evlenme meraklısıyım

ohoooo benim yaşımdakiler koca meraklısı ,) bence ben bu yaşta kocayı değil mesleğimi falan düşünüyorsam kii bu düşünceyle de gidersem ileride güzel bir hayat beni bekler zamanı gelince elbet evlenilir. kısmetin önüne geçilmez bi bakmışşsın 20 yaşında evlenmiş bi bakmıssın 50 yasında bu durumlar hiç belli olmazzz

valla ne yalan söyleyeyim senin yaşındayken bn lise sondaydım galiba sene 2002 :))))) o zamanlar evlilik değilde bir erkekle yatma fikri bna daha heyecan veriyordu ama anca rüyamda:)))) önceliğim üni sonra iş sonra eş idi ve öyle de oldu....ama belli bi yaştan sonra çoğu genç kız evlenmeyi istiyor hele de sevdiceği varsa çok normal bnce....

hee bu arada hala arabamız yok ama:)))))))))

senin yaşantın senin düşüncen ve senin geçmişin :) size bir erkekle yatma fikri daha heyecan veriyormuş. bana ise bi arabam olması demk ki neymiş herkesin düşüncesi hayalleri farklııı :) saygı duymak gerekir..

Yahu niye kimse evliliğe bu kadar sıcak bakmıyor
Öcü mü bu evlilik yaaaa

evliliğe sıcak bakmamak değil ama çok büüyük bi sorumlulukmuş, insan bunun farkına varamıyo o pembe hayalleri kurarken
ama eşimden birkaç gün ayrı kaldım, nasıl özledim.. o ayrı mesele ama evlenmek için acele etmeyin diyorum bu günlerinde tadını çıkarın

ayyy aradığım üye profilini buldum evli ve okuyan
nasıl gidiyo okurken evli olmak nasıl bişey yani tavsiye eder misin
sence ben de bunu yapmalı mıyım
ay bisürü soru oldu daha var ama yavaş yavaş sorıyım

zaten bn sana saygı duyuyorum bn işin esprisindeydim de sen alındın galibam:)))) neyse nasip olsun sana araba o zaman,çünkü bna istediklerim nasip oldu annadın sen onu:)

22 yaşındayım 4sene olacak bu pazar
nişanlanmaya karar verdiğimizden beri herşey ters gidiyor:18:
1 senedir bi nişanı yapamadık
en son para biriktirdi sevdiceğim yapacaktı ki babası dolandırdı
valla ben anladım ki herşey kader kısmet işi. nişandan da vazgeçtim belki vazgeçersem daha çabuk olur diye
bir de benim inandığım bişey var. ilişkilerde önce cicim ayları, sonra tanıma, sonra alışkanlık. işte bu evreler geçilince artık sevgililik tat vermemeye başlıyor
telefonda konuşmak, mesajlaşmak, sokakta kol kola yürümek değil de insan balkonda oturup beraber meyve yemek istiyor
ben o aşamaya geldim, şu anki evime kendi evim değil de annemin evi gözüyle bakar oldum düşün artık
ama hala da sevgilime şunlar şunlar şunlar olmazsa evlilik de olmaz diyecek kadar cesurum

once sunu soylemek istiyorum cok tatlisin evlenme meraklisiyim diye baslik mi olur kiz

bence yasadiklarin cok normal.. zaman zaman her genc kizda olur boyle seyler.. bende de olmustu.. ve ben evlendiysem hic merak etme sende kesin evlenirsin

sunu soylemek istiyorum bu kadar uzun sureli planlar kafanda kurma bence.. Kul yazar, kader gulermis ya .. o hesap.. o kadar uzun vadeli dusunmezsen de bu kadar kafana takmamis olursun bu meselyi.. ben universite okuyan bir cok yasitima gore cok erken evlendim... esimle sorunum var mi.. yok cok sukur.. ama bekarligin tadi bambaska.. evlilik olur zaten.. sen bekarligin keyfini cikar.. sonra zaman ne gosterir hep beraber gorelim..

hep hayirlisini iste.. su anki medeni halinin tadini yasa..

gerci ben evlenmeden sevgilim yoktu belki ondan bekarlik bu kadar tatli gelio bana,. erkeklerle ugrasmak da zor yani

canım özeldende yazdım geç yazmısım kusura bakma :) ben sana avantaj ve dezavantajlarını söylerim tabikide ama durumlarımız farklı olabilir yani ben ailemle özellikle üvey annemle anlasamadim ve erken evlendim o yüzden ne kadar zorluk çeksemde beni seven bir erkekle aynı evde yaşamak başkalarının sorunlarını sırtıma yüklememek o kadar güzel ki, kendi hayatım kendi evim diyorum başkasının karışmasına veya girmesine izin vermek benim elimde, ama öğrencilik hayatım eskisi kadar parlak gitmedi desem doğru olur başarılı bir öğrenciyken bir sene okulu uzattım yalan yok :) bu sene bitiyor ama bekar arkadaşlarımdanda uzatan çok tabiki :) onun dısında hamilemiyim stresini çok yaşadım hani korunsanda emin olamıyorsun ve okul hayatının ertelenmesi yada bitmesi demek annelik sonucta boru diil :) su anda bile adetim gecikti diye test yapmaya karar verdim maddi olarak evin hesabını ben yapıyorum eşim parayı kazanır hesabını ben yönetirim muhasebe borç harç işleri bana ait buda sorumluluklara giriyo, ev işleri hafta sonuna kalıyo dinlenecegin yada gezecegin vakitlerde temizlik çamaşır bulaşık kalıyo sana :) arkadaşlık ilişkilerin normalden daha aza iniyo çünkü görüşemiyosun onun yerini eşinin akrabaları dolduruo :) başka merak ettiğin şeyleride yazarım canım sorabilirsin.
en önemli şey evlenecegin insanın seni sevmesi sanırım birlikte herşeyin üstesinden geliniyo sevgi olunca.

Ben okurken evlenmek istedim ama babam izin vermedi :)
Sevgilim 3e geçti mezun olur olmaz nişan yapacağımıza söz verdi ama babam:)
Okurken evli olmayacağım ama nişanlı olacağım hehehe

mükemmel başlık mükemmel topic
tamamen aynı fikirdeyim ve bende biran önce kocişime kavuşmak istiyoruum.. ben de aşkımla tanıştığımda 21 yaşındaydım.. okul hayatta bitmez, hele askerlik hiiiç bitmez diyodum.. karalar bağlamıştım resmen
neyse ki 4 yıldan sonra muradıma eriyorum
yaklaşık 1 ay sonra nikah masasına oturtuyorum adamımı
hergün göbek atıyorum bir fasıl
darısı başınızaa

aklıma züğürt ağadan bi replik geldi: 'ben karı istiyeem'
şimdi olmuş bizim derdimiz 'ben kociş istiyem'

Ayy ne güzel demek 4 yılın sonunda kavuşacaksın sevdiceğine bizim 2 yıl oldu ama artık sabrımız yavaş yavaş azalıyo . Bi an önce evlenelim istiyoruz.. ah ahh .. Görebilcekmiyim o günleri acaba

geçen kuaföre gittim 3 tane gelin vardı fesatımdan oturdum ağladım valla kuaför de üstüne alındı beğenmedim falan sandı yazık

Kopardın beni Allahım yaa Fesatımdan diyo bide Valla şaka bi yana bende yeni evli veya evlenecek insanları görünce çok hevesleniyorum .. Ahhh ahhh

kızlarr bende 21 yasındayım.. amaa derdım tam tersı..evlenmek ıstemıyorummm

cünkü cok büyük hayalkırıklıklıkları yasadım..bırısını cok sevdımm..onunla kurdum evlılık hayallerını, ceyız düzme ıstegım hersey onunla bır gelecek ıcındı.. ama ellerım bombos kaldı.. 19 yasına gırdıgımden berı saten baskı görüyorum evde kalmıs gıbı..herkes evlen evlen dıyor..evlılık kelımesıne neredeyse tahamülüm kalmadı..

kıme ney yaa evlenırım evlenmem allah allah..!

ben ıstemezmıyım yanımda sevdıgım esım olsun, evım olsun, yuvam olsun..ama herhangı bırıyle degıl..sevdıgım ınsanla!

ve o sevdıgım ınsan öldü.. benım ıcın yanı.. bılıyorum yenıden sevıcem..ama bılemem ne zaman..belkı 10 yıl sonra..ozaman 31 olcam ama belkı ozaman evlencem?? ama yok o zamana kadar durdurmazlar benı..

göze batıyorum resmen.. su genclıgımın su en güzel zamanlarımda derdım gıyım kusam, gezme tozma olacakken..evde kaldın, koca bul yada bızım buldugumzla görüs, tanıs hemen evlen oldu..resmen derdım bu benım..!!

off bu konuda cok dertlıyım..bence türk kızları bıraz özgür bırakılsa varya bu zehır gıbı kafayla neler yaparızda bızz..malesef toplum gerı kaldıgı ıcın bızde evlılıgı marıfet bellıyoruz..evlılık basarı gıbı gelıyor bıze.. cünkü evlenmezsek evde kalırız..ıse yaramayız..basarısız..ezık bır ınsanız yanı..tüm mesele bu.!! acı ama gercek..

kız seni yerim bennnnn Ne güzel bi konu açmışsın sen böyle tam beni anlatıyor ben hem okuyorum hem çalışıyorum çokda becerikliyim ev işi olsun yemek konusu falan 3 yıldır birlikteliğim vr ve niyeyse içimde bi evlenme isteği var anlatamam Herşeyi düşündm evimin mobilyalarımın rengini gelinliğimi dans edeceğimiz müziği bilezikleri Onunla brlikte bi hayat geçirmeyi o kdar çok istiyorum ki yaşımda 20 küçüğüm daha biliyorum ama ama ben evlenmek istiyorum banane banane hem çalışırım :126: Hem evi temizlerim Kendimede bakarım Kocişimede bakarım Evlendirin beniiiiiiii anneeeeeeeeeeeeeeeeee babaaaaaaaaaaaaaa 70 milyonun önünden sesleniyorum size evlenmekkkkkkkk istiyorummmmmmmmm

offfffffff offfffff ben tek bu duyguları yaşıyordum sanıyordumm

Kızlar hepiniz çok tatlısınız ya :) Güldürdünüz beni bende 22 yaşındayım , evliyim 1sene 16 günlük taze gelin misali sizde inşallah muradınıza ereceksinizz hahahah

Son düzenleme:
Ayy ne güzel demek 4 yılın sonunda kavuşacaksın sevdiceğine bizim 2 yıl oldu ama artık sabrımız yavaş yavaş azalıyo . Bi an önce evlenelim istiyoruz.. ah ahh .. Görebilcekmiyim o günleri acaba

ben gördüysem herkes görür canım merak etme
biz geçen yıl evlenirdik aslında ama benim tembel aşkım kalktı okulu uzattı
bu mesele hala dırdır top10 listemde baş sıralardadır

Salak değilsin ama çok tatlısın canım, ha bir de genç kızsın

Hayatında sevdiğin biri varsa evlenmeyi düşünmen, düşlemen kadar güzel bir şey yok.

Ben 25 yaşındayım, okul namına önümde 5 sene var ben ne yapayım söyler misin?

Önemli olan çevrendekilerin fikrini almak, körü körüne bir evliliğe adım atmamak. Evet 21 evlilik için biraz erken bir yaş, ama emin ol o yaşlarda bekar olmak da güzel.

Ben de ilişkime başladığımda senle yaştım, o zaman biri bize hadi dese evlenir aynı eve geçerdik o derece yani Şimdi ben erteliyorum, herşey rayına otursun hayatımda istiyorum. Zamanla bu evlenme isteği seyrekleşecek, arada kendini yine hayallere dalmış bulacaksın ama bu kadar yoğun olmayacacak emin ol canım

bendeeee evlenmek istiyorum bir an önce gözlerimi sevdiğim adamın kollarında açmak istiyorum çok mu şey istiyorum 25 kasım nişan düğün şafağı daha belli değil karanlık en azından bana öyle geliyorrrrrr seninle aynı duyguları yaşıyorummm hayaller kuruyorum evimi bile düzdümmmm ohoo :)) çocuğumun adıda belli Alya Mina offff çok mu uçtum neee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…