Evlenme teklifi

ladismack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
155
-1
66
Ankara
Kızlar merhaba.

Kendimi çok kötü hissediyorum. Şöyleki;
seneye yaza evleniyorum dugun tarihi bile aldık. Fakat hala evlenme teklifi gelmedi.
Biliyorum kesinlikle evlenme teklifi edicek fakat büyüsü kaçtı gibi düşünüyorum.
Çok üzülüyorum çok mu erken davrandım, daha teklif gelmeden düğün tarihi aldık?

Sanki onun için de büyüsü kaçmış gibi..
Süprizi falan kalmadı gibi.
Cidden çok üzülüyorum ya :14: Kafam allak bullak..

Siz ne dersiniz?

Bu arada çok zor günler geçirdik problemler vardı ailelerimizde onun da
etkisi var teklif edemedi fırsat bulup.. Sonra aileler öğrenince hadi
vakit kaybediyoruz hemen dugun salonu ayarlayın dediler biz de
tuttuk. Zaten tutmasak istediğim yerden olmuycaktı günler hep dolmuştu..

Son düzenleme:
ben 3 aylık evliyim hala evlenme teklifi gelmedi, hala söylüyorum eşime ama etmiyoo İnsan özeniyo ama üzülme bence , Allah başka dert vermesin

ya öyle düşünme, düğün tarihini çok önceden almak gerekiyor yer bulmak için..Hala sürprizi devam ediyor bence nasıl ve ne zaman sana evlilik teklifi edeceğini bilmiyorsun sonuçta hiç moralini bozma... sadece senin cevabın belli :))

Kızlar merhaba.

seneye yaza evleniyorum dugun tarihi bile aldık. Fakat hala evlenme teklifi gelmedi.
Biliyorum kesinlikle evlenme teklifi edicek fakat büyüsü kaçtı gibi düşünüyorum.

Siz ne dersiniz?

ben eşime siparişle evlenme teklifi ettirmiştim. zamanı ve mekanı ona aitti. güzelde olmuştu... sende dene:52: (eşim teklif edecekmiş ama ailemin beni ona vermesini beklemiş)

yada kalk sen evlenme teklifi yap. değişiklik olsun. bütün ömür boyu konuşur gülersiniz...

Son düzenleme:
oooooooooo evleniyorsunuz ne güzel. bence siz boşuna kafaya takıyorsunuz. bunlar küçük şeyler.

kucukpisiye katılıyorum eğer ilişkiniz evlenecek düzeyde ise evlenme teklifinin kimin yaptığı o kadar da önemli değil, kafana takma bence. ve eminim evlenme teklifi ederken güzel bi sürprizle büyüyü geri getirecektir :)

sovr86 tabiki çok haklısın Allah başka dert vermesin bunlar ne ki.. Ama işte ne bileyim bana göre
süpriz benim aklımda olmadığı hiç tahmin etmediğim zamanda olması.

gorky89 ne zaman nasıl eder evet bunlar bir süpriz ama benim aklımdan bir an bile çıkmadığı için
sanki süprizin tadı biraz kaçıyor gibi gibi..pöf :ssz:

kucukpisi aslında ben evlenme teklifi eder gibi olmuştum bundan 2 sene önce..
Yani niyetimin ciddi olduğunu ona belirtmek adına söylemiştim. Bir de çok
içimden gelmişti tutamamıştım kendimi benimle evlenir msin diye diyivermiştim.
O da evlenirim demişti o zaman.

Ama bana göre esas evlenme teklifini erkek yapmalı. Onun hazır olduğu ve istedği bir şekilde
olmalı( elbette önce kız hazır mı emin olmalı ki ben hazır olduğum belli ettim.).
Bilmiyorum bence erkekler için de gurur ve sevinç kaynağı evlenme teklifi etmek..
Bıraktım o yapsın diye.

duygu47 belki de haklısın. İnşallah haklı olursunuz. Teklifi ederken büyü tekrar gelir..

cnm üzülme zaten evlilk kararları genelde doğaçlama oluyo ... bak bz 5 sene flört ettk ve evlenme teklifini nişanlıyken etti hatta nerdeyse düğün tarihimz bile belliydi :1: zaten teklif için illa benimle evlenrmisin demesine grek yok o yüzüğü parmağına takmışsa teklifini etmiş cevabını almış demektr ...

hee yne içinzde kalmasın etsn sana evlenme teklifi .. bzimki çok gzl çok romantikti ve nişanlı olduğumz halde inan tahmn etmiyodum çok büyük süpriz oldu:16: umarım seninkide öyle olur

benimde belli düğün tarihim bende almadım henüz:27:
bikaç defa sordum edeceğim ama hiç beklemediğin bir an olmalı dedi peki dedim
hala beklemedeyim
etmezsede canı sağolsun.onca zorluktan sonra tarihimizi almışız daha ne isterim:16::16:
sende böyle düşün
fazla beklenti içine girme gelmezse üzülürsün:34:

Ben 3,5 yıllık evliyim hala teklif yok, istemeli miyim acaba:)
Saka bir yana zaten iliskiye başlamak evliliğin temelidir, evliliğe dogu gitmeye devam ediyorsa da zaten bunun üstüne konuşuluyor.
Bu aşamadan sonra evlilik teklifi bana sembolik geliyor, gerek te yok bence

reddmars ve diğer güzeller güzeli arkadaşlarım lütfen beni yanlış anlamayın.
Evet taktığım şeye bak belki de ama işte gelin olmaya yaklaştıkça hassaslaştım galiba.

xcvbnm tatlım kesin edicek beklenti büyük hadi bakalım..

crystal blood güzel dileklerin için teşekkür ederim.. sana hepinize arkadaşlar !
:kkk:

bende teklif almadan nisanlandim :)

valla insan istiyor ama olmayincada ne yapacaksin takilma bosver

Ne evlenme teklifi dostum, bana cikma teklif eden bile yok :(\
Bak ne guzel evleniyorsun, Allah'tan daha ne istiyorsun ? :)
Keske senin yerinde olsam :(

sana bişey söyleyeyim mi ben 3 ayı geçti evleneli ama resmen zorla teklif eti diyebilirim :)) biz eşimle uzak şehirlerde yaşıyorduk.görüşebildiğimiz zamanlarda evlilik kadar ciddi değildik.yani uzun zaman sonra evlenmeliyiz dedik.ama bu kez de yüzyüze görüşemiyorduk.zaten en son görüştüğümüzden nişanlanıncaya kadar olan arada sadece 1 kez görüştük.onda da konuşmasını bile hazırlamış evlenme teklif edecekmiş ama o kadar zaman sonra birbirimiz gördüğümüz için unutmuş.dönüş yolunda msj attı bana unutmuşum özür dilerim diye :)) aradan zaman geçti ben taş atıp duruyorum tabi evlenmek üzereyiz ama bi evlenme bile teklif etmedin diye.sonra büyük bi pankarta seni seviyorum benimle evlenir misin yazdırmış sonra fotoğrafını çekip resimli mesaj olarak göndermişti :)) ha bunu da yapmasaydı evlenir miydim? tabiki evlenirdim.yani bu teklif falan önemli ama aşktan daha önemli değil.belki artık ümidini kestiğin bi zamanda eder ve o zaman daha çok şaşırırsın :)))

evleneli 3 yili gecti benim
flört zamanimizdi aileler bir arada söz yapilacakti
esim bir gün sen benimle gercekten evlenmek istiyor musun dedi
bende evet dedim
bir nevi evlenme teklifini bana yaptirdi
bosvr takma böyle seyleri
mutlu musun ona bak
önemli olan o

Kadın ruhundan anlayan erkekler az sanırım.... Olsun arada aşk var sonuçta :16: :16: :16:
O her şeye değer....:16: :16:

Kızlar merhaba.

Siz ne dersiniz?

bende senin gibiyim :) yaza evlencem ama hala teklif almadım :(( biara söyledimde hatta 14 şubatta sürpriz yaparsın flnda dedim yani ama bakalım insan özeniyo yaa bi anı klasın isityo :(:

Valla 7 senelik evliyim bana da hala evlenme teklif etmedi eşim.:1:

Buluştuğumuz bir gün, gittik cafe de oturuyorduk, aradan 10 dk. geçti içeri bir bayan girdi ama yanımıza doğru yaklaşıyor, tanımam etmem.

Eşim döndü o bayana, "anne bak gelinin hazırlan istemeye gidiyorsun" dedi.

Tabi ben hem evlenmeyi düşünmüyordum, hemde böyle birşeyden habersizdim, sadece yok öyle bişey yalan söylüyor diyebildim. :52:

Son düzenleme:
Kızlar merhaba.

Siz ne dersiniz?

bizde cep telefon faturaları yüksek geliyor barii bu parayı ev kirasına verelim deyip evlenenlerdeniz.

yalnız eşimin ilk konuşmadan itibaren söylediği bişr şey vardı.ben bir kızla ciddi düşünmüyorsam görüşmeye devam etmem olmuştu.

yani ne evliliğe ne de teklife gerek vardı aslında ben onunla evlenmeden de yaşardım dermişim

Back
X