Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır...........(bir süre bekle).........lısı-y-la evvvvvvvvvvvet
bilmem o duyguyu verebildim mi?![]()
bi şarkı varya arkadasım onu soyle dıyo tabı bıraz sozlerını degıstırdıkten sonra :)
''bu bekarlıktan bıktım usandım
Taliplerımden hıc tat almadım
Şimdi tek arzum senle evlenmektır muradım
hadı gel senınle mutlu bır yuvar kuralım''
Bi arkadsım sıır oku dedı :) bende bu teklıfler uzerıne sızlerle paylasıp sormayı dusundum..
Birlikteliğimizin klasik bir hafta sonu buluşmasında,hafta sonu bir düğüne davetli olduğunu söyledi,beraber gidelim dedi ve davetiyeyi çıkardı.
Aaaa..Ne tesadüf isimler aynı!
O da ne bu benim babamın adı derken...
Tahmini bir tarihe bizim düğün davetiyemizi hazırlatmıştı sadece 1 tane.
Hala saklarım tabii ki ve kendi davetiyelerimden daha kıymetlidir.
Eeee tabiiki eveeeeeeeet!
hayır...........(bir süre bekle).........lısı-y-la evvvvvvvvvvvet
bilmem o duyguyu verebildim mi?![]()
Açıkcası teklif ederken bir atraksiyon olsun isteniyor da iş cevaba gelince hep evet ve türevleri:)
Aynen yaşadık o anı.
çok duygulandım şuanda ya nedendir bilmem ağlıyorum psikolojim bozuk galiba. geçen bi arkadaşıma görücü geldi sevgilime anlatırken bile ağladım kızdı o da noluyo sana diye. umarım bir gün ben de nasıl evet desem diye düşünürüm
hayırlı olsun umarım çok mutlu olursunuz
valla kız annesi gibi oldum anaaa hüngür hüngür durduramıyorum kendimi![]()
Tamam şimdi anlaşıldı. :)
O zamaaaaaaaan Ebru Gündeş - Evet![]()
Oturdum düşündüm ve "evet" demekten başka nasıl bir evet diyeceğinizi bulamadım. :44:
Evet.
Eveeeeeeeeeeeeet!
Eeeeeeeeeeeeeevet!
Evvvvvvvvvvvvvet!
vs.
olabilir.![]()
Biraz hayal ettim belki evlenebiliriz dedim de mutsuz olacağımı gördüm. Çok da seviyorum aslında ama. Ailesi bize hiç uygun değil. Kendi anlattığı kadarıyla yani. Düğüne, istemeye felan gelmezlermiş mesela al sana dakika bir gol bir derler ya. Kız kardeşi 18 yaşında kendiliğinden evden ayrılmış, babası ile kavga ederek hem de. Kızdan hiç haberleri yok şimdi. Hiç bahsetmiyor ordan anladım. Babası çok sorunlu milyarlarca lira borç yapıyor. Ailesinin son umudu olarak bakıyorlar buna da. E ben bu şartlarda nasıl olup da evet diyeyim ki![]()
Yine vukaatlı birini bulmuşsun demek ki...
Yine derken? Tanışıyor muyuz? Gördüğüm kadarıyla da yeni üyesiniz de:44:
valla bizimki öyle bi teklif ettiki evet bile diyemedim "hayatim benimle bir ömür bu yolda yürümeye varmisin" demisti bende evet diyemedigim icin "varim" demistimama klasik birsekilde benimle evlenirmisin demesinden daha cok hosuma gitmisti