- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
Merhaba uzun bi aradan sonra yine ben! Üniversite 2. sınıf öğrencisi oldugumu, son sınıf bi erkek arkadaşım oldugunu ve bir süredir onunla beraber yaşadığımızı bilen bilir. Bayağı konu açmıştım bir aralar bunlarla ilgili. İki hafta önce çok tuhaf bi şey oldu. Birlikte film izliyoduk ve bi anda filmi durdurup evlensek mi biz dedi. Ben kaldım. Ne diyeceğimi bilemedim. Güldüm baya bi süre inanamadığım için. Gayet ciddiyim dedi, bu sene mezun oluyorum, yazın evlenelim öyle abartılı şeyleri ikimiz de sevmiyoruz zaten sade bi nikah olur falan. Ben hala tepkisizim. En son "saçmalama benim daha 4 yılım var nasıl olacak" diye bi cümle çıktı ağzımdan. Sonra o da zaten şu an evli insanlardan bi farkımız yok, ne değişecek ki dedi. Ben de kendimi hazır hissetmedğimi, evliliğin sorumluluğunu kaldıramayacağımı söyledim. Böyle böyle kavga ettik. Hatta en son bana" senin amacın ne, benimle kafa dağıtmak falan mı" gibi cümleler bile kurdu. O zamandan beri de konuşmuyoruz. İkimiz de memleketlerimizdeyiz zaten. Ne yapmam gerekiyor bilemedim. Aşırı mutsuzum günlerdir. Okurken evlenmem ne derece mantıklı sizce? Yani ben anlamıyorum böyle bi konudan nasıl kavga çıktı. Hala şoktayım