- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
yuhh yanii hadi babayı bosver anne ne alemde ilee vardır her yerde cürük elmaSiz Trakyalı mısınız ? Benim erkek arkadaşım da Trakyalı ama ailesi hiç de gelinime onu alayım bunu alayım derdinde değil. Hatta burda başlık açmıştım babası çok cimri falan diye. Düğünde 1 bilezik taksa şükredicem.
Yok be canım eltim Trakyali inan gönlü çok zengin maddiyata gram önem vermeyen çok efendi bir kadındır.Aman deme deme aklım çıkıyo erkek kardeşim o taraflı bir kız bulacak diye, trakya halkını çok severim pozitif aydın insanlardır ama anlattığın gibiyse altı dan kalkamayız biz başımızda babamız da yok rezil oluruz
bas sayfalarıda oku be cnm takılar hazır ev alınmıs bohca kıayfet ıvır zıvır icin o paralar simdi kızlar 1500 e dıs cekim istiyo ee limuzin isteyen var kınada ayrıca cekim 1000tl ee bi gelin bası ve yanındakıler 2000 tutyyo bizden 5 6 kisi desen onlardan 5 6 kisi paralar bunlar icinLimoncu28 oğlum ise başlasa her ay alırım elinden 500 demişsin ama o zaman düğünü erkek kendisi yapmış oluyo sen değil ki
Yapmiyoruz tatlim biz de oyle adetler yok evet sasiyorum kazan kaynatmalara uzaktan gelecek kimse de yok diyelimki geldi allah ne verdiyse biximle sofrays oturur yer ve gider.Gosterise gerek yok dugun gunu telastan birde kazan mi kaynatacaz ahci mi tutacaz bunlar geri de kslan yasli nine uygulamasi simdilerde uygulaysnlsr da var arkadin dan yemegine kadar laf soyleniyor ,yorgunluklariyla kaliyorlar gereksiz seyler bunlar ,sacma sacma sacms beni alacak kaynanam yapmasin boyle seyler hic bir sey istemeyecegim beni sevsin bagrina bassin yeter.eee peki söyle sizin dügününüze uzakyan yada yakındna gelen insanlara siz yemek yapmıyomusunuz vermiyomusunuz ilk defa görmüs duymus gibi yazıyosunuz ya bende buna sasıyorum
yuhh yanii hadi babayı bosver anne ne alemde ilee vardır her yerde cürük elma
işte bu yüzden sükürler olsun ki trakyalılar pek farklı yöreden kız almaz böyle sorunlarlada karsılasmaz cünkü herkez bilir ne yapıcagını
eee herkez cocugunu okutuyo artık ki 10 bin olmus 1 senelik üni bedeli bu bir sey degil anormal degil yani olası bisey ayrıca her kezin fedakarlıhı kendine göre dir senede 3 tatile gidicehine 1 gidersin mesela o nun parasını atarsın kenara heleki oglun olsa dahada fazla düsünmek gerekBir annenin fedakarlığı bileziklerle, arsalarla ölçülmez. Siz o garip karsiladiginiz, pess dediğiniz borçlarla evlenen insanların annelerinin onlar için ne fedakarlıklar yaptıklarını, nasıl okutup nasıl buyuttuklerini bilemezsiniz. Kimseyi böyle küçük görmeye hakkınız yok. Şaşkınlık içinde okuyorum yazdıklarınizi.
bas sayfalarıda oku be cnm takılar hazır ev alınmıs bohca kıayfet ıvır zıvır icin o paralar simdi kızlar 1500 e dıs cekim istiyo ee limuzin isteyen var kınada ayrıca cekim 1000tl ee bi gelin bası ve yanındakıler 2000 tutyyo bizden 5 6 kisi desen onlardan 5 6 kisi paralar bunlar icin
Yok be canım eltim Trakyali inan gönlü çok zengin maddiyata gram önem vermeyen çok efendi bir kadındır.
Bırak altını bilezigi çul caput bile istemedi kizcagiz.
eee resim cekimi icin dügüne girmek icin istiyolar yani kır konseptli dügün isteyen de var napcan mecbur yapcanOhooo limuzin falan isteyecek kız is adamı bulsun yahu
eee herkez cocugunu okutuyo artık ki 10 bin olmus 1 senelik üni bedeli bu bir sey degil anormal degil yani olası bisey ayrıca her kezin fedakarlıhı kendine göre dir senede 3 tatile gidicehine 1 gidersin mesela o nun parasını atarsın kenara heleki oglun olsa dahada fazla düsünmek gerek
eee resim cekimi icin dügüne girmek icin istiyolar yani kır konseptli dügün isteyen de var napcan mecbur yapcan
ahcı tutcan yada etrafta vardır yakın komsu akraba ne biliyim bizde daha cokkk eskidende yapılırdı yani ee dügüne gelen ne yicek simdi simdi belli bi restorant kapatıyolar köftesincne corbasın tatlısına herseyi yiyip dügüne öyle gidiyolar yada evde ascı tutup kapı önüne masalar kurulur yenir zaten o isleri sen yapımıyson annende senle kuaförde oluyo genclere biraz para veriyon onlar yapıyor masal islerini yemekler tutulan ascı kadınlar varYapmiyoruz tatlim biz de oyle adetler yok evet sasiyorum kazan kaynatmalara uzaktan gelecek kimse de yok diyelimki geldi allah ne verdiyse biximle sofrays oturur yer ve gider.Gosterise gerek yok dugun gunu telastan birde kazan mi kaynatacaz ahci mi tutacaz bunlar geri de kslan yasli nine uygulamasi simdilerde uygulaysnlsr da var arkadin dan yemegine kadar laf soyleniyor ,yorgunluklariyla kaliyorlar gereksiz seyler bunlar ,sacma sacma sacms beni alacak kaynanam yapmasin boyle seyler hic bir sey istemeyecegim beni sevsin bagrina bassin yeter.
Senede 3 tatil mi? Hakikaten enteresan bir karaktersiniz.eee herkez cocugunu okutuyo artık ki 10 bin olmus 1 senelik üni bedeli bu bir sey degil anormal degil yani olası bisey ayrıca her kezin fedakarlıhı kendine göre dir senede 3 tatile gidicehine 1 gidersin mesela o nun parasını atarsın kenara heleki oglun olsa dahada fazla düsünmek gerek
ahh agzın bal yesin de insallah allah kısmet etsin cift davullu zurnalı bi dügün cok isterimSen ondan çocuk yapmıyosun dimi köfte seni :)
eee herkez cocugunu okutuyo artık ki 10 bin olmus 1 senelik üni bedeli bu bir sey degil anormal degil yani olası bisey ayrıca her kezin fedakarlıhı kendine göre dir senede 3 tatile gidicehine 1 gidersin mesela o nun parasını atarsın kenara heleki oglun olsa dahada fazla düsünmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?