Evlenme teklifi ve sonrası:(

Hayır hukuk okuyor

Kamu personeli olabilirse oldugun sehre atanır. Baronun avukati olmasi lazim yani.
Ha tabii bu demek degil ki evlen diyorum, kesinlikle evlenme. Beraber yasamakla evlenmek arasında daglar kadar fark var. Anasi babasi kardesi teyzesi amcasi zor isler. Ayrica cok küçüksün, ilerde hayattan beklentin cok değişecek. Calisma hayati basli basina insani cok degistiren bir konu. Beklemelisin.

Nedense ben adama çok hak verdim,yerinde olsaydım sizinle barismazdim ve benimle ciddi düşüneceğine inandığım önceliği sevgimizin olduğu,evlenelim dediğinde başka sebepler sunup korkmayan birini tercih ederdim.
Ciddi düşünmediğimi mi zannediyosunuz? Önümde daha 4 yıl var okumam gereken. Çok çok büyük bi sınav var. Bütün bunları bi kenara atıp evlenmek çok büyük bi karar benim için.

Kamu personeli olabilirse oldugun sehre atanır. Baronun avukati olmasi lazim yani.
Ha tabii bu demek degil ki evlen diyorum, kesinlikle evlenme. Beraber yasamakla evlenmek arasında daglar kadar fark var. Anasi babasi kardesi teyzesi amcasi zor isler. Ayrica cok küçüksün, ilerde hayattan beklentin cok değişecek. Calisma hayati basli basina insani cok degistiren bir konu. Beklemelisin.
Teşekkür ederim gerçekten, ben de öyle düşünüyorum ama eğer onu kaybedecek olursam evliliği de göze alırım sanırım

Ciddi düşünmediğimi mi zannediyosunuz? Önümde daha 4 yıl var okumam gereken. Çok çok büyük bi sınav var. Bütün bunları bi kenara atıp evlenmek çok büyük bi karar benim için.
Bu benim fikrim.ben öyle düşünürdüm.cok hakli buldum bence kesinlikle acele ediyor

Evlilik icin erken,askerliğini yapsın işini oturtsun sen de biraz büyü bakalım hala evlenmek istiyor musun,yine istersen evlen,ben de eşimle bes yıl sevgili olarak kaldık altı yıldır da evliyiz,ikisi de bambaşka kendine has şeyler ama yerinde güzeller,aceleye gerek yok bizde zamanında aynı evde çok kaldık ama ayy ne farkı var bi imza demedik o imza sadece bi imza değil cünkü bü devrin sonu bi diğerinin başlangıcı :rapci:

Evlilik icin erken,askerliğini yapsın işini oturtsun sen de biraz büyü bakalım hala evlenmek istiyor musun,yine istersen evlen,ben de eşimle bes yıl sevgili olarak kaldık altı yıldır da evliyiz,ikisi de bambaşka kendine has şeyler ama yerinde güzeller,aceleye gerek yok bizde zamanında aynı evde çok kaldık ama ayy ne farkı var bi imza demedik o imza sadece bi imza değil cünkü bü devrin sonu bi diğerinin başlangıcı :rapci:
Duygularıma tercüman olmuşsunuz:)

Aynı evde yaşamak ile evlilik arasında tabi ki büyük fark var. Aileler evleniyor öncelikle. Tatili, bayramı, gelinlik vazifeleri gibi kimi zaman külfet olan ve malesef en modern aileler de bile geçerli görevlerinizi yerine getirmeniz beklenecek. Kimse kızımız tıp okuyor yükünü hafifletelim demeyecek.ev içi sorumlulukları saymıyorum bile. Ha ben olsam aynı evde de yaşamazdım. Bir daha yaşayamayacağınız en sorumsuz yıllarımı bu şekilde kısıtlamazdm. Yani benim gördüklerim en azında bu şekilde. Kız olan taraf genelde evin düzeninden tümüyle sorumlu oluyor. Böyle bir şeye ne gerek var. Hele ki ağır bir bölümde. Sevgiliniz avukat olucak sa bir sene staj ve askerlik araya girdiğinde zaten siz dördüncü sınıfa gelirsiniz. O zaman tekrar değerlendirelim diyebilirsiniz. Ülkemizde okurken evlilik çok da cazip gelmiyor yani bu sebeplerle.

Benim fikrimde beklemenden yana evlilik her zaman olabilir ama okul hayatın zamanında olan bir şey.
Ayrıca evlensen bile cevre baskısı olacak,yok cocuk ne zaman vs imzayla bitmiyor her şey ailesi de olaya dahil oluyor.

Okulunuz olmasa idi bile 19 yaşında olduğunuzdan ötürü evlenmemelisiniz... 19 yaş evlilik için çok ama çok erken... Öğrenciliğinizin tadını çıkarın.. Evlilik öyle hadi evlenelim gibi bir şey olmuyor.. Bunun kayınvalidesi, eltisi, görümcesi bitmez.. Okurken yapamazsınız...

Back
X