Evlenme teklifi aldım

Bende bu mesajı yazarken aklımdan bunları gecırmıstım.Bir gun bende evlendıgımı ve daha ılerıde yasayacagım heyecanlarımı burda paylasabılcem mı dıye dusundum.Daha sonra donup okudugumda tatlı bır anı olucak benım ıcın.Suan kı korkularım, heyecanlarım hepsını okumak ıstıyorum ve burda paylasıcam ınsallah Tesekkurler Kazen ve diger heyecanımı paylasanlar

umarım çok çook mutlu olursun canım ben daha bu duyguyu yaşayamadım ama herşeyin zamanı var değil mi...daim olsun mutluluğunuz çok sevindim adına

tesekkur ederim tekrar benım konuma mesaj attıgın ıcın Kazen ve diger arkadaslarım Allah ısetyen herkese nasıp etsın inşallah

Son düzenleme:
tebrikler. vallahi kendi adıma içim acıdı. ben maalesef teklif almadım. hep içimde bir ukdedir. çevremdekilerin ve benim izlenimlerimle odun bir kocam var. ah ah . neyse yine geçmişe döndüm. mutlu olursunuz inşallah cnm.

bugun evlenme teklifi aldım gercekten cok heyecanlı ve ozel bır gundu.Rabbim sonumuzu ınsallah hayırlı eder sızınle paylasmak ıstedm.

çok teşekkurler arkadaslarr pazar gunude Allah kısmet ederse sözüm var

Evet Kazen yıllar once yasadıklarımı burda paylaşıcagımı yazmısım.evet evlenme teklifi heyecanımı sizinle paylasmıstım.daha sonra sözümüz, nişanımız, düğünümüz oldu ve evlendik şimdi de imzamda gördügünüz üzere hamileyim.yıllar yıllar geçti ve hala burdayım.Allah herkese bu güzel duyguları yasatsın.insallah Kazen in yazdıgı gibi okula gittigi günleride görür burda yazarım herkese cok güzel günler diliyorum...

Evet yillar sonra okula baslicak caga gelmis(anasinifi) bir cocuk sahibi oldugumu yazabilmek nasip oldu cok sukur...omur su misali gercekten .. 10 yil olmus konuyu acali..neler yasadim neler...hikayemde bana eslik eden kk yi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…