Evlenme teklıfıne nasıl ''Evet'' dediniz ?

Açıkcası teklif ederken bir atraksiyon olsun isteniyor da iş cevaba gelince hep evet ve türevleri:)

çok duygulandım şuanda ya nedendir bilmem ağlıyorum psikolojim bozuk galiba. geçen bi arkadaşıma görücü geldi sevgilime anlatırken bile ağladım kızdı o da noluyo sana diye. umarım bir gün ben de nasıl evet desem diye düşünürüm
hayırlı olsun umarım çok mutlu olursunuz:43:
valla kız annesi gibi oldum anaaa hüngür hüngür durduramıyorum kendimi :5:

bi şarkı varya arkadasım onu soyle dıyo tabı bıraz sozlerını degıstırdıkten sonra :)

''bu bekarlıktan bıktım usandım
Taliplerımden hıc tat almadım
Şimdi tek arzum senle evlenmektır muradım
hadı gel senınle mutlu bır yuvar kuralım''

Bi arkadsım sıır oku dedı :) bende bu teklıfler uzerıne sızlerle paylasıp sormayı dusundum..

Tamam şimdi anlaşıldı. :)

O zamaaaaaaaan Ebru Gündeş - Evet :34:

Birlikteliğimizin klasik bir hafta sonu buluşmasında,hafta sonu bir düğüne davetli olduğunu söyledi,beraber gidelim dedi ve davetiyeyi çıkardı.
Aaaa..Ne tesadüf isimler aynı!
O da ne bu benim babamın adı derken...
Tahmini bir tarihe bizim düğün davetiyemizi hazırlatmıştı sadece 1 tane.
Hala saklarım tabii ki ve kendi davetiyelerimden daha kıymetlidir.
Eeee tabiiki eveeeeeeeet!

en degısık teklıflerden bırısı bu bence :) tam suprız olmus gercekten..

hayır...........(bir süre bekle).........lısı-y-la evvvvvvvvvvvet

bilmem o duyguyu verebildim mi?:23:

abooww adamın kalbıne ıner falan :o) biara laf arası ona zaten once kesınlıkle hayır dıyecegımı soylemıstım..Resım olayıda kafama yattı..Önce hayırr der sonra resmı cıkarıp devamında beklenen hayırlısıyla evetı soyleyebılırım sanırım..onerınız ıcın tesekkurler

Açıkcası teklif ederken bir atraksiyon olsun isteniyor da iş cevaba gelince hep evet ve türevleri:)

Cevap verırken bıle evet dıyorum :) bende bu monotunluktan farklı bısey olsun ıstıyorum..şAşırtmak ıstıyorum..

Aynen yaşadık o anı.

tepkısı ne oldu ?

çok duygulandım şuanda ya nedendir bilmem ağlıyorum psikolojim bozuk galiba. geçen bi arkadaşıma görücü geldi sevgilime anlatırken bile ağladım kızdı o da noluyo sana diye. umarım bir gün ben de nasıl evet desem diye düşünürüm
hayırlı olsun umarım çok mutlu olursunuz:43:
valla kız annesi gibi oldum anaaa hüngür hüngür durduramıyorum kendimi :5:

İnşallah..Üzmek ıstememıstım..Hayırlısıysa olur senın ıcınde..bızde duygularını paylasır sevınc gozyasları dokerız burada..Benıde duygulandırdın şimdi..

Tamam şimdi anlaşıldı. :)

O zamaaaaaaaan Ebru Gündeş - Evet :34:

uwww dınledım buda degısık bı onerı..Bunuda yazdım yapabıleceklerım arasına...Tesekkurler..

Dahada degısık olması ıcın amuda kalkıp evet dıyebılırım :P Yok mu baska güzel anını paylasacak yada fıkır verecek olan..

Son düzenleme:
Konumu bu panele tasımıslar guncellıyorum :14:

valla bizimki öyle bi teklif ettiki evet bile diyemedim "hayatim benimle bir ömür bu yolda yürümeye varmisin" demisti bende evet diyemedigim icin "varim" demistim :9: ama klasik birsekilde benimle evlenirmisin demesinden daha cok hosuma gitmisti

Biraz hayal ettim belki evlenebiliriz dedim de mutsuz olacağımı gördüm. Çok da seviyorum aslında ama. Ailesi bize hiç uygun değil. Kendi anlattığı kadarıyla yani. Düğüne, istemeye felan gelmezlermiş mesela al sana dakika bir gol bir derler ya. Kız kardeşi 18 yaşında kendiliğinden evden ayrılmış, babası ile kavga ederek hem de. Kızdan hiç haberleri yok şimdi. Hiç bahsetmiyor ordan anladım. Babası çok sorunlu milyarlarca lira borç yapıyor. Ailesinin son umudu olarak bakıyorlar buna da. E ben bu şartlarda nasıl olup da evet diyeyim ki :5:

Yine vukaatlı birini bulmuşsun demek ki...

YukArıda ılgınc bı dıalog gelısmıs sayın seyırcıler..

valla bizimki öyle bi teklif ettiki evet bile diyemedim "hayatim benimle bir ömür bu yolda yürümeye varmisin" demisti bende evet diyemedigim icin "varim" demistim :9: ama klasik birsekilde benimle evlenirmisin demesinden daha cok hosuma gitmisti

Varmısın yokmusun sÖle bıze : Bende varım dıyorummmm :) Hoşşş hemde cok hooşş :7:

o an çok ağlıyordum ve başımı salladım önce ama ısrarla benden evet cevabını bekledi ve bende ard arda evet evet evet dedim ve ona sarıldım :1: :))))

önce iş yerime çiçek gönderdi ben uyandım tabi akşam güzel bi yere yemeğe gittik belliydi zaten tipinden teklif edeceği..
sonra "seni çok seviyorum benimle evlenirmisin" dedi..
ben şaşırmadım tabi "valla bende sana karşı boş sayılmam evlenelim" dedim....
öyle oldu işte..
hey gidiiiiiiii....

2 gun fazladan bekleyemedi benimki cumartesi yemeğe gidiecektik perşembe kitapçıda kitap bakarkenn cebimee bişler tıkıştırıyoo aaa dedim napıosun bi baktım bi kutu benimle evlenirmisin dediii cevap bile veremedim kakıldım derler ya o hesap:1:
2 gun sonra gittik stressizz sakin yedik yemeğimizi.=)):21:

Ben yaklaşık 1 ay önce aldım evlenme teklifini.Birlikte marmaris'in bir köyüne bir kaç günlük tatile gitmiştik.İlk akşam deniz kıyısında bir balıkçı restoranında oturuyorduk.Mezeleri falan söyledik, bir yandan yiyoruz falan derken bu durdu,'ben daha önce hiç evlenme teklifi etmemiştim biliyor musun? Benimle evlenir misin' dedi.Çok şaşırdım , heyecanlandım evet ama, kızlar nasıl desem, o kadar basitti ki..kendimi hiç özel hissetmedim.Yüzük falan da yoktu.bunun hayalini o kadar çok kurmuşken sanki 'akşam sinemaya gidelim mi 'der gibiydi.Tamam, diz çökmesi değil derdim ama herkes o anın daha bir başka olmasını istemez mi ? Ben de evet dedim ve bir iki gülüp önündeki mezelerden aşermeye devam etti..ve bir hayal de böylece son buldu.Şimdi düşünüyorum da, hayat küçük ayrıntılarda gizli.Yanlış kararlar mı veriyorum?Aynı şeyleri önemsemeyen 2 insan ömür boyu aynı hayatı nasıl paylaşacak? Büyütüyor gibi görünüyor olabilirim ama hisler yalan söylemez değil mi ? Ah bilemiyorum kızlar ne dersiniz ??

Back
X