biz 3.5 yıllık evliyiz benim eşim de bana evlenme teklif etmedi, hatta benim annem babam olmadığı için isteme de olmadı eşimin ailesini zaten tanıyordum ve onlar da ciddi bir ilişkimiz olduğunu biliyordu yüzüklerimizi aldık taktık biz nişanlandık dedik hatta kayınvalidem pasta yaptırmış hazırlık yapmış bizi çağırdı kutladık çok güzel olmuştu, önemli olan beraber mutlu huzurlu olmanız bunlar küçük ayrıntılar bence çok takılma, ömür boyu mutlu olmanızı dilerim
büyüsü hala devam ediyor inan sen kafaya taktıgın için sana suan anlamsız gibi geliyor dügün salonu tuttuktan sonra.
nerde ne zaman nasıl yapacagını biliyor musun ;?
tahmin edebiliyor musun ??
--
biz de sevgiliyken mesela nişanlım derdi ailenle tanısayım aileler tanıssın . ben de derdim ne sıfatla tanıstırcam ki evlilik kararı mı aldıkinceden mesajı aldı o aldı..
ama hic tahmin etmedigim bir zamanda da teklifi almıstım
büyüsü hala devam ediyor inan sen kafaya taktıgın için sana suan anlamsız gibi geliyor dügün salonu tuttuktan sonra.
--
biz de sevgiliyken mesela nişanlım derdi ailenle tanısayım aileler tanıssın . ben de derdim ne sıfatla tanıstırcam ki evlilik kararı mı aldıkinceden mesajı aldı o aldı..
--
Ay pudracım sen yeni evlisin sanırım anılar taze galiba
hayırlısı ile 3.5 ay sonra taze evli olcam
nişanlıyım suan
erkekler nedense hiç bizim gibi değiller ..hiç romantik değiller yok teklifmiş yok yok özel günler falan akıllarına gelmiyoben erkek olsam kız arkadaşım yeter bu kadar romantik olma derdi kesin heheh
buarada bence kesin hazırlık yapıyor edicek
mart ortası gibi yani.. ben bile heyecanlandım ya... şimdiden mutluluklar...en güzel zamanlar. aslında kıymetini bildikten sonra sağlıklı nefes aldığın her an güzel de bu zamanlar ayrı bir keyifli.. kendi yaşam alanını kendi zevkine göre düzenlemeler...hayaller..heyecanlar....Allah daim mutluluk versin...
aslında Yılmaz Erdoğan'ın bir lafı var. " kadın aşık olacağı erkeği kendi yaratır" diye.. Bilmem ki ne kadar doğru. Benim eşim geçen yaz ayına kadar bana sık sık çiçek alırdı, geçen düşündüm de en son ne zaman aldı diye. 4-5 ay oldu neredeyse. Ee önceden romantik olan adam birden odunlaştı mı yoksa ben mi yeterli ilham veremiyorum diye sordum kendime sonra da yeterli cevap almak için kasmadım kendimi içimde kapattım konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?