Evlenme teklifi

biz 3.5 yıllık evliyiz benim eşim de bana evlenme teklif etmedi, hatta benim annem babam olmadığı için isteme de olmadı eşimin ailesini zaten tanıyordum ve onlar da ciddi bir ilişkimiz olduğunu biliyordu yüzüklerimizi aldık taktık biz nişanlandık dedik hatta kayınvalidem pasta yaptırmış hazırlık yapmış bizi çağırdı kutladık çok güzel olmuştu, önemli olan beraber mutlu huzurlu olmanız bunlar küçük ayrıntılar bence çok takılma, ömür boyu mutlu olmanızı dilerim

en güzeli benim kızımda böyle yapsın :))

Bence evleneceğiniz insanda bu durumun farkındadır öyle tahmin ediyorum ..

Zor durumlardan sıkıntılardan geçtiğinizi söylemişsiniz bu olayların arasında böyle bir teklifin gelmemesi gayet normal karşılanacak bir durum ..

Belki düğünüzden bir gün önce ya da düğününüzün sonunda yani eve geçtiğinizde size romantik bir evlilik teklifinde bulunacaktır..

Boşuna kendinizi üzmeyin , sevdiğinizle olacağınız ömrüm tadını çıkarmaya bakın takılmayın bu küçük ama anlamlı soruya

evlilik teklifine okadar önem veriyorsan düğün tarihini falan almadan ettirecektin dimi ama
düğün mevzusu açılınca aa ne düğünü ben evet dediğimi hatırlamıyorum deseydin bak nasıl edecekti
artık doğaçlama olmuş bitmiş
şimdi bir evlenme teklifi de bana göre çok saçma olur
okadar önemli değil boşver yani

aslında sizinki doğal süreçte olmuş hani şöyle romantik bir teklif olsaydı fena olmazdı ama çok da can sıkacak bir durum yok aslında. bizim de ilişkimiş ciddiye gidiyordu evlilik vs konuştuk ailesi beni istemeye gelecek biz yüzük alacaktık.eşim o gün tek taş almış bir yerde otururken biz alyansları almadan önce çok güzel bir evlenme teklifi etti: yüzüğü çıkartıp; benim sırdaşım, yoldaşım, arkadaşım, eşim kısaca her şeyim olur musun? demişti. ben de evettt dedim. ayy ne güzel günlerdi.

büyüsü hala devam ediyor inan sen kafaya taktıgın için sana suan anlamsız gibi geliyor dügün salonu tuttuktan sonra.

nerde ne zaman nasıl yapacagını biliyor musun ;?

tahmin edebiliyor musun ??

--

biz de sevgiliyken mesela nişanlım derdi ailenle tanısayım aileler tanıssın . ben de derdim ne sıfatla tanıstırcam ki evlilik kararı mı aldık inceden mesajı aldı o aldı..

ama hic tahmin etmedigim bir zamanda da teklifi almıstım

Son düzenleme:

Ay pudracım sen yeni evlisin sanırım…anılar taze galiba

tabı ufacık evlenme teklıfı yapsaydı guzel olurdu ama ne onemı varkı zaten tarıhte almıssınız

ama kesın sana bı suprız yapıcak beklemedıgın anda dızlerı ustune cokupppp evlenırmısın dıyecek :)

halıne sukret bence..benım daha cıktıgım kımse bıle yok ((( karıyer dusunmekten aşkı dusunemıorum ((

ama bısı bılıorum

“Kariyer yapmak harika! Ama soğuk gecelerde kariyerinize sarılıp yatamazsınız.” – Marilyn Monroe

hehehehehe

Kızlar kusura bakmayın sistemde hata oldu benim pc de tekrar üstüne tekrar göndermişim.

tabiki teklif ederse daha hos olur canım.sürpriz evlilik teklifi herzaman bayanları cok mutlu eder.(şahsen ben cok mutlu olmustum )belki eder biraz bekle.bak evleneceğiz diyorsun

erkekler nedense hiç bizim gibi değiller ..hiç romantik değiller yok teklifmiş yok yok özel günler falan akıllarına gelmiyo ben erkek olsam kız arkadaşım yeter bu kadar romantik olma derdi kesin heheh

buarada bence kesin hazırlık yapıyor edicek

hayırlısı ile 3.5 ay sonra taze evli olcam

nişanlıyım suan

mart ortası gibi yani.. ben bile heyecanlandım ya... şimdiden mutluluklar...en güzel zamanlar. aslında kıymetini bildikten sonra sağlıklı nefes aldığın her an güzel de bu zamanlar ayrı bir keyifli.. kendi yaşam alanını kendi zevkine göre düzenlemeler...hayaller..heyecanlar....Allah daim mutluluk versin...

aslında Yılmaz Erdoğan'ın bir lafı var. " kadın aşık olacağı erkeği kendi yaratır" diye.. Bilmem ki ne kadar doğru. Benim eşim geçen yaz ayına kadar bana sık sık çiçek alırdı, geçen düşündüm de en son ne zaman aldı diye. 4-5 ay oldu neredeyse. Ee önceden romantik olan adam birden odunlaştı mı yoksa ben mi yeterli ilham veremiyorum diye sordum kendime sonra da yeterli cevap almak için kasmadım kendimi içimde kapattım konuyu.

evet çeyiz hazırlıklarım (topic actım hatta) , ev yerlestirme cok zevkliymiş.

amin Allah agzından duysun

--

konu sahibi arkadasım inan ki sen de yazacaksın buraya teklifi aldım diye.. evlilik hazırlıgı dönemi cok ama cok zevkliymiş sen onlara odaklan. keyfini cıkar

o teklifler filmlerde oluyor galiba
hangimiz gördük romantik bir teklifi canım, hadi evlenelim önce ailelerle konuşalım bir bakmışsın evlenmişiz
takılma hiç öyle de böyle de güzel

bence ilham verememek değil de gitgide değişen hayat şartlarından mı acaba iş güc ev geçindirme falan ondan mı oluyor böyle :44: benim anlamadığım erkekler kadınların en can alıcı noktasının çiçekler olduğunu biliyor yani her erkek bunu öğrenmiştir artık bi kadının küçücük bir çiçekle bile mutlu olabileceğini ama sonra unutuyor mu noluyor bida ne çiçek ne bişey aslında o kadar da basittir kadınların istekleri çok bişey yapmalarına da gerek yok ama insan düşünüyor işte niye böyleler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…