrb evlılık ıcın o kadr hayaller kurma cunku kımı zaman yasamak ıstedıklerımız sadece hayalde kalıyor hayal kırıklıgına ugrama eger unıvde okuyorsan unıv bıtır sevgılınde bıtırsın askerlık falan ıse gırsın ondan sonra evlılıgı dusun derım bu devırde tek kısının maasıyla gecım olmuyo helekı bıde cocuk olunca o zaman sevgılınle bırbırınızı yersınız evlılıkte kavgaların %90ı parasızlıktan cıkıyor ama ben sogan ekmek yer mutlu olurum dıorsan o ayrı ama sogan ekmek yıyıp mutlu olan kısıde pek gormedım ayrıca evdede kalmasın rahmetlı babannemın bı lafı vardı delık tas yerde kalmaz dıe :)

Evet canım pat diye olmuo zaten :) tabi askerliğini yapsın istioyrum sonra evlilik olursa daha iyi olur diye düşünüyorum .. Kısmet işte canım zaten dün tanıştırayım sizi dedim bi gün tamam dedi ilk defa böle şeyler yaşıyorum ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…