- Konu Sahibi deLikanlxix deLi
-
hepiniz haklısınız
aileme karışması kıskançlıktan değil bana bişey olmasından korktuğundan
zaman istiyorum ama oda herşeyin biran önce belli olmasını istiyor
yani tipik erkek düşüncesi evlenmek istiyorum işte daha ne yapayım ne kadar seveyim gibi bi düşüncesi var heralde bilemiyorum
beni sevdiğine eminim ailesi de güzel insanlar ama aynı evde oturmamaya nasıl ikna ederim bilmiyorum. eski nişanlısından ayrılma sebebini ondan öğrenmedim başka bi arkadaşımızdan öğrendim. kendisi o konuyu hiç açmadı bile bana sadece bilgim olsun diye nişanlanıp ayrıldığını söyledi ve başka bişey anlatmadı.
çalışmama karışmayacak diyorum ama kıskanıyor doğru onun haberi olarak bilgisi dahilinde olsun istiyor herşey yani kararları tek başıma değil de ikimizin birlikte vermesini istiyor. aynı şekilde attığı her adımdan da beni haberdar eder. yapacağı her işte fikrimi alır.
benimle çok mantıklı olarak konuşuyor ne istediğimi evlilikten ne beklediğimi soruyor yanıtlar bulmaya çalışıyor ama benim ona verecek bi cevabım yok çünkü kendim de bilmiyorum yanlış bişey söyleyip onu kırmak istemiyorum ve çoğu zaman cevapsız kalıyorum buda onu geriyor haliyle(
hem kaybetmekten korkuyorum hem evlenmekten.
bunu onu incitmeden yada kırmadan nasıl isterim?
peki ne yapmalıyım neye göre karar vermeliyim?
:))
bu dediklerinizin hepsini söyledim ama yok benim ailem anlayışlıdır yok şudur budur
arada sırada tatile giderler yok ablamda kalırlar bi sürü kaçış yolu var
yazlık yapacakmış arsasına çok istiyosam arada oraya kaçabilir mişiz daha bi sürü şey
bu dediklerinizin hepsini söyledim ama yok benim ailem anlayışlıdır yok şudur budur
yazlık yapacakmış arsasına çok istiyosam arada oraya kaçabilir mişiz daha bi sürü şey
bana kabul ettirmek için elinden geleni yapıyo her türlü bahaneme ve mazeritime bi cevabı mutlaka var ve üstelik bu cevaplar mantıklı direkt istemiyorum bile dedim
benimde çok hoşuma gitmiyor ama ailemi bırakamam diyor
zaten şimdi ben ondan istesem kesinlikle olmaz desem belki oda benim aileme cephe alacak onun görüşecek pek fazla akrabası eşrafı yok nasılsa vazgeçmesi sorun olmaz ama bende o konuda çok şanslıyım ailem çok kalabalık ya oda beni göndermezse sorun çıkarırsa görüşmeme
neticede erkek bu inatlaşınca herşeyi yapabilir
bana kabul ettirmek için elinden geleni yapıyo her türlü bahaneme ve mazeritime bi cevabı mutlaka var ve üstelik bu cevaplar mantıklı direkt istemiyorum bile dedim
benimde çok hoşuma gitmiyor ama ailemi bırakamam diyor
zaten şimdi ben ondan istesem kesinlikle olmaz desem belki oda benim aileme cephe alacak onun görüşecek pek fazla akrabası eşrafı yok nasılsa vazgeçmesi sorun olmaz ama bende o konuda çok şanslıyım ailem çok kalabalık ya oda beni göndermezse sorun çıkarırsa görüşmeme
neticede erkek bu inatlaşınca herşeyi yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?