bunun için kafayı yeme, şakayla karışık, evlilik teklifimi de almadım yani... deyiver :)
seviyorsun, seviliyorsun, uykularını kaçıracak birşey yok bence
ya kızlar benim sevgilim istemeydi oydu buydu düşünüyor askerliği aralıkta bitiyor ondan sonra ailesiyle durumlara baktıktan sonra gelicekler
ama evlilik teklifi ortada yok kafayı yiycem uyuyamıyorum artık ya
bana göre evlilik teklifi istemedn önce yapılır ama o bu gidişle istemden sonra mı artık ne zamana yapıcaksa sizce ne yapmalı açık açık mı söylemeli yada ne yapmalı ya :/ kafayı yiycem
Aynısını ben yaşıyordum. İsteme, söz, nikah hepsinin tarihleri belli ama insan yine de tabi ki teklif bekliyor ben de bekliyordum. Kendi aramızda ve arkadaşlar ortamında bunu şakayla karışık konuşmuştuk. "Ben teklif falan etmem zaten her şey belli ne gereği var ki" diye takılırdı. Gerçi ben de teklif beklemiyordum ama. Sonunda etti :) Güzel bir anı oluyor dediğim gibi şakayla karışık da olsa her şey konuşulmalı içinde kalmasından kesinlikle iyidir. O senin hayatını paylaşmayı planladıgın kişi mümkün olduğunca her düşündüğünü paylaşmaya çalış bence o zaman beklediklerin gerçekleşecektir emin ol :)
ya kızlar benim sevgilim istemeydi oydu buydu düşünüyor askerliği aralıkta bitiyor ondan sonra ailesiyle durumlara baktıktan sonra gelicekler
bana göre evlilik teklifi istemedn önce yapılır ama o bu gidişle istemden sonra mı artık ne zamana yapıcaksa sizce ne yapmalı açık açık mı söylemeli yada ne yapmalı ya :/ kafayı yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?