• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenme şartı

bence aklında atandığı vergi dairesinde bekar müfettiş yard hanımlar var olmazsa onlardan biriyle evlenirim mantığı bile olabilir
Olabilir haklısınız. Yoksa böyle kesin konuşmayabilirdi. Güvendiği bişeyler olabilir yani.
+1000
BlancKahkul BlancKahkul Allah yardımcın olsun canım, hiç değilse evlenmeden yüzünü görmüş oldun, inşallah çabucak atlatırsın
Teşekkür ederim, inşallah..
Hele hele bu erkeklere ne oldu böyle? Çalışan hanım he bide en iyisini istiyolar bence bırak gitsin yarın öbür gün bırakmak zorunda kalsan o da seni bırakır bence hiç başlama benim de sevgilim var ama illa çalışıcaksın demez mecbur kalırsak çalışırsın diyo.
Başlarda kadın ekmek açar dantel örer diyordu. Ordan buralara geldik. İnşallah sizin erkek arkadaşınız bu tutumunu sürdürür.

Olabilir haklısınız. Yoksa böyle kesin konuşmayabilirdi. Güvendiği bişeyler olabilir yani.

Başlarda kadın ekmek açar dantel örer diyordu. Ordan buralara geldik. İnşallah sizin erkek arkadaşınız bu tutumunu sürdürür.
İnşallah yani durum iyiyse ne gerek var ki bayanın çalışmasına evle ilgilenir mesela tuhafiye vs işler var öyle evin küçük ihtiyaçlarını karşılayacağını söylesen belki tamam der.

Demek ki çalıştığı ortamda ilgilendiği bekar bir iş arkadaşı var,işsiz biriyle evleneceğime buradan bekar iş güç sahibi memuriyeti olan biriyle evleneyim mantığı güttüğü çok açık.Seven adam her ne olursa olsun size bu tür baskı yapmazdı.Ben evlendiğimde çalışmıyordum kaç yıl sonra kpss çalışıp kazanıp memur oldum,bu işler öyle çalış kazan memur ol demekle olmuyor biraz nasip kısmet işi,çok çalışıp iyi puan alsa bile atanamayan insanlar var.Ancak şu bir gerçek ki sevgilinizin gözü dışarıda sizi beğenmemeye başlamış.

Bi de A grubu memuriyet istiyomuş beyefendi müfettişlik uzmanlık vs..Sanki çok kolaydı oraları kazanmak.Nice parlak zehir gibi gençler yüksek puanlarla yazılı sınavlarda derecelerle elendiler.Neden elendikleri malümunuz burada bahsetmeyeceğim ancak o işler öyle kolay değil.

bi tanidiga bi kiz bulmustuk memur kiz karolu mu sözleşmeli mi diye sormuştu, sozlesmeliyse istemezmi :oha:
ne cins insanlar var yaa...

ama seninki seni gaza getirmeye calisiyor gibi de geldi
Aynen benimki de kıytırık işler istemem dedi. Demek o arkadaşta istemiyormuş. Yooo gaz falan değil gayet ciddi..
İnşallah yani durum iyiyse ne gerek var ki bayanın çalışmasına evle ilgilenir mesela tuhafiye vs işler var öyle evin küçük ihtiyaçlarını karşılayacağını söylesen belki tamam der.
Hayır şu saatten sonra zaten istemem onu. Gerekirse 1 sene daha hazırlanırım. Ne hali varsa görsün
Bi de A grubu memuriyet istiyomuş beyefendi müfettişlik uzmanlık vs..Sanki çok kolaydı oraları kazanmak.Nice parlak zehir gibi gençler yüksek puanlarla yazılı sınavlarda derecelerle elendiler.Neden elendikleri malümunuz burada bahsetmeyeceğim ancak o işler öyle kolay değil.
80 üstü puan alınca o ayarlayacakmış bi şekilde..

80 üstü al ben referans ayarlarım diyordu :) ben çalışmayacağım demedim ki zaten. Ama nasip değilse de ne yapayım. Allah sınayacaksa böyle şeylerle sınasın. Sağlığımızla, ailemizle sınamasın. Herkesin Bi yerlerde rızkı vardır elbet. Bende dediklerinizi desin diye çırpındım inanın ama demedi..
Haklısınız başımıza herşey gelebilir. Allah korusun öyle bi durumda evli olsaydık boşanırdı sanırım benden

Amiiiin, ne güzel bi dua :)
siz sınava çalışıyorsanız bu bile önemli birşey bence :) ben de mezun oldum ama hiç öyle şu sınava gireyim buraya yerleşeyim oturup çalışayım olayım yoktur. özel sektörde de sınavla alan yer dolu ama ne bileyim, hiç sınav insanı değilim yaa. bana da diyenler var kpss'ye gir bilmem ne ay valla yapamam ben hiç oturup eve kapanıp ders çalışamam. giderim düşük maaşla da olsa bir yerlerde çalışırım onu daha iyi yaparım yani. ben bıkmışım sınavlardan. sınava çalışanları, şu ülkede halen daha iibf'li olup da devletten umudunu kesmeyenleri çok metanetli buluyorum. benim hayatım kısa arkadaş, bir senemi sınav çalışarak geçiremem, sonunda kazanamazsam ne olacak? yok yok, hiç bana göre değil. size başarılar :) bu heriften de kurtulun, kurtulduysanız mutluluklar dilerim.

Şimdi hem ekmek açıp dantel örmeni hemde çalışmanı istiyor olablr. Benim eski eş öyleydi :) boşayıp öyle kazandım sınavımı, ekmek açıp dantel örersem de keyfimden örücen o istiyor diye değil çok şükür...

siz sınava çalışıyorsanız bu bile önemli birşey bence :) ben de mezun oldum ama hiç öyle şu sınava gireyim buraya yerleşeyim oturup çalışayım olayım yoktur. özel sektörde de sınavla alan yer dolu ama ne bileyim, hiç sınav insanı değilim yaa. bana da diyenler var kpss'ye gir bilmem ne ay valla yapamam ben hiç oturup eve kapanıp ders çalışamam. giderim düşük maaşla da olsa bir yerlerde çalışırım onu daha iyi yaparım yani. ben bıkmışım sınavlardan. sınava çalışanları, şu ülkede halen daha iibf'li olup da devletten umudunu kesmeyenleri çok metanetli buluyorum. benim hayatım kısa arkadaş, bir senemi sınav çalışarak geçiremem, sonunda kazanamazsam ne olacak? yok yok, hiç bana göre değil. size başarılar :) bu heriften de kurtulun, kurtulduysanız mutluluklar dilerim.
Ben bir iibfli olarak bi şansımı deneyeyim dedim :)
Olmazsa bende özel sektöre yönelirim, ne yapayım dünyanın sonu değil kendimi paralayalım..
Şimdi hem ekmek açıp dantel örmeni hemde çalışmanı istiyor olablr. Benim eski eş öyleydi :) boşayıp öyle kazandım sınavımı, ekmek açıp dantel örersem de keyfimden örücen o istiyor diye değil çok şükür...
sanırım artık öyle istiyor. Sizin adınıza çok sevindim. Tebrik ederim. İnşallah değerinizi anlayacak insanlarla karşılaşırsınız.

Hayır 2 sene olacak. Ama ne yazık ki ben bu yönünü yeni farkettim. Gerçi kendi söyledi açık açık yoksa yine anlamayabilirdim :)
Bu arada eve bende iibf mezunuyum

ya bence aşık gibi bana. Ama para daha ağır basmış olabilir mi? Ya da şöyle sorayım gerçekten aşık olan Bi insan para için Aşkın'dan fedakarlık eder mi?
Aslı'nda erkek arkadaşım cimriydi biraz

aynen öyle. Erkek ev işi yapmaz öyle davranma , erkeğin yeri belli kadının yeri belli derdi sürekli. Erkek ne yapar peki diye sormuştum. Araba sürer eve para getirir demişti 1 hafta önce. Şimdide kıytırık meslek istemem ona göre diyor, şaka gibi :)

Şimdi ayrıldım zaten. Yazıklar olsun sevmemişsin beni sevsen dediğimi yapardın dedi. Sanki elimde

Evet yazıklar olsun dedi. Defol köyüne git madem falanda dedi. Ne diyeyim, Can'ımı acıttığı kadar canı acısın inşallah

Dengesizmiş bir de saygısız çıktı. Bir yandan statü, bir yandan cimrilik, bir yandan ataerkillik ne istediği belli değil düşünüp düşünüp karar değiştiriyor heralde, birileri de akıl mı veriyor acaba, ya da ortamından bir havalara girdi :) Cimrilik varsa aslında o statüden çok sabit iş isteği de olabilir.
Neyse bulsun bakalım kafasına göre birini. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kpss yi de kazanırsınız.

Back
X