- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
ohooo sen daa 17 yaşındasın bu düşüncelerde olman çok normal:)) asıl araba herzaman alınır yani arabayı aldığın zaman sen 50 yaşında da olsan alırsın ama o yaşta koca bulmak zor:)))) sen kafaya takmışsın belli,şimdiden düğününü hayal edebiliyorum;
nikah memuru: evet damat bey siz hastalıkta sağlıkta gelin hanımı eş olarak kabul ediyor musunuz??
damat: düt düüüüttt:)
ohoooo benim yaşımdakiler koca meraklısı ,) bence ben bu yaşta kocayı değil mesleğimi falan düşünüyorsam kii bu düşünceyle de gidersem ileride güzel bir hayat beni bekler zamanı gelince elbet evlenilir. kısmetin önüne geçilmez bi bakmışşsın 20 yaşında evlenmiş bi bakmıssın 50 yasında bu durumlar hiç belli olmazzz
valla ne yalan söyleyeyim senin yaşındayken bn lise sondaydım galiba sene 2002 :))))) o zamanlar evlilik değilde bir erkekle yatma fikri bna daha heyecan veriyordu ama anca rüyamda:)))) önceliğim üni sonra iş sonra eş idi ve öyle de oldu....ama belli bi yaştan sonra çoğu genç kız evlenmeyi istiyor hele de sevdiceği varsa çok normal bnce....
hee bu arada hala arabamız yok ama:)))))))))
Yahu niye kimse evliliğe bu kadar sıcak bakmıyor
Öcü mü bu evlilik yaaaa
hem üniversitede okuyan hemde evli birisi olarak seni anlıyorum sanırım kendi evinin düzeninin olması sevdiğin erkekle yaşamak çocuk değilde birey olmak çok güzel birşey fakat o kadar büyük bir sorumluluk ki herkes taşımak istemez dışardan bakanlar hayret ediyor ve ne güzel idare ediyorsun diyorlar bana, ama zorlandığım ağladığım zamanlar oluyor ki eşimi çok seviyorum gerek maddi gerek manevi zor dönemler geçirdim Allah a şükür az kaldı ama herşeyin zamanı varmış:) ailevi sebepler beni erken evlenmeye itti asla pişman değilim ve çok mutluyum ama zorluk çekmedim diyemem :) inşallah hemen bitirirsin okulunu ve çok çok mutlu bir yuvan olur :)
senin yaşantın senin düşüncen ve senin geçmişin :) size bir erkekle yatma fikri daha heyecan veriyormuş. bana ise bi arabam olması demk ki neymiş herkesin düşüncesi hayalleri farklııı :) saygı duymak gerekir..
ayyy aradığım üye profilini buldum evli ve okuyan
nasıl gidiyo okurken evli olmak nasıl bişey yani tavsiye eder misin
sence ben de bunu yapmalı mıyım
ay bisürü soru oldu daha var ama yavaş yavaş sorıyım
canım özeldende yazdım geç yazmısım kusura bakma :) ben sana avantaj ve dezavantajlarını söylerim tabikide ama durumlarımız farklı olabilir yani ben ailemle özellikle üvey annemle anlasamadim ve erken evlendim o yüzden ne kadar zorluk çeksemde beni seven bir erkekle aynı evde yaşamak başkalarının sorunlarını sırtıma yüklememek o kadar güzel ki, kendi hayatım kendi evim diyorum başkasının karışmasına veya girmesine izin vermek benim elimde, ama öğrencilik hayatım eskisi kadar parlak gitmedi desem doğru olur başarılı bir öğrenciyken bir sene okulu uzattım yalan yok :) bu sene bitiyor ama bekar arkadaşlarımdanda uzatan çok tabiki :) onun dısında hamilemiyim stresini çok yaşadım hani korunsanda emin olamıyorsun ve okul hayatının ertelenmesi yada bitmesi demek annelik sonucta boru diil :) su anda bile adetim gecikti diye test yapmaya karar verdimmaddi olarak evin hesabını ben yapıyorum eşim parayı kazanır hesabını ben yönetirim muhasebe borç harç işleri bana ait buda sorumluluklara giriyo, ev işleri hafta sonuna kalıyo dinlenecegin yada gezecegin vakitlerde temizlik çamaşır bulaşık kalıyo sana :) arkadaşlık ilişkilerin normalden daha aza iniyo çünkü görüşemiyosun onun yerini eşinin akrabaları dolduruo :) başka merak ettiğin şeyleride yazarım canım sorabilirsin.
en önemli şey evlenecegin insanın seni sevmesi sanırım birlikte herşeyin üstesinden geliniyo sevgi olunca.
mükemmel başlık mükemmel topic
tamamen aynı fikirdeyim ve bende biran önce kocişime kavuşmak istiyoruum.. ben de aşkımla tanıştığımda 21 yaşındaydım.. okul hayatta bitmez, hele askerlik hiiiç bitmez diyodum.. karalar bağlamıştım resmen
neyse ki 4 yıldan sonra muradıma eriyorum
yaklaşık 1 ay sonra nikah masasına oturtuyorum adamımı
hergün göbek atıyorum bir fasıl
darısı başınızaa
aklıma züğürt ağadan bi replik geldi: 'ben karı istiyeem'
şimdi olmuş bizim derdimiz 'ben kociş istiyem'
geçen kuaföre gittim 3 tane gelin vardı fesatımdan oturdum ağladım valla kuaför de üstüne alındı beğenmedim falan sandı yazık
ben 21 yaşındayım üniversitede çok güzel bir bölümde okuyorum ve mesleğe geçtiğim günü görebilmek en büyük hayalim. Sevgilim de benimle aynı okulda aynı bölümde böyle okuyup gidiyoruz. Lakin bu yıl düğünlerin çokluğundanmıdır nedir anlamadım hayatımda ilk kez bu yaz evlenme hayalleri kurmaya başladım. Hatta öyleki her şeyleri en ince ayrıntısına kadar kafamda kurdum. Boş zamanım çok belki de bundandır bilmiyorum ama kendimi gelinlikle falan hayal ettikçe gözlerim doluyo, sanki ben hiç evlenemiycem gibi geliyo. Benim yaşıtım olan okumayan arkadaşlar hep evlenmiş çocuğu olan bile var kendimi çok ezik hissediyorum. çok uzak geliyo o günler düşününce.. Okulun bitmesine 2 yıl, 1 yıl da iş buldum ettim desem, 1 yıl da oğlanın askerlik falan filan nerden bakarsam bakayım en az bi 5 yılı var evliliğin. 5 yıl sonra da evde mi kalmış olcam şimdi böyle triplerdeysem o zaman ne halde olcam hiç bilmiyorum, bi de 5 yıl sonra bu sevgilim benden ayrılırsa o yaştan sonra alan da olmaz beni kalakalırım falan diye korkuyorum.
Yani bi yandan okumayı çok istiyorum, bi yandan da hadi evlenelim dese sevgilim hiç bişeyi gözüm görmiycek gibi geliyo. Hatta sevgilimle de çok dalgasını geçerim bu konunun evde kalcam seni bekliycem diye falan derim. O da son zamanlarda alınmaya başladı. Sanki ben ona laf sokuyomuşum gibi geliyomuş evlilikten bahsederken, bi işi olsa evlenirmişiz o da zaten çok istiyomuş falan bir sürü trip atıyo halbuki ona laf falan sokma gibi bi amacım da yok.
Ay yine ağlıycam galiba ben. Ben çok mu salağım sizce? çok dertliyim bu gece
Böyle bi konu açtığıma da hala inanamıyorum
Ayy ne güzel demek 4 yılın sonunda kavuşacaksın sevdiceğinebizim 2 yıl oldu ama artık sabrımız yavaş yavaş azalıyo . Bi an önce evlenelim istiyoruz.. ah ahh .. Görebilcekmiyim o günleri acaba
ben 21 yaşındayım üniversitede çok güzel bir bölümde okuyorum ve mesleğe geçtiğim günü görebilmek en büyük hayalim. sevgilim de benimle aynı okulda aynı bölümde böyle okuyup gidiyoruz. lakin bu yıl düğünlerin çokluğundanmıdır nedir anlamadım hayatımda ilk kez bu yaz evlenme hayalleri kurmaya başladım. hatta öyleki her şeyleri en ince ayrıntısına kadar kafamda kurdum. boş zamanım çok belki de bundandır bilmiyorum ama kendimi gelinlikle falan hayal ettikçe gözlerim doluyo, sanki ben hiç evlenemiycem gibi geliyo. benim yaşıtım olan okumayan arkadaşlar hep evlenmiş çocuğu olan bile var kendimi çok ezik hissediyorum. çok uzak geliyo o günler düşününce.. okulun bitmesine 2 yıl, 1 yıl da iş buldum ettim desem, 1 yıl da oğlanın askerlik falan filan nerden bakarsam bakayım en az bi 5 yılı var evliliğin. 5 yıl sonra da evde mi kalmış olcam şimdi böyle triplerdeysem o zaman ne halde olcam hiç bilmiyorum, bi de 5 yıl sonra bu sevgilim benden ayrılırsa o yaştan sonra alan da olmaz beni kalakalırım falan diye korkuyorum.
yani bi yandan okumayı çok istiyorum, bi yandan da hadi evlenelim dese sevgilim hiç bişeyi gözüm görmiycek gibi geliyo. hatta sevgilimle de çok dalgasını geçerim bu konunun evde kalcam seni bekliycem diye falan derim. o da son zamanlarda alınmaya başladı. sanki ben ona laf sokuyomuşum gibi geliyomuş evlilikten bahsederken, bi işi olsa evlenirmişiz o da zaten çok istiyomuş falan bir sürü trip atıyo halbuki ona laf falan sokma gibi bi amacım da yok.
ay yine ağlıycam galiba ben. ben çok mu salağım sizce? çok dertliyim bu gece
böyle bi konu açtığıma da hala inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?